101030
.
  • DJ BP
    sok amcsiban ilyen a kormányváltó miatt :). Amikor kinnt voltam 97' ben egy új Ford Taurusban ültem többször, 3-an ültünk elöl :)
  • DJ BP
    De gondolom tősgyökeres amcsi főiskolával simábban megkeresi... Mert én ahhoz képest nézem :)). Lehet rosszul hangzik, de véletlenül sem téged akarlak minősíteni, csak mondom, hogy azért könnyebb annak, aki ott született, és taníttatták a szülők minimum fősuliban
  • DJ BP
    itt? max USA-ban :DD
  • Falconer
    Na bazmeg, annyiert itt Ford Mustangot lehet venni.
  • DanielT
    +2 :)
  • GregSB

Picit macerás lehet a beszállás
    De utánna mindkét oldaladra elfér egy szöszi :P
  • I.C.ram
    de abban csak 1 ülés van, nem?
  • GregSB
    McLaren F1-ben úgy van :P
  • I.C.ram
    Nagyon zsírak voltak régen ezek a "tiszta futurika" (by CSOCSO) francia autók :D
  • I.C.ram
    Váltó :)
  • desigo
    Mi az a joystick bal oldalon
  • I.C.ram
    Úgy lenne akkor az igazi, ha középen lenne a kormány :)
  • I.C.ram
    Nyilván úgy értettem én is, csak hangsúlyozni akartam ,hogy a vezető és az anyós ülés közt van a 3. :)
  • desigo
    két szöszi befér melléd:)
  • SötétBarom
    -.^
  • hykao
    Nincs "elől", mert csak egy üléssor van. :)
  • SötétBarom
    Amugy egész pofás..

• I.C.ram

• SötétBarom
    Beszarok ;DDDD

• desigo
    Igazán felrakhatott volna még pár képet ha már ritkaság...
  • I.C.ram
    Talbot Matra. Elég zsír kis gép. Tök jó, mert elől 3 ülés van :) Láttám ilyet már előben is.
  • SötétBarom
    Wot iz dat !?
  • Taranov
    Atya ég! 4,5 milla ezért??
  • I.C.ram
    Akkor úgymondom. Megveszi, és kb 1-2 év alatt törleszteni is tudja/tudná egy kicsit módosabb polgár.
  • CSOCSO
    ehh:D
    50 rudi szerinted nem nagy cucc??
    hidd el idekint amcsiban SENKI nem vesz kp ra autot meg a gazdagok se mert amerika a kreditrol szol. nem reszletre veszel autot akkor nem lesz kredited ha koltekezel, tartozasaid vannak, nem fizeted a szamlaidat nem lesz kredited. jo kredittel mit lehet tenni? olyan hazat veszel reszletre amirol soha nem almodtal, olyan kolcsont kaphatsz amilyet meg kimondani is rossz es a tobbi.

nalunk a celikanal pl tobb olyan kezes kellett akiknek kreditjuk volt hogy biztositsak hogy reszletre megvehetjuk a celicat. ( akkor meg nem volt kreditunk) anyamnak azota jobb kreditje van mint a legtobb hulyegyereknek idekint....

szal ez a megveszi 1-2 ev alatt ez nemigaz.

reszletre megveszik.. oszt fizetik 4-5 evig. es hidd el nem olyan egyszeru am azert itt a penzkereses.
    fizut kapsz 2-4 ezret.. ebbol a negyede ado.
    a biztositas ott kezdodik hogy reszlet autora full biztositas azaz draga szarfos hasznalt autonal is 80-100 dodo. egy uj autonal 150-200 dodo es itt nalam pl a 180 dodo ervenyes pedig csak egy kis scionom van. nemmustang.. nem lancer evo es nem corvette...

kozben fizesse az ember a lakasat, biztositasat meg mindenet.
    manit nem olyan konnyu szevingelni foleg hogy idekint mindenki mindent reszletre vesz (haz meg kocsik) emellett orul az ember ha jut mani elni bar azert extra luxuscikkekert sem kell szexrabszolganak elmenni.

kuurvasok ember nem el olyan jol. ubersok uberfos tragacs jarkal idekint nahde pont ennyi uberzsir auto.
    emlexem az elso hetekben nem hittem el hogy minden piroslampanal van valami 350z, corvette vagy valami mas sportgep........:)

szal nem olyan fikakonnyu a dolog. 50 ezer. vegulis egy jobban kereso amcsi tenyleg megkeres ennyit 1 ev alatt. de akkor abbol nem adozott es nem koltott egy fityinget sem.

en krupie szeretnek lenni. ahol tanultam azt igertek 75ezer /ev az atlagkereset.
    ha a fele igaz is loalpaszmek!....
  • I.C.ram
    Még szerencse, hogy amik WC papírból építkeznek :D Ja az meg a másik, hogy a hülyegyerek lehet látni, hogy egyszer felengedi a gázt, aztán újra elkezd gyorsulni az autó, ennyire hülye a gyerek, hogy látja, hogy beindult a kocsi, és mégegyszer rátapos a gázra, "ha lúd, legyen kövér" alapon?

Mondjuk annyira nem nagy cucc amcsiban szerintem azaz 50 rugó :P Kicsit jobban kereső ember 1-2 év alatt összeszed annyit.
  • CSOCSO
    nem.. az apjae az auto a gyerek csak beult hogy meglesse. gondolom hallani akarta a hangjat... csakhat egy 14 eves kissrac nemsokat tud a valtos autokrol es hat azonnal a gazra lepett... csak azt nem ertem hogy a mustang ekkora szarfos? ha jol tudom a legujabb autokban fekre es\vagy a kuplungra (is) kell taposni mikor beinditod. mert anelkul nem indul el.
    nahde mindegy. az viszont szanalom hogy mindenki fakezik a forumon:D loal.. miert lenne fake?
  • Barney Tech
    öööÖöö ezt mosnt nem értem pontosan az apja vett a gyereknek egy auto vagy hogy?
  • desigo
    pedig milyen jól néz ki:(
  • DJ BP
    hülye f*sz... isteneeeem
  • GregSB
    F@szláma.
  • CSOCSO
    nem akarom leloni a poent

uj mustang gt500.... lessetek meg:D
  • GregSB
    Szép!
  • CSOCSO
    AAAAAAAAAAAAAA ezt miert nem ertem???
    nemetet tanultam de egy szot se ertek.
    vegsebesseg teszt:

Bugatti Veyron
    Mercedes-Benz SLR
    Lamborghini Murcielago LP640
    Ferrari 599 GTB
    Dodge Viper SRT-10
    Aston Martin Vanquish S
    Ford GT
    Chevrolet Corvette C6 Z06
    Porsche 997 Turbo
  • CSOCSO
    atlatszo felni...

normalisak?:D
  • CSOCSO
    son of a su*ra!
  • CSOCSO
    van ilyen.. a scionomban tobb hely van hatul mint az egyik ( legkissebb?) landroverben!!
  • DJ BP
    én is láttam, határozottan kényelmes hely van hátul, meg az újságírók is írták mindenütt
  • DJ BP
    mások se, amennyit láttam belőle :DDD
  • fifi
    na még a Modus az, amit én ebben a büdös életben nem vennék soha semmi pénzért...