101030
.
-
mielott valak ir hogy az egyik sedan am asik copue.: TUDOM en is... csak a lampabura miatt tettem be. hogy legyen mit mondani hogy "koppintottak" -
nekem ez tetszik :) -
kinevezem ezt a topicot " dontsuk el egyutt hogy mit mirol koppintottak avagy hulyezzuk le csocso-t ha o lat valami hasonlosagot" -
DJ BP #49276 ezt nem vitattam, csak megjegyeztem... -
es ezen ki vitatkozik?????
tudom hogy mi fan terem az sl meg az s is.. ultem mindkettobet. a cl-t meg csak kordon mogott lattam de tudom hogy az sl kisebb a cl nel -
DJ BP #49274 nekem a hátuljával semmi bajom, sőt..., de az elejével annál inkább :DD -
csak tudod pont ennyire hasonlitott a ket autop is amit en linkeltem. kicsit mas kerekek, kicsit mas ablakiv forma, kicsit mas lampak... de masok szerint ez kamaz es supra sizntu kulonbseg volt................ -
DJ BP #49272 kisebb a belső tere a CL-nél :) -
Loál :D SL = Super Leicht -
Oldalról szépen néz ki:
Amint viszont kicsit mögé, vagy elé kerülünk kezdenek bajok lenni:
Szal aki ilyet vesz az próbálja mindíg oldalról nézni :D -
?? -
elofordul.... lesz ez meg igy se:D -
DJ BP #49267 az SL kicsi :DDD -
a cl osztaly az egy luxus coupe.
Coupe Luxus
az sl meg spor luxus vagy mittom en.:D -
Loál, én nem basztattalak :) -
ez a ketto kb annyira hasonlit mint egy ferrari meg egy fiat 500
( csakhogy ugy viselkedjek mint ti)
amyugymegalfakoppintas -
DJ BP #49263 Galilei-t is majdnem megégették, és igaza volt mégis :DDD -
Aha. Télleg nagyon szép. De a legjobb, hogy véletlen sem fedezhetőek fel röhelyesen ellopott elemek :D:D:D::DD::D:D:S:dasfasdfsdf
Annyira vicces :DDD Még a kis cápauszony antennát is :D:D:D A kis sárgaság oldalt a felhúzott indexnél, a hátsó lámpa :D:D:D
-
Hát szebbnek nem mondanám, inkább más :D -
Hihetetlen jól szórakozok rajtatok... -
Borg #49259 Hát nem véletlenül volt időközben felvilágosodás, ipari forradalom, civilizálódás, stb :) -
Borg #49258 Egyszerűen csak egy szebb sedan mint a BMW. -
Mi ez? KIA? Hyundai? -
DJ BP #49256 élőben láttam egy autószállítón CL-t, állat, de 35 milláért? Ha fejbe lőnének... -
DJ BP #49255 szítsuk a kedélyeket :)
-
Amúgy láttam az AutoBild-ben, az új Mercedes CL-t. Elég jól néz ki.
Bár most nem igazán értem, hogy miért a CL az S osztály sportosabb változata, ha régen az SL volt, és már csak a betűk miatt is sokkal logikusabb. -
DJ BP #49253 ez már jobb mint egy kabaré :DDD -
DJ BP #49252 LOL :DDDDDD
[hangosan felröhög] -
Minjárt jön CSOCSO is, hogy szerinte meg tisztára Zaporozsec koppintás... -
Dehogy. Ment volna udvari bolondnak. -
Most jöhet a "Ha akarnék ilyen kocsit akkor se vennék BMW-t soha az életben, ezerszer inkább egy Legendet, vagy egy Lexus LS-t" :DDDD
LOÁL -
ezért a középkorban megégettek volna..... -
Tehát A BMW 7-es ről, neked a Wartburg. Értem. Asszem közöd valaha úgyis csak az utóbbihoz lesz, szóval végülis jó is így.
2 tojás.
-
Nem dizájnmentes ez, szerintem kifejezetten dadaista :D -
Borg #49245 Erről a dizájnmentes standard-sedan formáról mindig a wartburg ugrik be :D -
Ennek a ráncfelvarrotnak egyébként már-már emészthető lett az eleje, de az előző "Derrich" lámpástól rémálmaim voltak :D -

-
DJ BP #49242 nekem csak azért nem tetszik, mert egyik bálna sem izgat :), talán a Quattroporte, de az is inkább sportgép :)
u. i.: élőben az új S jobb :)), de csak azért, mert ugye az újabb gen, majd ha 7-es is új lesz :) -
Böá :D
-
DJ BP #49240 én meg, úgy, hogy sok Audi nem tetszik :) (A3, A4, A8, az új sportgép se), de az A6, meg a Q7 nagyon tetszik :). A TT meg elmegy.