101030
.
-
Ez igaz, de én inkább úgy mondanám, hogy elegáns női autó az Ypsilon.
A sportosságbeli különbségre utalva mondtam, hogy talán az idősebb korosztálynak való.
Én egy Ypsilon bicolort bicolor bőrüléssel és napfénytetővel nagyon elegánsnak tartok. -
Dízel 2.5től kezd bedurvulni szerintem :) Ezalatt nem is érdemes dízelt venni :) -
DJ BP #49516 a Accord Type-R lenne, de olyan nálunk nincs
-
ahamm.. igazabol nemtom. volt egy dizel mercink. komha volt mint allat:D najo az ketezres volt es idosebb a forum negyedenel:D -
jezusom:D
hovatovabb?? -
DJ BP #49513 Y? jóval olcsóbb mint a mini, meg a Mini inkább sportos, az Y meg igazi női szaladgáló autó :) -
Pedig a dízel motor sokkal elegánsabb, és modernebb technológia :)
Sokan azért szereti ka dízelt, mert sokkal jobban húz. -
DJ BP #49511 Ez már nálunk Accord Type-R lenne :)
A mi Accordunk kinnt TSX -
Ja nem. a TL az Accord és az RSX elvileg az Integra utódja. :) Idióta japcsik keverik a szart már megint. -
DJ BP #49509 Ehhez képest német kollégák sok dízelt vesznek :D -
de ezt nem mondhatod komolyan....... -
omg.. mindegy:D -
de jobban is megy es egy sznob marcsak azert sem ul dizelbe mer talan ott is van egy presztiz dolog.. diizel.. kijafasznak kell dizel? amugymeg amcsiba azt se tudom hol lehet dizelt tankolni ennyit errol.
-
ja vágom már. az RSX a 2 ajtós míg a 4 ajtós a TL :) Kicsit túl van bonyolítva :P -
nekem 8.. de akkor melyik a tl megfeleloje? -
de még mindig többet eszik, mint egy dízel, tehát bohóckodás az egész, és újabb ok arra, hogy mégtöbb pénzt kisajtoljanak a sznobokból. -
Azok a lada kilincsek büntetnek :D -
ezert kell lexus hybrid.
allatul megy es nem eszi "ugy" a benzint -
az amcsi accord azaz Acura RSX -
feka felni de szebb mint a legend
-
Na, de lássuk a New Ypsilont!!
Az ugyanannyira tetszik, mint a Mini, csak idősebbeknek szánják. (szerintem) -
Nekem is tetszik. főleg a hátulja. Meg a belseje is sokkal letisztultabb a sok konkurens giccsparádénál. -
Ez most vicc, vagy komoly?
Mert nekem tényleg tetszik, főleg a hátulja. -
igen.. acura.. azaz az acura tl....
nah az kinez vhogy -
DJ BP #49494 Nem az a lényeg, k*rvára nem tetszik :DD -
-
Nem is ültél benne, szal kuzsé -
Új Lancia Delta HPE
-
DJ BP #49490 jééézus :D -
Lancia Thesis powah :P -
DJ BP #49488 Acura -
Engem igazából nem az extrák vonzanak, hanem az egyedi stílus és a design.
Bármennyire is nagyobb presztízzsel bír egy S merci, mint egy Alfa GT, nekem mégis az utóbbi tetszik jobban, mert egyszeruen annyira egyedi a stílusa, hogy nagyon tetszik :-)
Mondjuk ezek nem olyan iszonyat drága gépek, használtan 5-8 millióért már mindkettőt meg lehet venni.
Azt viszont nem tudom elképzelni magamról, hogy újonnan vennék egy német luxuslimuzint 25-30 millióért, mikor használtan 10 alatt lehet kapni őket. -
nem lenne rossz.... pl ott az amcsi accord vagy melyik. sotetitve egy kelloen elegans/sportos felnivel halal jol nez ki!!!! de ez??? -
hahh legendnel is nagyobb a scionom belulrol.. jo tudni. -
Hát ez az, hogy nem kéne :D Nem is kell a kutyának se. -
mar mondtam.. inkabb lexus! legend lehet hogy luxus.. de otmillio masik luxus auto van es a legend a legeslegrondabb az osszes kozul akkor minek kene legend????
-
DJ BP #49482 aha :)
A szokásos, ami nem létezik arra nincs igénye az embernek. De ha van, és húzzák a mézesmadzagot... :DD -
A kis huncutok :DD -
DJ BP #49480 ezt tudom én, csak érdekes belegondolni, hogy csalják ki ügyesen az autógyártók a pénzünket :) -
Hát nézd, szerintem elég, ha az embernek megvan a megfelelő egyensúlya.
Ha a bevételeid, az életminőséged megengedik, hogy 10, 15, 25 millás autót vegyél, vagy Rolls-Royce-ot, akkor nyugodtan.
Tény, hogy egy erősebb autót élvezetesebb vezetni, és a hülye extrákkal is el lehet szórakozni.
Mivel a milliárdosnál szegényebb emberek jótékonyságra nem igen költenek, így ott van az autó, amire lehet :)