101030
.
  • CSOCSO
    szerintem photoshop munka hogy hogyan is fog kinezni a bmw 4 ajtos kupeja.

amugy szvsz merci segge a szebb. bmw nek a lampaja nagyon csunya
  • Borg
    Mer te már meguntad, vagy mi?:D Ideje volt.
  • DanielT
    Kaparj :DDDD Ezazzzz :DDD Kaparjjjjj :DDDDDDDDDDDD
  • Borg
    Unokatestvérem nővérének nagymamájának egyik ismerősét meg a bmw kereskedésben húzták le, ráadásul 2km után szétesett alatta a bmw. (megint lehet vihogni valamin)
  • Kit--Kat
    Na meg rohadt jól néz ki, és rohadt jó motrok is vannak hozzá, abszolút jól döntött ebből a szempontból.
  • DanielT
    Jah, a "srác"(apuka már) is szívta a fogát, mert nagyon megkérték a 3-as árát, de mondta, hogy ez legalább össze volt rakva :)
  • DanielT
    Hahahahahahahahaahahahahaahahahahahahahahahaa :DDDDDD
  • Borg
    Igen persze, mind tudjuk hogy így keletkeznek az urban legendek.

Ha meg fasz kereskedőhöz ment, megintcsak az ő baja. Van annyi mitn a szemét, és lehet mindről tapasztalatokat is olvasni. Hülyeség ellen nincs orvosság.
  • Kit--Kat
    Aki nem vesz Civicet, az-az év hülyéje?XD
    Mellesleg én is inkább 3ast vennék, csak nagyon drága a kategóriájához képest.
  • DanielT
    LOÁL :DDDDD Csak ezt ne mondtad volna :DDD Amikor bejelentette, hogy na akkor most köszi, nem kell a verda, akkor a kereskedő rá akart verni egy piros bemutató darabot(legalább nem kellene várni), aminek a csomagtartóját alig lehetett lecsukni és menet közben mindene zörgött :DD A legjobb, hogy miután mondta, hogy hát köszi ezt talán mégse, a kereskedő másnap FELHÍVTA, hogy nem gondolta -e meg magát? :DDDDD
  • Kit--Kat
    1általán nem....
  • Borg
    És ugye könnyen megtehette (az isten barma...), mert a kereskedések 0 bukással elfogadják a visszamondásokat, mert akkora kereslet van, hogy napokon belük úgyis új gazdája van az érkező autónak.
  • cement
    nekem tetszik :)
  • I.C.ram
    Lolbazmeg és attól még nem lehet szép?
  • DanielT
    Lolbazmeg :D full fotosop az egész hátulja. Köze nem lesz hozzá.
  • I.C.ram
    Hát ez nem szép.
  • I.C.ram
    Hát ez tiszta CLS, de a CLS nekem jobban bejövős, ennek viszont talán egy hangyányit szebb a feneke.
  • DanielT
    Hehehe, egyik barátom is megrendelte az új Civicjét, várnia kellett X időt, ami pont elég volt arra, hogy elolvassa, hogy mik vele a tapasztalatok és lemondva a rendelést vegyen helyette egy Mazda 3 at :DD
  • CSOCSO
    loal... inkabb nem megyek bele..
  • Punker
    jól elrondították
  • Borg
    törölt hozzászólás
  • Borg
    Ha nem lenne ott a merci jel, simán valami dévú is lehetne.
  • Punker
    ez mi ez?
  • CSOCSO
    van mar spy shot az uj GLK mercirol is de azt ugy betapetaztak hogy nemigaz.
  • CSOCSO
    "iken"
  • Taranov
    Mi lehet ez? Új C osztály?
  • CSOCSO

hopp nem voltak eleg gyorsak a "tapetazok". amugy meg C merci...2008?..

mennyire el pusztulva a totalcar alig van 1-2 friss hir naponta.. vagy meg annyise
  • CSOCSO

remelem latszik a bmw "cls"
  • Borg
    Hat ja, shit happens.

Mondjuk amilyen rémtörténeteket hallani általánosságban a transzportsérült autókról... aminek már átadáskor és balra húz a futóműve, meg 4x-es a festékréteg...
  • CSOCSO
    amugymeg mintha most olvastam volna hogy felborult egy nagy hajo a sok szallitmannyal ( autoval)

valami ballasztproblema. annyit igertek az autogyartok hogy a kocsik amiket megmentettek nem lesznek eladva ujkent. :D
  • CSOCSO
    5 honap:D:D annyit kell varni a maybachra is................
  • Borg
    Működik így a dolog, ennyi. Meg legalább nem veszítenek rögtön olyan sokat az árukból :)

A Sedan gyártását már áthelyezték a törökökhöz, és éppen ebből kifolyólag fele annyi gond sincs velük (=semmi), mint az angol műanyagburgoányákkal. Ha jóltom azokra kevesebbet is kell várni.
  • Taranov
    Nem olyan nagy probléma az 5 hónap, esetleg úgy érzik az emberek, hogy jó nekik egy nagyon divatos és minőségi, épp ezért kelendő autójuk lesz.
    Én mondjuk nem várnék 1 hónapot sem, eddig minden autót 2 nap alatt vettem, 5 hónap múlva már meg is unnám :-)
  • SötétBarom
    5 hónap? Icipicit soknak hangzik nem? És valóban nem egy jó reklám..
  • DJ BP
    5 hónap, ez komoly? azért ez marketingileg gáz, sokakat eltántorít a vásárlástól :), mondjuk ha így sem győzik,
  • Borg
    A Honda jelenleg nem győz eleget szállítani európának, lévén hónapokra előre elkelt az összes. Tehát ha most bemész egy kereskedésbe, kb 5 hónapot kell várj az új Civicedre.
    Szal egy pöttyet felülmúlta a várakozásaikat az EU-s eladások száma.

Az Év Autója 2007 amúgy nemzetközi díj, az csak egy dolog, hogy kb minden magyar autós média lezavarja a maga kis szavazásait is. Amelyeken amúgy minden a Civic vezet.
  • Taranov
    De, valami ilyesmi volt, de hogy az melyik médiumnak a szavazása, azt nem tudom.
  • Punker
    nem azt mondtátok hogy itthom vezeti az év autója szavazást?
  • Taranov
    És a Honda Civicnek mennyire jött be a váltás? Sikeres az új modell?
  • Taranov
    Most hogy mondod, lehet, hogy tényleg nem :)