101030
.
  • CSOCSO
    te tetted be a kepet hogy szep??? nem.. te kezdtel el ugyet csinalni? igen.. ketten vagytok.. egyik szepnek talalja a masik meg faszsagokat beszel.. nah te josz okoskam.. ketten voltatok.. ketten voltunk. csak te jottel a faszsagokkal hogy de ez sport auto pedig jol tudtuk es nem is kerdezett teged senki
  • Kit--Kat
    Ezt mondtam végig, bazz, hogy hova beszélsz többesszámról amikor nekem magarázol.. ÚRISTEN!!!!!
  • CSOCSO
    oke.. most meg " Csak 2en folytattunk erről említésre sem mélto conversationt" aham. oke.. nah csao
  • Kit--Kat
    Csak 2en folytattunk erről említésre sem mélto conversationt, én nekem ez jött le, mert hozzám folytak a kommentjeid, na de mind1.
  • CSOCSO
    nezzuk csak..

en: csocso
    te:
    o:
    mi: DanielT, csocso
    ti:
    ok:

akarhogy nezem ketten fikaztuk...
    szal akkor most ki a hulye draga baratom? hm? mar megint kezdodik a tipikusz Sg bullshit mikor az egyiknek igaza van a masik meg 320 masik faszsagot talal ki amibe belekothet.
  • desigo
    Szakadjatok már le erről a Ferrari belsőről...
  • Kit--Kat
    szerintem az a lol, hogy te vagy olyan hülye, hogy még mindíg többes számban beszélsz.... számold újból...
  • CSOCSO
    igen.. gondoltam ellopatom es kihozatom amcsiba es majd jol berakom a vitrinbe mert baratokkozt is csak az ocsem ferne bele.... az meg orulne is egy ilyen kis autonak.. anyam/baratnom meg nem az a fajta hogy ilyet vezessenek.

ui. mar lassan ugy hangzom mint valami kamuzos gyerek de ebben is ultem mar:D marmint eliseben
  • CSOCSO
    te milyen hulye vagy.. leirjam 4.szerre is???????????????

tudom hogy nem te tetted be a kepet hogy deszep. egyszeruen csak az a lol hogy.. idezem:
    "hogy beteszik mint hudeszep es miutan lefikazzak hogy a polski is igy nez ki nah akkor jon a : ez egy szupergep nem holmi otvar sportszabadido auto"

tudom en is hogy milyen jo gep ez.. soot eloben is lattam mar csodaszep kivulrol es belulrol egy versenygep sem szebb ( most itt az igazi versenygepekrol beszelek amikben csak van egy vasbol keszitett muszerfal meg sok gomb) de az egesz ahogy ezt eloadtatok nah az lol.
  • desigo
    Miért el akarod lopatni?
  • DanielT
    Ok, akkor Kitkettől bocs, valóban nem ő linkelte.
  • CSOCSO
    mas.. tudja valaki ki nyerte meg a bomba lotus eliset???? mert iwiwre felkerult egy kep ahol egy csaj all a bomba auto mellett a hazuk elott.. tudni kene hogy tenyleg o nyerte e meg.. vagy apja vagy mittom en
  • Kit--Kat
    Hmm... Nem tudom mi bajod... Én csak azt mondtam, hogy ennyi kell 1 versenyautóba. Nem én mondtam, hogy húú de szép, szóval nekem ne magyarázzad már meg....
  • CSOCSO
    nem o hozta hanem mas de valoban LOAL
  • CSOCSO
    ezt en vagom:D tudom hogy ennel nem is kell szebbnek lennie csak kicsit loal hogy beteszik mint hudeszep es miutan lefikazzak hogy a polski is igy nez ki nah akkor jon a : ez egy szupergep nem holmi otvar sportszabadido auto.............. no comment
  • DanielT
    Óbazmeg, de akkor ne a műszerfalat emeld már ki, hogy milyen jó, amikor konkrétan egy rakás SZAR. Fiat alkatrészekből és filcből van összetákolva. Az egy dolog, hogy akkoriban egy Ferrariban ez volt a legkevésbé fontos, de ocsmány. Kész. Rossz példát hoztál.
  • ZsirosKenyer
    nem is azért van hogy komolyan vedd
  • desigo
    Egyetértek veled!
    Szerintem is full fapad és ótvar!
    Az már más kérdés,hogy egy nagyon jó kis sportgép...
  • Kit--Kat
    Ez ahogy ti mondanátok bullshit.... Ez 1 versenyautó és kész, annak bőven megfelel.
  • CSOCSO
    leszarom hogy milyen auto amugy nagyon is jol tudom milyen auto lett belinkelve csak egy kicsit szanalom hogy vki belinkeni hogy na ez a szep belso. mire paran azt mondjak hogy dejo a plski is igy nezett ki csak ferrari jel nelkul meg fiat tipo meg stb.. erre a kovetkezo valasz hogy na ez az egyik legjobb sportgep a vilagon.. really? le se szarom de hagyjuk mar azt hogy ez szep.
  • Taranov
    Ez legfeljebb egy kabarémusorban lehetett.
  • Kit--Kat
    Mi a normál? Már bocs de 1 normáls testalaktu 180 akár centis Michele Alboretonak jó volt akkor bárkinek...
  • Mentol
    Naa, ez tényleg szép!
  • Borg
    Ugyanmár..
  • ZsirosKenyer
    ez vicces:

Egy 70 km/h max sebességű útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védőbeszéde a biróságon :
    > Tisztelt biróság, valóban láttam egy fehér alapú,kör alakú táblát,amiben a 70-es szám volt,de nem volt semmilyen mértékegység mellette. Ahogy önök is tudják ,az 1837. július 4. törvény kötelezi Franciaországot is a metrikus mértekegység használatára. Továbbá az 1961. máj 3. - i 65/501 számú törvény kimondja,hogy a hosszúság mértekegysége a méter,és az idő mértékegysége a másodperc. én el sem tudom képzelni,hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus,hogy ha nincs odairva a mértékegység,akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec -ban értendő. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h -nak. A rendőrök azt mondták,hogy 250 km/h sebességel autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend őreinek pontosságát. Tehat 2 km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam.Igy tisztelettel kérem a biróságot, hogy adják vissza a jogositványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytán vettek el a rend éber őrei.

Hoppá!

A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-et jelent!

Másik baki a biztonsági öv, amire csak annyi előírás van, hogy be kell csatolni, de az nincs ott, hogy az ember előtt, vagy mögötte kell
    becsatolni!
  • autoszimulator
  • DJ László

• DJ László
    IMG]/forumkepek/2006_11/wbSOCCERchelsea_narrowweb__200x270.jpg[/IMG]
  • DJ László
  • Taranov
  • Taranov
    Még egy kép a szép belsőhöz kapcsolódóan:

• Punker
    gyerekeknek ebbe normál méretű férfi ember nem fér bele
  • Kit--Kat
    ez 1 F-40es versenyautó, nem 1 utcai csilivilli sportkocsi
  • autoszimulator
    meg a világ legjobb sofőrje is KITT-ben ül...
  • CSOCSO
    nektek tetszik a polski belso ferrari jellel????? kb ennyi jut eszembe rola... egyetlen dolgo ami szep benne a ferrari jel... amugy meg a legjobb belso a KITT ben van. bebebi

:)
  • Kit--Kat
    sportos aztót sportos embereknek:P
  • Taranov
    Én nem tudom, hogy melyik Alfa Romeo belső tetszik legjobban, de más nem jön szóba.
    Egyébként szerintem nem rossz középen a 3 légbeömlő, ez szélesíti az autót az utasok számára legalábbis.
  • Punker
    kép alapján a 100+ kilómmal be se férnék :)
  • Kit--Kat
    asszem a hétvégi örömautózásoknál örülnél, ha nyomogathatnád azokata tipo kapcsolókat
  • Punker
    középen az a 3 légbefújó nem illik oda