101030
.
  • GregSB
    "...minőségre raklap ürülék mindkettő..."

Hmm, volt már valami komolyabb baja a Megane-nak?
  • G_ArchAngel #49198
    itt sok okos ember van, ezért kérdem Tőletek, hogy új Laguna mikor várható?

a PUG meglépte a 407-est, a Rötyó meg csak ráncfelvarrt - én a koncepcióautón kívül még nem láttam semmit a középkategóriás autójukról...
  • G_ArchAngel #49197
    ha Neked ez jelenti az örömöt, akkor vegyál Rötyót - szinte minden modelljük 5 csillagos, biztonságtechnikában jelenleg Ők a legjobbak...

arról nem is beszélve, hogy a legújabb dCi-k messze jobbak, mint a JTDm-k...

(az Alfa szebb, minőségre raklap ürülék mindkettő...)
  • DJ BP
    mert? jól összerakott, tágas minőségi autó, persze ennek megfelelő árral, de ez nem von le semmit érdemeiből
  • DJ BP
    erről ki beszélt, hogy nem?
  • I.C.ram
    5 csillagos a töréstesztje az 159-esnek.
  • I.C.ram
    Mert az a legprimitívebb is.
  • cement
    trd-s auris szép szép
    alig varom h megjelenjen
  • G_ArchAngel #49191
    bár a 156-osról nincsenek nagy olvasataim (főleg tapasztalatom), de úgy tudom azzal főleg elektronikai problémák voltak, illetbe az ajtók és a csomagtartó ajtaja nem illeszkedett...

ha ezeket kijavították, akkor még autó is lehet az 159-ből, persze nem egy Accord-dal szemben:)
  • DJ BP
    a Skodák pár éve nagyon jók, a megbízhatósági statisztikákat figyeltem, vajon ő miért képes rá, ha a VW nem annyira? ugyanaz szint

u.i: nekem jelenleg a 159 kéne :), elvileg fejlődtek, de majd 1-2 év múlva kiderül, mondjuk inkább Honda Accord, az biztos :)
  • G_ArchAngel #49189
    Passat helyett persze, hogy nem - bár mostanában kicsit odavan a híres német megbízhatóság is...

Eléggé beszédes, ha a német vérrel rendelkező autók közül a Porsche Hungáriánál dolgozó barátaim az Octavia-t ajánlják, mint a legkevésbé problémás járművet...
  • DJ BP
    de pl. Passat helyett? :) Árban ő van közelebb, a 407 is majdnem ott van, de azért röhej annyi pénzt kérni...
  • Punker
    semmi gond nincs vele
  • desigo
    talán a három alulvonásban ami a kép nevében van
  • CSOCSO
    nah most a forumkepes kep miert nem latszik??? mindegy...
  • CSOCSO
  • desigo
    hát sajna nem:(
  • CSOCSO

remelem latszik a kep.
  • Borg
    És?
  • SötétBarom
    Közvetlen környezetemben van két olasz autó is..
    Az egyik pl 7 éve tökéletesen működik (kopást leszámítva.. kuplungtárcsa, fékbetét etc.) A másik még csak 3 éve..
  • G_ArchAngel #49179
    köztünk szólva rühellem az olasz termékeket (kivéve kaja és nők), de egy Alfa 159-et előbb vinnék el, ha adnák, mint egy PUG 407-est...

hiába rossz vmi, biztos van annál rosszabb is:)
  • Borg
    Szoktál azért olvasgatni a Stilokról véleményeket ugye?
  • I.C.ram
    Az a különbség köztem, és közte, hogy én nem azt mondom, hogy ronda mert japó... hanem azt, hogy simán ronda, mert nem tetszik. Van csomó japó autó ami nagyon tetszik, de ezek nem a mai Toyota csodák...
  • DJ BP
    A statisztika beszédes tud lenni
  • CSOCSO
    hat hja.. lambok sorba tornek ossze.. volt is egy oldal ahol leirtak vagy 7 lambonak a sztorijat. legtobbnek vmi olyan baja volt hogy elkanyarodott vagy kicsuszott magatol, pedig szaraz volt meg lassan mentek vele. meg 1 eves auto es el voltak rozsdasodva a csavarok:D meg ilyenek.

enzot meg most tortek ossze az elozo heten. valami 60-70 eves oreg csako totalratorte. szornyet is halt.
  • DJ BP
    Ez is lehetne a mottód: Szar, mert Olasz

mintha nálad nem így lenne a japókkal :DDDD
  • I.C.ram
    Alfa-nk, Lancia-nk is van/volt. Egyikkel se volt gond soha.

Nem azt mondom, hogy csúcsminőség, de nem hinném, hogy sokkal több gond van vele, mint egy mai némettel.
  • DanielT
    A Ferrari is a Lamborghini is megbízhatatlan, csak nekik megbocsájtható, mert nem hatalmas szériás tömegsztykok.
  • CSOCSO
    grat... es en vagyok a majom, mi?
  • CSOCSO
    amit felsoroltam azonkivul kb ugyan az a ket auto formaja.

nem okostoni kurvara nem egyforma... neked azok az autok egy kategoriak.. hat akkor nyisd meg a google-t kattints az images reszre es keress ra az autokra.. majd nezd mar meg hogy mi a hasonlosag azoknak az autok formai kozott... lehet hogy nektek mar elegetek van ebbol az egeszbol csak amig ilyen faszsagokat irkaltok addig nem tudok lenyugodni es meg nektek all feljebb hogy valszeg en nezlek titeket hulyenek.. REALLY??? ( ha mar az el amerikaiasodasnal tartunk).
    az altalad felsorolt kocsik meg ha egy kategoriak is.. nem hasonlitanak egymasra. mig az a ket auto HASONLIT egymasra.
    es nem arrol beszelek hogy mindketto 4 kereken gurul es 4 ajtajuk van.
    hanem hogy szinte ugyan az a kasztni csak mas lampakkal meg beomlokkel. en errol beszelek.
  • desigo
    Jah az olaszok is tudnak jót gyártani csak az 50 milla felett kezdődik!

Fiat-megbízhatatlan
    Alfa-megbízhatatlan
    Lancia-megbízhatatlan
  • I.C.ram
    Abból látszik, hogy fingod sincs a dolgokról, hogy odatetted, hogy olasz autó. :P Mintha az olaszok csak szart gyártanának. Nevetséges ez a szemellenzőség.

Ez is lehetne a mottód: Szar, mert Olasz, de ha ugyanez az autó japán lenne, akkor nem az. Nemzetiség alapján nem lehet besorolni egy autót, hogy azért szar mert bosnyák, német, lúr...

Lehet, hogy nem túl minőségi darab, de ennek semmi köze ahhoz, hogy valami olasz. Olaszok is tudnak jót gyártani hidd el...
  • desigo
    Így van!
    Kihullik a futómű alóla stb...
  • DJ BP
    kezdődik mindjárt a harc :)
  • Borg
    Jah, csak emellett egy megbízhatatlan, szar minőségű, zörgős olasz autó.
  • DJ BP
    inkább Zámbó Jimmy
  • DJ BP
    max. a 3 ajtós kívülről :)
  • I.C.ram
    Ja aztán ő is rajött, hogy inkább Steve Buscemi lesz a nyerő hasonlat :D
  • I.C.ram
    Már miért lenne csajautó? :)

Az elődje a Stilo is baromi jó sportos kis dög volt szerintem. Én bevállalnám, lehet csaj vagyok akkor :P
  • DJ BP
    :DDD