101030
.
  • Punker
    "a 7est azt hagyjuk, az fekete bárány"

az egyetlen értelmes verzió :)
  • GregSB
    Nem tudom, én az Audikkal úgy vagyok, hogy amikor megjelennek iszonyatosan tetszenek, aztán rá fél vére már dögunalmasnak tartom a designjukat. Igy van ez az A8al, A6 al és A4el is, ma már nem forgolódok utánnuk az utcán.

A BMW ennek pont az ellentétje :) Nem tudtam hova vélni a designjukat amikor megjelentek, de ma már kifejezetten tetszenek, mindíg megnézek egy ezüsmetál 5öst vagy 3ast amikor elsuhan mellettem :)

(a 7est azt hagyjuk, az fekete bárány)
  • Borg
    Tyűha, kerek a sárvédőív, vagy mi emlékeztet a BMWre?
    Melyik okostojás írta ezt?
    Stíluselem gyakorlatilag semmi nincs, ami a BMW-re utalna.
    Vagy arra gondoltak, hogy egy oldalán ennek is pont 2 kereke van?
  • DanielT
    "Totalcar A5 képek

Érdekes, hogy a formaterv néhány részlete, így a karosszéria oldalán alul és felül végigfutó élek az aktuális BMW-k megoldásaira emlékeztet – talán az Audinál is rájöttek, hogy az eddigi modellek formáival túl egyszerűnek tűnhetne egy ilyen drága kupé."

Télleg szebb lesz, most, hogy így alapból a 3 -as kupé jegyeit láthatjuk rajta. LOÁL!
  • DanielT
    Nemtom, szerencsére én csak a 'majdnem' állapotig jutok minden alkalommal. Az idő előrehaladtával ez persze változhat.
  • Borg
    Minden BMW fahrer küzd inkontinenciával, vagy csak téged áldott meg a sors vele?
  • DanielT
    Há' maj' meglássuk.
  • DJ BP
    amúgy a kabrió más, ez tetszik, a kupénél az a bajom, hogy túl sok a lemez a hátsó kerék fölött, és kicsinek tűnik a kerék az autóhoz képest, de ennél ez nem látszik így
  • DJ BP
    de amúgy senki nem mondta, hogy ronda lenne, csak azt, hogy szebb lesz az Audi :)
  • DanielT
    Fujj.

• DJ BP
    rájöttem mi a bajom, az oldaajtó rövidnek tűnik kupéhoz képest, és ezért olyan sivárnak tűnik a hátsó kerék környéke
  • DJ BP
    A sima 3-as (eleinte nem), meg 6-os tetszik, de ez képről nem nagyon :)
  • DanielT
    Meglátod élőben és bevizelsz :)
  • DJ BP
    oldal-hátul nézete nem ilyen előnyös sztem
    Meg attól, hogy mindenütt, ahol érték meghajlítják a lemezt, nem lesz harmonikus formája :DDD
  • DanielT
    Jah. Szemét ocsmány szutyok.

• Borg
    Gyanítom megint szebb autót csinálnak, mint pl a bmw 3-as kupé.
  • DJ BP
    Audi A5 kémfotó, jól el van nyújtva a hátsó ablak, nekem tetszik
  • DJ BP
    de a hátsó ajtó az kurv*hosszú, az előzetes képeken nem. Azért hiába fóliázták, a hátsó ajtó tisztán látszik milyen hosszú, a kilincs miatt is pl.
    meg a tető már B oszloptól egyenletes csapódik le, hááát, tényleg, mintha csak elnyújtották volna
  • cement
    az auto kb ilyesmi lesz... nem lesz csunya
  • GregSB
    Le van fóliázva rendesen, de azért a lényeg az látszik valamennyire. Próbálnak ragaszkodni a porsche "bogár" designjához, de ez megnyújtva, 4 ajtós verzióban egyáltalán nem néz ki jól.
  • cement
    lol srácok, nem így néz ki, ezen 8 réteg rejtőfólia van pont a spy photok miatt, nem látjátok? meg direkt szar felni van rajta
  • SötétBarom
    Sztem ez csak valami vicc...
  • I.C.ram
    Hát ez valami bűnronda :( Aston, CLS, Quattroporte oda-vissza verik ezt kulsűben.
  • G_ArchAngel #49216
    ez gyári feature, a Megane Klub honlapján is fent van, a szalagról legördült autókba ez már bevan építve, nem kell éveket várni, hogy előjöjjön...:)
  • DJ BP
    ja bocs, már két éves? asszittem idei, akkor azért néztem, hogy ilyen hamar ennyi hiba :)
  • DJ BP
    na meg milyen hosszú ez? Mert szvsz nekem ez túl hosszúnak tűnik
  • DJ BP
    osztom, a röhej, hogy egy CLS sztem agyonveri külsöre... Az Aston, meg Maserati jobban sikerült
  • G_ArchAngel #49212
    nem, facelift előtti, 2004 novemberi, ezért is kell még egy utolsó garis átnézésre bevinnem, mert már csak hetek vannak...
  • GregSB
    Porsche Panamera spy photos

Csak szerintem gnóm ez a kocsi? SZVSZ hihetetlenül ronda, semmi szépet nem látok benne. Pedig tetszenek a Porschek (a Cayanne-t leszámítva), de ez valami förmedelem.
  • G_ArchAngel #49210
    a hír lehet jó, de a kép kicsit értékelhetetlen - nem véletlenül nyertek annyi design díjat a franciák, hogy egy ilyen alakkal piacra dobjanak akármit is...

pár koncepció
  • DJ BP
    ez már a faceliftes?
  • DJ BP
    kíváncsi vagyok rá, friss jogsival 2002-ben fater először adta ide céges Grandtourját :), és utána már sokszor ideadta :)
  • G_ArchAngel #49207
    szériahibák voltak, hűtőnél egy csőcsere, gumibakcsere, ablakemelőcsere, ablakmosórendszer felújítása, eltömődö esőkivezetők (állt az ajtókban a víz), de azóta csak a két ajtó üvege zörög elől, amit az elöregedett guminak tudok be, illetve nem húzódik fel az anyósülés felüli ablak az autó bezárásakor...
  • GregSB
    Énkérek elnézést, ez egy agusztus végi hír a totalcarról:

Kémfotón a következő Renault Laguna

"A bemutatót várhatóan a 2007-es Frankfurti Autószalonon tartják, a típus forgalmazása pedig a jövő év végén kezdődhet meg Európa-szerte."
  • DJ BP
    mik voltak azok a hibák? meg már zörög itt-ott?
  • DJ BP
    Semmit sem látok :)
  • SötétBarom
    Éredekes... :)
  • G_ArchAngel #49202
    komolyabb nem, a garanciális hibákat megoldották korrekten, most pár újabb helyen van zörgés, illetve a gumi feltűnően gyorsan öregszik az oldalsó szélvédőknél, de remélem ezt is orvosolják gariban....
  • G_ArchAngel #49201
    ez a furcsa, pedig öreg konstrukció...

igaz, az elejétől eltekintve még időtálló a formája...
  • GregSB
    "a PUG meglépte a 407-est"

Inkább ne tette volna

Egyébként nem nagyon hallani új Lagunaról, még csak pletyka szinten sem.