101030
.
-
ZsirosKenyer #49359 mondjuk én is az vagyok, szóval szívesebben manőverezgetek anyukás matizok mint 7-es bmw-k közt :) -
ZsirosKenyer #49358 Ő arra gondol hogy ha vmi kopasszal koccansz szétverheti a búrád mert MÁVos vagy =D -
Nem véletlenül sújtották mindenféle szankciókkal a MÁVot. -
Ne nézzél már hülyének.... köszi.
Bátorságot meg úgy értettem, hogy utálják a MÁVosokat, mint a szart. -
Borg #49355 Először is, a károkozó biztosítója a kérdés.
Szal csak akkor vagy kakiban, ha beléd jönnek, és a másik mávos.
Ha te vagy az, az max a másiknak pech.
De amíg 10-ed annyiért ad biztosítást mint pl az allianz, addig ez tökre nem érdekel engem. 10 év alatt amúgy sem karcoltam még meg egyszerse autót, szal az ablakon dobom ki negyedévente azt a kevés pénzt is.
Amikor egy Allianzos osztrák letolatta a hátulját az autómnak, 4 hónapot vártam a MAGYAR ALLIANZ-ra!, hogy továbbitsa nekem a lét. Miközben az osztrák 2 héten belül jóváhagyta a kárigényt, ezek még 3.5 hónapot toszakodtak rajta MO-n. Ettől kezdve olyan mindegy melyiknél vagyunk... -
MÁV az egyik legszarabb biztosító. Jó nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki hozzájuk menjen. Ma már ha koccolsz valakivel, ez az első kérdés: "MÁV-os vagy?" Haveromnék valami félév után fizettek csak. -
Nem is annyira vészes, anyámé nem változott az idei MÁV-oshoz képest, az enyém meg jövőre is 20k-val olcsóbb lesz a MÁV-nál, mint idén a Generalinál.
Az is szimpatikus, hogy a tulajdonosról nem kérdeznek, egyszerubb így kalkulálni. -
Lassan már a Dacia is SUVot fog csinálni... -
Borg #49351 Aki MÁV-nál van már kalkulálhat 2007-re
(nem változik..) -
DJ BP #49350 Próbálnak itt másképp megközelíteni dolgokat, de erőltetett, béna az egész. És sokszor elveszik a lényeg, az autó... Pl. egy Merci ML tesztnél szinte semmit nem tudtunk meg -
Borg #49349 Rettentő béna egy cikk, de ezt már megszoktuk a vezess.hu-tól :) -
"A lét körforgásában a Honda Jazz egy magasabb szinten született újjá. Ez a Honda Legend. Egy japán autó amerikaiaknak, itt, Európában. Tudat alatti 295 lóerővel és kikezdhetetlen technikai zsenialitással."
de hogy ezek a tesztelők se tiszták az is biztos :) -
A Zen-Legend
"Hosszasan próbáltam értelmezni a Legend arcát - szerintem minden autónak van arca. A Legend arca semmitmondó, érzelemmentes, minden világi dologtól független. Zen. Nem törekszik semmire, nem akar agressziót sugározni, félelmet kelteni másokban. Csupán a funkció határozza meg értelmét."
nem értem mi bajotok van ezzel, nekem tetszik :) -
DJ BP #49346 Értékvesztéséből befoltozható a TB-kassza, de kit érdekel?
LOL :DDD -
DJ BP #49345 C6 3.0V6 -
DJ BP #49344 előnyt mondott, nem bajt :) -
DJ BP #49343 honnan gondolod, hogy olcsóbb lesz? :) Én valahogy nem hiszem, hogy a RAV4-nél annyival olcsóbb lenne :DD -
és az miért baj? -
G_ArchAngel #49341 van egy nagy előnye - olcsóbb mint a kategóriatársai, német nyugdíjasnak jó gép lesz ez:) -
DJ BP #49340 a belső tetszik, meg az orra, ennyi, más sem :) -
Borg #49339 Opel Antara -
"...beteg a világ..." -
Borg #49337 Nevessünk megint együtt ":DDD". -
DJ BP #49336 az utolsó mondatod megfogadom :) -
Hagyd csak, olyan most mint egy hálóba szorult vadállat, mindenkibe belemar akit talál :DDD Nem volt az autósboltban új NO FEAR matrica ami csak tovább fokozta a világgal szembeni ellenséges hangulatát :DD Hagyjuk békén szegényt. -
DJ BP #49334 rólam leszállhatsz -
Borg #49333 Szerintem legközelebb még fél óránál is többet tölts a poénok kiagyalásával.
Jah: ":DDD". (mindenkinevessen) -
Rajtad nevetünk közösen Wartburgkirály :DDDDDD -
Borg #49331 Már értem miért jársz te ide. Itt legalább 1 ember van, aki viccesnek talál.
Támogassuk ebben DanielT-t, szüksége van rá. Nevessünk közösen rajta.
Természetesen kiváló poén volt, hogy Dj.BP-t idézzem: ":DDD". -
" Akik írnak egy cikket róla, hogy ronda vagy szép, és ez alapján a visszejelzés alapján még lehetne kicsit csiszolni a külsőn, ha esetleg nem tetszik a népnek."
Ennek nem látom értelmét, elég csak azt nézni mi megy itt a topikban: állandóan arról vitázunk higy kinek mi tetszik. :)
Valszeg ez lenne a sajtóban is: az egyik újságíró lefikázná, a másik az egekbe magasztalná, szal a végén ugyanott lennének. -
Ez túl morbid :)
Ha valaki tud tükröt akkor szóljon légyszi :) -
Simán megtehetnék. Hidd el jobban megéri nekik, ha tudják, hogy ezzel +10,000 darabot adnak el, és akkor keveset mondtam. -
Fogsz egy kőmíves kalapácsot, bemész a belvárosba, és levered a megfelelőt :P -
Hello!
Keresek E46-os BMW-hez 2db külső visszapillantó tükröt.
De mivel én finnyás vagyok nekem nem jó akármilyen tükör :)
Legyen Indexes, Fűthető, Motoros, és Motorosan behajtható.
Ha valaki tud olyan helyet vagy embert ahol vagy akitől be tudom szerezni, akkor az szóljon legyen szíves!
Ár nem számít!
üdv
Sland -
ezeken mar nem csiszolnak, veglegesek -
Sosem értettem, hogy miért foliázzák le a kocsikat. Abszolút logikátlan.
Én inkább "véletlenül" lefelejteném ezeket a foliákat, és úgy "véletlenül lefotóztatnám" az újságírokkal. Akik írnak egy cikket róla, hogy ronda vagy szép, és ez alapján a visszejelzés alapján még lehetne kicsit csiszolni a külsőn, ha esetleg nem tetszik a népnek. -
Nekem a 3as BMW jobban tetszik.
Hátsó lámpája egyébként olyan lesz mint a CL-é, ez látszik ezen a spy fotón:
-
Rakd :D:DD:ASdas
Többet adtam én már a magyar nyelvnek mint sok, magát neológusnak nevező amatőr szakbarbár :D -
DJ BP #49321 ezt mindjárt küldöm a Wikipedia-ra :DD -
Japános hangzású igénytelen tanyatuningként kell értelmezni, kizárólag rizsrakétákra alkalmazható jelző.