101030
.
-
Véget ért a Ferrari Panamerican 20 000
"84 nap alatt 16 országot szeltek át, és a két Ferrari egyetlen műszaki hiba nélkül tette meg az utat."
Ezt a kamut!!! Hihetetlen hogy ilyet leírnak, amikor Nov. 6.-ai Fifth Gearben 2x is lerohadt a kocsi Tiff alatt, de úgy hogy csak a szervízkamionosok tudták újra beindítani. (Tiff a Bolíviai szakaszon vezette végig az egyik 599-et) -
törölt hozzászólás -
JYeti #49955 Kínai sportkocsi német névvel
A China Brilliance felügyelete alatt álló Jinbei Automotive mutatta be a Zhonghua M3 koncepcióautót a Pekingi Autószalonon. Az M3-ast a gyár saját fejlesztésű 1,8 literes motorja hajtja, akár egészen 220 km/h-ig. A 4488 mm hosszú, 1812 mm széles és 1385 mm magas kétüléses autó alá 18 colos felniket pakoltak.
Újabb Bugatti gyilkos. A béna németek is kihoztak valami m3 izét, bár sztem a nyomába se ér..
-
DJ BP #49954 jó de 16-17 milláért van egyéb rengeteg lehetőség... A6 pl., nincs annyi ló a 3,2FSI ben, de akkoris az kéne már inkább -
cicik:) -
Loooool
Egy átlagos versenybaleset
Láttunk már sok ilyet. De ezt vajon mi okozta? :))))) -
Ezen a videón látható autóval és sofőrrel mentem(fehér/kék/piros festés+belső kamerák). Saját videó maj' lesz ha nem leszek lusta bedigizni. -
Videó, képek vannak, a dolog szépséghibája, hogy egyenlőre nem én vezettem, de hamarosan arra is sor kerül! :) -
ZsirosKenyer #49949 jaj..veszel mellé 1-2 milláért vmi régi sedant vagy simán egy matizt aztán azzal megy a család.
Ha annyi pénzem lenne biztos hogy nem haboznék hülye indokok miatt. Amúgymeg 2 kisgyerek a 350Z-be is befér simán. -
Én nem utálom csak megbízhatatlannak és ehhez képest elég drágának tartom... -
Ebben az autóban pont az a jó, hogy ha kell akkor beleférnek a haverok, kényelmes, csendes, tágas, egy 3.2 es motorhoz képest meglepően keveset fogyaszt, ha viszont egy picit jobban rálépsz a gázpedálra akkor meg megy mint az állat.
De ahogy látom ti csípőből utáljátok a VW-t, szal asszem nem tépem tovább a számat... -
:D:D
video vagy valami? hogy ment? -
Aki 12-14 millát kiad egy sportkocsira az nem azzal fogja vinni a családját és a csomagokat hanem a másik három autó közül valamelyikkel... -
Hát ennyiért, akkor már inkább Subaru. -
Ahogy érzi... -
Péppé drifteltem magam egy 300 lovas BMW-ben tegnap az Euroringen. -
És a 350Zbe mikor férnek bele 4en kényelmesen, csomagokkal együtt?
Inkább becopyzom mit írt róla JC, mert szerintem nagyon igaza van (miközben olvassátok azt azért vegyétek figyelembe, hogy az összes eddigi VW tesztje negatív volt, a sima Golfot, Jettat, Passatot nagyon lehúzta, unalmasnak tartotta őket, szal nem egy elfogult emberről van szó)
"The ride is comfortable, there’s no unnecessary noise and everyone has lots of space. A lot more than they’d get in, say, a BMW 1-series.
Then you put your foot down and suddenly the world starts to go backwards. Not harshly or sportily. It’s not like the GTI, this. It’s a big, refined power, more like gravity than internal combustion, so you feel like you’re in a Mercedes. Only I’d like to bet the VW is better made.
And cheaper. Prices for a three-door start at less than £24,000, which is exceptional value for money, and even if you go for a five-door with a double-clutch DSG flappy paddle gearbox (which is what I’d do) you’re still asked to pay less than £26,000. And that’s a lot of car for the money. It’s more than that in fact. It’s every car you could ever reasonably need. Fast, well made, practical, surprisingly economical and above all discreet." -
Nissan 350z
12.680.000-től már kapható.. Akkora vadbaromnak érezném magam, ha ehelyett vennék egy vókszvágent, hogy nem mernék kimenni az uccára... -
#49933 :)
Sima kézi váltóval 12 mill, DSGvel 13 és 14 között. -
mert a magyarok putak.... :D -
Az a golf mennyi? -
Nem Mo.-on található a célközönsége szerintem :)
Itthon az R32 Golf is túlárazott a fizetésekhez képest, pedig nyugatabbra a sajtó szerint megéri minden egyes centjét.
(J. Clakrson szerint a legjobb ár/érték arányú kis sportkocsi, na ha ezt itthon kijelentené egy újságiró úgy körberöhögnék hogy csak nézne...) -
Akkor már inkább Skoda Octavia RS, az jobban néz ki. -
Még 10-et sem szerintem... -
DJ BP #49933 Egész jó, de az r32 13-14 millás árát elnézve... hát 16-17 misit eléri, ha ezt nézzük... azért annyit nem ér :) -
Passat R36
-
Ford Mustang olasz formatervvel
"A képen látható autót állítólag az ItalDesign stúdióban tervezték, bár úgy tudjuk, a Ford saját tanulmányautójaként tervezi bemutatni néhány hét múlva Los Angelesben. A jellegzetes Mustang-vonásokat láthatóan az olaszok is tiszteletben tartották, de az új forma mégis sokkal dinamikusabbnak, sokkal izgalmasabbnak látszik, mint a jelenlegi szériagyártmány."
Úgy néz ki mintha összegyúrták volna a jelenlegi Mustangot egy Ferrari 599-el
-
Informatív kulcstartót mutat be a GM
"Apró kijelzővel szerelik fel az új eszközt, amely így nemcsak a megszokott távirányító-funkciókat láthatja el, hanem információkat is közvetít az autóról. Így többek között ellenőrizhető rajta a gumiabroncsok nyomása, az üzemanyagszint és a következő tankolásig megtehető távolság, jelzi ha nyitva maradtak az ajtók, sőt, még a beépített rádión is válthat vele a felhasználó az állomások közül, mindezt természetesen távolról..."
Ez mind nagyon szép és jó, csak ha lehet legközelebb ne a kínai kvarcjáték-mobilok dizájnerét bízzák meg a formaterv elkészítésével...
-
lakkfekete középkonzol még teccik is, de azok a tekerők -.- -
DJ BP #49928 az ezelőtti megjelenésekor még egész érdekes volt, de most ezzel szürkébbé teszik a mai formákhoz képest -
Ez után se fog fordulni az utcán a kutya sem -
DJ BP #49926 Minek kellett az orrát átszabni... Mostmár ezt is olyan mint egy kicsinyített vectra, eddig legalább picit különbözött tőle a fekete hátterű fényszóróval -
Borg #49925 Astra ráncfelvarrás + új motor: 1.6 turbo 180LE -
usa
-.- -
nem messze tolunk minden penteken van egy autosbanzaj egy parkoloban.. kb akkora terulet mint egy atlagos cora parkolo.. tehat jo nagy.
es nagyon sok auto van.. leginkabb amcsi dogok..regiek ujat. volt egy ket nagyon szep.
legdurvabb egy v8as ford focus volt.. nomeg a ford gt meg lambo countach!!
volt egy 33as skyline... scionosok meg 4en alltunk egymas mellett. jo banzaj volt:D
-
lol -
Hát igen, a BMW lerobbant :D -
JYeti #49920 Valami városi koncepció tanulmány, jellegzetesen amerikai :D
-
JYeti #49919 M3 vs ami rendőrök :P
Videó -
mi ez az izé? :)