101030
.
  • SötétBarom
    Mutass jobbat.. (és az, hogy szerinted jobb, még nem mérvadó, hiszen dizájnról van szó..)
  • Borg
    Nekem sem tetszik, de nem is a faberakáson volt a hangsúly.
    Egyszerűen az a műszerfal dizájn méltatlan egy 2006-os, 16 millás alapárú autóhoz.
  • SötétBarom
    A famintázatú műanyag, az szégyen.. Nemtom, hogy a kettőből melyik az, de az maga az ízlésficam.
  • Punker
    iDrive-ot mindneki szidja? vagy csak én nem láttam még olyan tesztet ahol pozitívan nyilatkoznak róla, tényleg olyan sz@r?

amúgy mind2 műszerfal szép, max a honda kormányon lehet zavaró a sok tűzgomb :)
  • DanielT
    Neked nem tetszik, nekem igen. Ízlés dolga. Ami a gáz az a famintázatú fantasztikus minőségű műanyag trágya :D
  • SötétBarom
    Nemtom mit erősködtök, a faberakás úgy ahogy van, főleg ezzel a fostaliga fényes lakkal annyira gusztustalan, hogy inkább bármilyen műanyag legyen mint ez.. Az a honda fakormány meg valami gyalázat.. Még egy alfánál elviselhető, de már ott is határeset..
  • DanielT
    "És mégis jobban néz ki a belseje."

Teljesen lényegtelen mibe kerül és hány éves, az a lényeg hogy bármikor sikerül belőled kihoznom, hogy DE AKKORIS A HONDA SZEBB, JOBB :DDDD Bárminél.

És ez a célom! Hogy jót röhögjek :DDDDDDDDDDDDD
  • Borg
    Jah, hány éves Honda Accord, mesélj csak?
    Ami ugye még a töredékébe sem kerül a 335i coupenak. És mégis jobban néz ki a belseje. (már annak aki egyátalán szereti a faberakást)
  • DanielT
    És egy végletekig kifinomult, igazi egyéniséget és minőséget sugárzó Hooooooooooondaaaaaaaaaaaaa Acccccccoooooord belseje!

TÉRDRE GECIK! :DDD

• DanielT
    Hahahahahahahaahahahahah :DDDDDD

Látod ezért kell neked Civic, ott még a lóerőkkel is elbírsz, nem úgy mint a cikk írója ezzel a géppel.

Hölgyeim és uraim, egy ocsmány, gagyi, együgyű autóbelső :D
  • SötétBarom
    " Az egyetlen játékteret hamar megunom: gyorsítás-lassítás, aztán még egyszer gyorsítás-lassítás, s így tovább. Bármilyen sebességnél, bármikor. Übergyors az automata váltó. Egymás után tolja a fokozatokat, mint Colin McRae fénykorában a csattogós szekvenciális váltóval. De mindezt nem értem, nem tudom mire vélni. Öreg vagyok, a 335i nekem veszélyes fegyver. Egy szörny, ami olyan dolgokra késztet, amit magamtól meg nem tennék. "

Ez szvsz ehhez a topikhoz nem méltó hozzáállás..
  • Borg
    BMW 335i coupe teszt

Külsőleg még csak elmegy (szódával..), de ez a műszerfal valami hihetetlen, hogy ennyire nem bírnak túllépni a gagyi műanyagokon, meg az együgyü dizájnon...
  • I.C.ram
    Nálunk lehetett jelentkezni, hogy aki akar az szétkaphatja a legújabb TT-kbe kerülő motorokat előben. :D
  • desigo
    3D motorszerelés
  • JYeti
  • Taranov
    Mennyi idősen?
    És miért adtátok el, ha nem titok?
  • desigo
    Nem változtattak valami sokat...
  • DanielT
    LOL!!!! :DDD Ez állati jó volt :D
  • csabush
    szvsz az új s merci ennél sokkal de sokkal átlagosabb...szép de semmi nincs benne ami egyéniséget adna neki
    a 7es bömit meg mindenki megjegyzi mert az eleje mindig elég érdekesre sikerül
  • I.C.ram
    Az kurva drága.

156-osunkat adtuk el kb, ha jól emlékszem 5.5-6 misiért ennél kevesebb km-rel.
  • JYeti
    A sziluettje bejön, csak az elejét nem tudják eltalálni, nincs meg az az egyénisége, mint a konkurenseknek, vagy a márkatagoknak.
  • Punker
    miért is?
  • JYeti
    Kép az új 7es BMWről. Kezdhetnének már valamit vele, nem igazán sikerül eltalálni

• JYeti
    Z6 grafika. Elejében nem látok semmi fantáziát, Z4 + 6os BMW keveréke.

• JYeti
    Ilyen értelemben
  • Taranov
    Van most egy eladó a hasznaltauto.hu-n, piros, 50k km, vajszínű bőrülés. Élőben láttam először, és akkor nagy benyomást tett rám :-)
    5,2 millió
  • Punker
    Fél évünk lesz a regadó visszaszerzésére
  • DJ BP
    Milyen értelemben no comment? :)
    Nem nagyon szeretem a BMW-ket, de a 6-os sokkal jobban tetszik ennél :D
    Pedig tetszik az összes új Merci (R, E, S, CLK, CLS)
  • DJ BP
    A4-es nekem seholsincs ezekhez képest :). Faceliftes sz*r :DDD
  • GregSB
    Hát nemtom, 3as BMW meg A4es Audi jobban tetszik ennél az új C-nél.
  • JYeti
    No komment.

• JYeti
    na

• JYeti

• GregSB
    Án is inkább az új Civicet választanám, a gyártás elején lévő összeszerelési hibákat (THX az angoloknak) már javították, a most üzletekbe kerülőkkel már nincs semmi baj.
  • Kit--Kat
    Jogos;)
  • I.C.ram
    Habár jöhetne a 150 lovas 1.9 JTD is, hiszen csak 120ezer magyar forinttal drágább a 115 lovasnál.
  • I.C.ram
    A 115 lovas 1.9 JTD-vel jöhetne is melegébe :D
  • Taranov
    Nincs is annál jobb :D
  • Borg
    Aligha van valóságalapja.
  • I.C.ram
    Nekem az új Civic jobban tetszik a "tiszta futurika" (by CSOCSO) stílusa miatt. A Mazda3 meg valahogy nem fogott meg. Akkor már inkább Alfa Romeo 147 :P