101030
.
-
reklám ban -
Ja csak közben fékezed is a motort. A motornak nem lesz tőlesemmi baja, de a fékeknek annál inkább. :P -
Ezt kellene leadni főműsor időben! -
Hát ha IFÁval közlekedsz akkor megértem:) -
Borg #49993 Olvasd el amit irtam. Azzal hogy fordulaton tartod, és nem hirtelen kell felpörögnie újra, inkább kíméled, mintsem jobban megterhelnéd. Mindamellett persze, hogy a tartós magas fordulat minden motornak nagyobb igénybevétel. -
Borg #49992 Honda FCX preview
-
ZsirosKenyer #49991 nálam a dupla-kuplung a nyerő
-
az hogy a normal teljesitmenyu autok anyagai nem olyan hudejok.. az olajok, kenesek amik vannak a digattyuknak nem annyira jok mint egy versenyautoban vagy mittom en.. kitudja miert.. de lehet hogy egy versenyauto jobban birja az ilyen dolgokat.. nemtom az igazsagot en csak feltetelezem.. ahogy te is... -
Borg #49989 Azt mondjuk nem értem hogy következtetted ki, hogy ez árthat az autónak.
Hisz csak arról van szó, hogy adott fordulaton tartod, amíg a manőver végén újra felengeded a kuplungot neki.
Talán még jobb is, mintha fel le menne a fordulat.
A toyotákban lévő yamaha fejlesztésű honda integra motor koppintás - közismertebb nevén az 1.8 TS corolla pl ezért könyököl ki szériában, mert nem bírja ha hirtelen kell felvennie a nagy fordulatszámot. -
kecseg:D -
igen.. heal toe az amit lehet latni a japan versenyeken is, mikor kanyar elott levaltasoknal a gazra is rataposnak es ugy valtanak hogy ne essen le a fordulatszam... ez a heal toe.. az egyik emberke egy masik forumon (amcsi) ezt irta hogy o heal toezik.. mire en kirohogtem hogy annak utcan mi ertelme van???? amugyse tudom hogy mennyire tehet rosszat az autojanak a heal toezes.. mert az egy dolog hogy versenygepeket nem kimelnek... de egy szemelyauto... -
Francokat nincs értelme! A KRESZ vizsgán is kötelezővé tenném, különösen nőknek :DDD Kíváncsi vagyok 20 év elegendő lenne -e rá, hogy 3x egymás után jó ütemben sikerüljön nekik :DD -
Arra gondolsz, hogy úgy fékezni, hogy közben a gázt is nyomni - pontosabban, hogy nem elvenni teljesen a gázról a lábat, hogy ne essen teljesen vissza a fordulatszám?
Szvsz utcai közlekedésben semmi értelme... :) -
Ez kőkemény.. -
Én azt nem értem, hogy a rákba jön ez ide..
-
DJ BP #49982 healtoe, az mi? bocs, nem ismerem az amcsi kölkök minden unaloműzését :)) -
Borg #49981 és mi a rák az a healtoe? -
szerintetek van akarmi lenyege a heal toe nak az utcan??szal nem a versenypalyan hanem hogy az utcan.. kanyar elott vagy mittom en akar piroslampa elott healtoezik vki? -
Saját rekordját javította meg a Brabus Rocket
-
Akár 3x annyi ekét tud maga után húzni, mint egy felsőkategóriás traktor! -
meg a kamazok sem... -
Szerencsére az utakon se nagyon látni
Bezzeg ezek az IFÁk nem tudnak kipusztulni:( -
Ellopták már mind :D -
ZsirosKenyer #49974 lecsúszott a trabi :( -
igen valószínű eladások függvényében... tudtad, hogy a Lada 0% THM-mel adja a legújabb metálvajszinű 1,5 literes modelljét? -
Borg #49972 Ez az ábra az eladások függvényében mutatja?
Vagy csak úgy?
Mert ugy VW, Suzuki stbből eladnak 3 vagonnal, mire audiból 1-et... -
Megbízható friss lista:)
Nemrég ment a tvben... -
6. Lada 

-
-
DJ BP #49968 nem valószínű, hogy M5 helyett veszik :), ha veszik egyáltalán, -
De csúnyák ezek a Szilvásy kancielláriaminiszter szemek. -
DJ BP #49966 azon is alapszik :) -
Én ismerek ilyet. :) -
pezso 206 kicsit a fara. -
De egy nyominger ez hátulról... -
C2
További képek, akit érdekel... -
Busz, illetve kamionsofőrök, akik már hozzászoktak a diesel magas nyomatékához :D -
Borg #49960
Hogy ezen mi az új? Hát hogy dízel. Hamann 535d akár 350LE-vel.
Ha nem merülnének fel kérdések a tartósságával kapcsolatban, akkor akár egy jó dízelnek is lehetne nevezni :) Kérdés, hogy ki a rák venne ilyet pl egy M5 helyett... -
Nem gondoltam volna, hogy a Logan/Thalia duót alul lehet múlni. -
JYeti #49958 hűderonda