101030
.
  • JYeti
    Jaja Mondeo az a Focus, sry :P

Hátja, ez tény, csak a marketingből meg a hírverésből gondoltam (pl a Párizsi autószalonon az a "kinetic designes" szörnyeteg), hogy kb olyan Honda Civic mértékű váltás lesz.
  • JYeti
    A 908ra biztos nem, szvsz az egész kaszni teljesen más.

• Taranov
    Bizonyára Mondeot akartál írni.
    Szerintem előnyére válik a frissítés, de az teljesen bizonyos, hogy túl agresszív, túl egyedi designnal nem tudnák eladni, ez tegnap az Alfákkal kapcsolatban is felmerült.
    Szóval valamennyire átlagosnak kell maradnia. (Meg nyilván a Ford sem akarja az összes puskaporát ellőni azzal, hogy egy felülmúlhatatlan autót csinál)
  • SötétBarom
    Breathtaking..
  • Taranov
    A vonalvezetése hasonlít a Peugeot 908-ra vagy melyikre, ami ilyen high-end sportlimuzin.
  • JYeti
    Egy szép autóból csúnyát kihozni művészet.
  • Borg
    Egyszer valaki csak kihoz egy szép autót belőle.
  • JYeti
    Mercedes CLS 55 AMG AI design

• Punker
    itt a válasz mindenre :)
  • SötétBarom
    Minden terepjárótulaj akit ismerek, egy FASZ. De télleg.. Úgyhogy nálam ezek az autók elvágták magukat.. ;D
  • DJ BP
    divatozik a terepjáróval, nincs ebbe semmi rosz, ha rám autób*zit mondanak, nem sértődök meg :)
  • DanielT
    Én meg erre inkább nem mondok semmit.
  • DJ BP
    magyarul divatb*zi terepjárós, ezt mondtuk :))
  • DanielT
    De neki a nagyobb felni tetszik ilyen gumival. Nekem is.
  • DJ BP
    akkor tegyen rá kisebb felnit ballonosabb gumival... Nem csak terepváltozatban létezik
  • DanielT
    Csak. Mer' igénytelenül nézne ki ezzel a felnivel a 15 centis kerékjárati lyuk. Terepgumi meg városba faszság.
  • DJ BP
    de ha azért jó, mert magas, minek ültetni? :)
  • DanielT
    Hol laksz, hogy oda terepgumi kell? Nekem valahogy soha nem vezetett az utam földekre. Egy ilyen autó pedig városba való, ugyanúgy mint egy nagy limuzin, csak ez magasabb, más formájú. Ell kellene már tudni szakadni attól, hogy az egykori terepjáró forma szükségszerűen csak és kizárólag terepre való.
  • DJ BP
    a BMW limuzinszarságoknak jól áll , meg a többinek, de egy SUV, amelyiknél többek szerint épp az a jó, hogy magas, erre leültetik :)
  • DJ BP
    de mi abban a jó, hogy egyszer már direkt megemelten épített autót leültetünk? :) Inkább egy kombit ültess le :)
  • Punker
    jól nézzne ki terepgumival rendes has magassággal és a sok csicsa szarság nélkül :)
  • DanielT
    Konkrétan hihetetlenül jól néz ki az a gép.
  • DJ BP
    a Range szerencsére nem annyira divat SUV, de a tuningja egy baromság tényleg
  • Punker
    nincs nekem semmi bajom a városi SUV-okkal, ha lesz családom és pénzem rá akkor valszeg abban fuvaroznám őket (nyáron megtapasztaltam milyen az ha az ember megáll az elsőbbség adás táblánál aztán valami kis pöcs nem 30-cal belemegy) de amit azzal a járgánynal műveltek azért minimum máglyahalál járna.....
  • DanielT
    Ó, te vérterepjárós ősmacsó :DDD
  • Punker
    ez mire is jó? tipikusan buzeráns autó.....
  • DJ BP
    szívemből szóltál :DDD
  • DJ BP
    a képen Mondeo van :)
  • DJ BP
    CSOCSO ráadásul nem gyenge testfelépítésben :)
  • Mentol
    Én láttam!
  • GregSB
    Idézek a totalcarról, az IS tesztből:

"Hátul magam mögött esélyem sincs elüldögélni; 181 centi magas vagyok, és nem nehezen férek el, mint az A4-es Audiban vagy a 9-3-as Saabban, hanem sehogy. Fejem befelé és előrehajtva, térdem a támlába préselve: ez így nem jó. 177 centis kollégámnak már épp elég volt a hely. És elöl is mindig érzem térdemmel a középkonzolt, könyökömmel az ajtót és a könyöklőt, hajammal a tetőt. Ez van, hiába a demokrácia, hiába Göncz Kinga, nincs egyenlő esély, a Lexus nem szereti a 180 centi felettieket."
  • I.C.ram
    Koreai nagykövet :D
  • GregSB
    Kicsit korrigálok:

Nem is az a legnagyobb baja, hogy drága koreai, hanem hogy a terepjáró képessége egyenlő a 0-val. (azért a többi SUV - bár egyiksem egy Defender - elevickél terepen, ez viszont egyből megpusztulna mint ahogy a cikkből kiderül).

Szal akkor marad a tágas beltér, de akkor miért nem egy jobban felszerelt, középkategóriás kombi?

Semmi értelmét nem látom ennek az autónak :)
  • GregSB
    Jaja, én is így állok hozzájuk. Szépek tartom az összes Alfa-t, de csak akkor fogok venni, ha lesz pénzem a megvásárlása után a szervízre :D

Más: SUVokat elég sokan nem szeretik itt ha jól tudom, és én is köztük vagyok. Nem mondom ha beütne a lotto 5ös lehet vennék egyet, de ezt ki a fene fogja venni? Oké hogy megbízható, a designja még el is megy, de ki akar kiadni 10 millió Ft-ot egy koreai autóra? :D
  • ZsirosKenyer
    az emblémája meg mintha kicsit bmw-s lenne.. lol

inkább a töréstesztről vennének példát a kínaiak :) persze egy olyan túlnépesedett országban ahol akkor jár a családi segély ha minél kevesebb gyereked van, gondolom szándékosan nem csinálnak biztonságos autókat ^^
  • CSOCSO
    ezek a ferdeszemuen mar ezer eve csinalnak ilyen kocsikoppintasokat.
  • JYeti
    A prom képeken durvábban nézett ki az új Focus, szvsz nem egy nagy durranás (max az előző focusokhoz képest)

• JYeti
    BMW, Mercedes... nem tudjátok ti mi a jó. Bezzeg a kínaiak!

2in1 - Mercedes + Renault CC

Látott már ennél ocsmányabb dolgot valaki a világon ?
  • I.C.ram
    Ja mert hülye vagyok, és Monte Carlot írtam Montréal helyett :P

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=850628&command=ugras&screenwidth=1280
  • Taranov
    Nem találom a Monte Carlot :(