101030
.
-
"a 7est azt hagyjuk, az fekete bárány"
az egyetlen értelmes verzió :) -
Nem tudom, én az Audikkal úgy vagyok, hogy amikor megjelennek iszonyatosan tetszenek, aztán rá fél vére már dögunalmasnak tartom a designjukat. Igy van ez az A8al, A6 al és A4el is, ma már nem forgolódok utánnuk az utcán.
A BMW ennek pont az ellentétje :) Nem tudtam hova vélni a designjukat amikor megjelentek, de ma már kifejezetten tetszenek, mindíg megnézek egy ezüsmetál 5öst vagy 3ast amikor elsuhan mellettem :)
(a 7est azt hagyjuk, az fekete bárány) -
Borg #49237 Tyűha, kerek a sárvédőív, vagy mi emlékeztet a BMWre?
Melyik okostojás írta ezt?
Stíluselem gyakorlatilag semmi nincs, ami a BMW-re utalna.
Vagy arra gondoltak, hogy egy oldalán ennek is pont 2 kereke van? -
"Totalcar A5 képek
Érdekes, hogy a formaterv néhány részlete, így a karosszéria oldalán alul és felül végigfutó élek az aktuális BMW-k megoldásaira emlékeztet – talán az Audinál is rájöttek, hogy az eddigi modellek formáival túl egyszerűnek tűnhetne egy ilyen drága kupé."
Télleg szebb lesz, most, hogy így alapból a 3 -as kupé jegyeit láthatjuk rajta. LOÁL!
-
Nemtom, szerencsére én csak a 'majdnem' állapotig jutok minden alkalommal. Az idő előrehaladtával ez persze változhat. -
Borg #49234 Minden BMW fahrer küzd inkontinenciával, vagy csak téged áldott meg a sors vele? -
Há' maj' meglássuk. -
DJ BP #49232 amúgy a kabrió más, ez tetszik, a kupénél az a bajom, hogy túl sok a lemez a hátsó kerék fölött, és kicsinek tűnik a kerék az autóhoz képest, de ennél ez nem látszik így -
DJ BP #49231 de amúgy senki nem mondta, hogy ronda lenne, csak azt, hogy szebb lesz az Audi :) -
Fujj.
-
DJ BP #49229 rájöttem mi a bajom, az oldaajtó rövidnek tűnik kupéhoz képest, és ezért olyan sivárnak tűnik a hátsó kerék környéke
-
DJ BP #49228 A sima 3-as (eleinte nem), meg 6-os tetszik, de ez képről nem nagyon :) -
Meglátod élőben és bevizelsz :) -
DJ BP #49226 oldal-hátul nézete nem ilyen előnyös sztem
Meg attól, hogy mindenütt, ahol érték meghajlítják a lemezt, nem lesz harmonikus formája :DDD -
Jah. Szemét ocsmány szutyok.
-
Borg #49224 Gyanítom megint szebb autót csinálnak, mint pl a bmw 3-as kupé. -
DJ BP #49223 Audi A5 kémfotó, jól el van nyújtva a hátsó ablak, nekem tetszik
-
DJ BP #49222 de a hátsó ajtó az kurv*hosszú, az előzetes képeken nem. Azért hiába fóliázták, a hátsó ajtó tisztán látszik milyen hosszú, a kilincs miatt is pl.
meg a tető már B oszloptól egyenletes csapódik le, hááát, tényleg, mintha csak elnyújtották volna -
az auto kb ilyesmi lesz... nem lesz csunya -
Le van fóliázva rendesen, de azért a lényeg az látszik valamennyire. Próbálnak ragaszkodni a porsche "bogár" designjához, de ez megnyújtva, 4 ajtós verzióban egyáltalán nem néz ki jól. -
lol srácok, nem így néz ki, ezen 8 réteg rejtőfólia van pont a spy photok miatt, nem látjátok? meg direkt szar felni van rajta -
Sztem ez csak valami vicc... -
Hát ez valami bűnronda :( Aston, CLS, Quattroporte oda-vissza verik ezt kulsűben. -
G_ArchAngel #49216 ez gyári feature, a Megane Klub honlapján is fent van, a szalagról legördült autókba ez már bevan építve, nem kell éveket várni, hogy előjöjjön...:) -
DJ BP #49215 ja bocs, már két éves? asszittem idei, akkor azért néztem, hogy ilyen hamar ennyi hiba :) -
DJ BP #49214 na meg milyen hosszú ez? Mert szvsz nekem ez túl hosszúnak tűnik -
DJ BP #49213 osztom, a röhej, hogy egy CLS sztem agyonveri külsöre... Az Aston, meg Maserati jobban sikerült -
G_ArchAngel #49212 nem, facelift előtti, 2004 novemberi, ezért is kell még egy utolsó garis átnézésre bevinnem, mert már csak hetek vannak... -
Porsche Panamera spy photos
Csak szerintem gnóm ez a kocsi? SZVSZ hihetetlenül ronda, semmi szépet nem látok benne. Pedig tetszenek a Porschek (a Cayanne-t leszámítva), de ez valami förmedelem. -
G_ArchAngel #49210 a hír lehet jó, de a kép kicsit értékelhetetlen - nem véletlenül nyertek annyi design díjat a franciák, hogy egy ilyen alakkal piacra dobjanak akármit is...
pár koncepció -
DJ BP #49209 ez már a faceliftes? -
DJ BP #49208 kíváncsi vagyok rá, friss jogsival 2002-ben fater először adta ide céges Grandtourját :), és utána már sokszor ideadta :) -
G_ArchAngel #49207 szériahibák voltak, hűtőnél egy csőcsere, gumibakcsere, ablakemelőcsere, ablakmosórendszer felújítása, eltömődö esőkivezetők (állt az ajtókban a víz), de azóta csak a két ajtó üvege zörög elől, amit az elöregedett guminak tudok be, illetve nem húzódik fel az anyósülés felüli ablak az autó bezárásakor... -
Énkérek elnézést, ez egy agusztus végi hír a totalcarról:
Kémfotón a következő Renault Laguna
"A bemutatót várhatóan a 2007-es Frankfurti Autószalonon tartják, a típus forgalmazása pedig a jövő év végén kezdődhet meg Európa-szerte." -
DJ BP #49205 mik voltak azok a hibák? meg már zörög itt-ott? -
DJ BP #49204 Semmit sem látok :) -
Éredekes... :) -
G_ArchAngel #49202 komolyabb nem, a garanciális hibákat megoldották korrekten, most pár újabb helyen van zörgés, illetve a gumi feltűnően gyorsan öregszik az oldalsó szélvédőknél, de remélem ezt is orvosolják gariban.... -
G_ArchAngel #49201 ez a furcsa, pedig öreg konstrukció...
igaz, az elejétől eltekintve még időtálló a formája... -
"a PUG meglépte a 407-est"
Inkább ne tette volna
Egyébként nem nagyon hallani új Lagunaról, még csak pletyka szinten sem.