101030
.
  • cement
    :DD
  • G_ArchAngel #49158
    egyszer a kedvesem unokatesója azt mondta, hogy hasonlítok Brad Pitt-re, erre addig voltam büszke, míg két nap múlva meg nem műtötték a csaj szemét...:DDD
  • G_ArchAngel #49157
    bazz, ez annyira hasonlít, mint Supra a KAMA3-ra...:)

persze ettől függetlenül ronda csajautó ez a Fiat, ugyanúgy, mint a Yaris...:)
  • cement
    CSOCSO #49124 "UGYAN UGY NEZ KI A KETTO csak mas lampabura meg mas beomlok!!!! ja meg masik harom kulonbsegecske.. felni.. es ket ivecske"

cement #49136 "az alakjuk hasonlit, de ez ertheto mivel egy kategoria... "

CSOCSO #49152 "mer en annyit mondtam hogy a formajuk hasonlo ezzel te is egyetertesz megis leugatsz.."

te nem csak azt mondtad h a formajuk hasonlo, hanem h csak a lampa meg a beomlo meg egy ivecske az ossz kulonbseg. nem ugyanaz. de mindegy en abbahagyom, nem er ennyit az egesz :)
  • DJ BP
    hé-hé fiúk, nyugodtság van :)
    hagyjátok már ezt a k*rva dizájnkérdés békében )
    CSOCSO: Ennyi erővel Opel Astra, Corolla, 307, Golf is egyforma? (Focust személyes érintettség miatt kihagyom a buliból :DDD)
  • Kit--Kat
    Hihető vagy, hallod, és sok körülötted az idióta, mert ők másképp gondolják XD
    Hasonló a forma, de a lényeg a részletekben van, és abbana az én szubjektív véleményem szerint sokkal szebb a Fiat.
    És ezekben a részletekben temperamentumosabb, amire I.C.ram utalt, ha nem lenne világos.
    Én, Mi így látjuk, tudom, mert idióták vagyunk:D
    Nem akarlak megbántani, de igen érezhető kezd lenni rajtad az amerikai hatás:DDDDD
  • CSOCSO
    de nem is ez a lenyeg hogy mennyire hasonlit hanem ez a bullshit amit icram bacsi lenyom.. egyik pillanatban a toyota egy gusztustalan dizajntalan szar erre bejon egy olasz ugyan az a fajta auto de az mar deli szepseg.. LOAL!!!!! ezen vagyok felhaborodva.

arrol nem beszelve hogy a belinkelt toyota meg fiat kozott a toyota sokkal komolyabban nez ki. dizajnban!
  • CSOCSO
    mer en annyit mondtam hogy a formajuk hasonlo ezzel te is egyetertesz megis leugatsz..
  • CSOCSO
    na te a masik majom vagy akit nemsoan ertenek meg ezenkivul ilyen faszok kozott mint kitkat meg a masik hulyegyerek nem csodalkozom hogy nem ertenek meg. mert bassznak OLVASNI. csak irogatjaka fasszagaikait vele degyutt.. mert te is vagy olyan hulye hogy mondok valamit erre te leugatsz masokat hogy csak kinezetrol van szo ezekutan nekemesel a fasszagoddal mikozben en is csak akinezetrol beszelek..

yarist meg nem hasonlitottam a fiathoz... csak annyit mondtam hogy az uj yaris hasonloan buborek forma. de en amugyis a masik toyotarol beszeltem.. azt linkeltem a fiat melle. a ket auto meg kurvara hasonlit... vagy lehet hogy korulottem MINDENKI egy idiota??? barki akit megkerdekezek azt mondja hogy igencsak hasonlit a ket forma. de icram szerint egy kis beomlo es lampabura miatt a fiatbol egybol deli csodaszepseg lesz:D
  • CSOCSO
    jezusom .. ti igazi retardaltak vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!! OLVASSATOK IS EL AZT AMIT IROK NE CSAK OKOSKODJATOK> ELHISZEM HOGY BESZARTOK AZ ERZESTOL HOGY BELEUGATHATTOK MASOK DOLGAIBA DE ELOBB OLVASSATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • I.C.ram
    Én valahogy ezen nem lepődök meg. Sosem értettem CSOCSO érzékszerveinek a működését.

Aki másképp gondolkodik mint az meg egy nagy köcsög :D
  • Kit--Kat
    Van fogalmad róla mióta forgalmazzák 1általán?!
  • Kit--Kat
    Szegény Csocsonak érzékszervi hibái vannak, ha 1 Fiat Bravot 1 Yarishoz hasonlít:D
  • DJ BP
    fehér Passat, szörnyű :DDDD
  • cement
    jajj, ugyan miért nagyfiu?
    kar h azt hiszed h mindenben csak neked van igazad
  • CSOCSO
    masik gyonyoruseg:

• CSOCSO
    nah most minnya' jon icram es tsai es ledizajntalanozzak eztet is:

• desigo
    élőben még szebb
  • CSOCSO
    te meg se szolaltal volna inkabb....
  • GregSB
    lukszuslekszászplüssluszkulcs

"Ausztráliában mutatta be a Toyota luxusmárkája az IS250 gyári tuningváltozatát. A típus legfeltűnőbb jellegzetessége a krómozásra emlékeztető festés: ilyet eddig csak a McLaren-Mercedes F1-es versenyautóin láthattuk."
  • I.C.ram
    Hát igen... vannak autók, amiket csak erőszakkal lehet megszerettetni az emberekkel... :D
  • GregSB
    Ja, az árakat lehagytam:

A pedálos €289 (75 ropi), az elektronyos motorral ellátott €439 (114 ropi - német árak).
  • DanielT
    Nem árt, ha a gyerek korán megtanulja milyen a jó autó :DD
  • cement
    hat neked ha a ket auto csak a lampaban meg a beomloben kulonbozik, akkor menj el szemészetre. az alakjuk hasonlit, de ez ertheto mivel egy kategoria... ha igy nezzuk a 7-es bmw is hasonlo az A8-hoz...
  • Borg
    A BMW minden stíluselemét magán hordozza :D
    Eleje, hátulja, bőrülés :D
    Ja és a futómű :D
  • Borg
    Ezt mind megállapítottad néhány hónapos pályafutása alatt? Grat :D
  • GregSB
    Nálunk volt kb 8 pedálos moszkvics, amiből 6 fosbarna-sárga, 2 piros volt. Ezek voltak a sporkocsik, mindenki őket akarta megszerezni :DDD
    Nemegyszer sírás lett a vége
  • CSOCSO
    en nem ertem bazz??? neviccelj mar.. nem azt mondtad hogy mas kategoria??? kijafaszt erdekel milyen kategoria ha a kinezetrol van szo??? leszarom hogy milyen luxus meg sportos a fiat ahhoz a toyotahoz.. nem ez erdekel. kinezetrol beszelek ocsisajt!!!! tehat ki az analfabeta??? TE!!!
  • Kit--Kat
  • CSOCSO
    " déli formavilága van"

LOAL beszaras!!!

ja.. az auto formaja toyota... a lampak jaguar az oldalso csik az ajtokon meg merci koppinta.. beszaras ez a deli formavilag.

mindent lekoppintottak eszakrol meg keletrol.....
  • I.C.ram
    Nekem már egy pedálos Moszkvics is jó lett volna. Sajnos csak műanyag, lábbalhajtós tűzoltóautóm volt :P
  • I.C.ram
    CSOCSO te nem érted, amit olvasol. Funkcionális analfabéta vagy.

Najó lépek, van más dolgom is.
  • CSOCSO
    "Nem erről volt szó mókusvirág. Kinézetről. Semmi másról."

tehat mijafaxnak josz ide hogy melyik auto melyik kategoriaba tartozik??? le se szarom ha a fiat luxusbalna ha egyszer ugyan az a buborek auto mint az auris.. es a yarist haggyad mar... nem azt linkeltem melle hanem az aurist!!! a yaris csak ugy jott kepbe hogy az is ilyen buborek geci. meg ha csak 3 ajtos is a 4 helyett... csak azert mondtam hogy ne gyere azzal hogy a japanok kemkedtek a fiat utan:D mivel a yaris mar kint van reg is ugyan ez a bubork geci.
  • GregSB
    Mókusvirág :DDDDDDD

Szerintem ne kezdjünk el személyeskedni.

Inkább csekkoljátok le hogy mit fognak venni a kopasz magyar vállakozók meg brókerek karácsonyra gyerekeiknek:

Fél karomat odaadtam volna ha ilyenem lett volna az óvódában :D
  • CSOCSO
    juuuj geccc.. ennyire ne legyel mar debil!!! ne mond azt nekem hogy a fiat meg az a toyota kozott annyi a kulonbseg mint egy smart meg egy a8 kozott!!! valaki PS el forditsa mar meg a toyota kepet hogy ugyan arra alljon!! PLS!!!
  • CSOCSO
    formavilag?????????????? gecc a ket auto kozott annyi formavilagi kulonbseg van mint ket 1970 es izom amcsi autonak!!!! UGYAN UGY NEZ KI A KETTO csak mas lampabura meg mas beomlok!!!! ja meg masik harom kulonbsegecske.. felni.. es ket ivecske az egyik a fiat a masik az auris on.

• I.C.ram
    Mintha a Smartot mondanád A8 koppintásnak... Nyilván ez egy sarkított példa.

A Yaris az a Puntoval egy kategória. Bravo meg a corollával.
  • I.C.ram
    Nem erről volt szó mókusvirág. Kinézetről. Semmi másról.
  • I.C.ram
    Nem érted, hogy semmi köze a két autóknak egymáshoz? Fiatnak tipikusan déli formavilága van, míg a yarisnak olyan japános. Semmi köze a két autónak egymáshoz. Nem is értem, hogy jött ide a yaris.

Amúgy meg nem tetszik annyira nagyon ez az új fiat, hogy csakazértis őt hozzam kis győztesnek.
  • CSOCSO
    az alfakoppintas szoveg 80%ban mindig is vicc volt ezt szvsz BARKI tudja...