101030
.
-
soxor gondolkozom hogy milyen autot valasztanek a csaladnak.. mondjuk ha gazdag vagyok ( nem piszkosul de ki tudom fizetni a havi (2x) 500 dolcsit a kocsi reszletre...
es altalaban ugy gondolkodom hogy 1 automarkan belul vasarolgatni..
Pl jaguar:
Xk nekem ( gyonyoru ez az auto!!)
X-type az asszonynak
merci:
CLS merci nekem
GL merci az asszonynak
stb...
-
Gondoltam itt kérdezem meg, bár ez is autós téma, de ha nem, akkor majd kitöröltetem, de nagyon fontos lenne, hogy kapjak erre választ.
Ha megveszek valakitől alkatrészként egy autót, minden papir nélkül, akkor milyen módon tehetem forgalomba esetleg néhány év után, hogyha mégsem alkatrésznek akarom, hanem felújitani. Igy meg lehet úszni az átirást, ha jól értem, bár nem ez a cél. Ilyenkor eredetvizsgát kell csináltatni, s ha kiderül, hogy nem lopott, akkor elkészitenek minden okmányt és mehet is múszakira? -
jon a bmw x6! -
Hát ez se most lesz, de a Quattroporte nagy kedvencem egyébként. -
Tudnék válogatni:) -
mire ezt végigjátszod, kb 30 km/h a sebesség visszaesés :D -
DJ BP #50072 hát sokat nem mond a cikk :) -
pontosítok. niggerek hatása alatt lévő német tunerbuzik műve. -
Igen olasz... szerintem ez inkább türkmenisztáni stílus...
Nigger buzolás ez is. -
G_ArchAngel #50069 169, mindegy, de Alfa:) -
G_ArchAngel #50068 Alfa 159 - vót'má? -
Ez igy kene + meg az ara -
nagyon jol all ez az almazold az lp640 hez.. mar lattam eloben.. GYONYORU! -
kozben megtalaltam egy masik leirast ahol tenyleg dupla kuplungolassal csinaljak igyanezt, szoval:
1. Clutch in and hold
2. Shift into neutral
3. Clutch out
4. Rev to roughly 4400 RPMs
5. Clutch in
6. Shift into 2nd
7. Clutch out -
lamborghini nagyon tud.. pl ott van a babakek lambo. meg ez a zold.. tiszta idiota szinek megis uberjol allnak a lamborghiniknek:D -
tehat.. a dupla kuplung lenyege:
mondjuk elozni akarsz...
lelepsz a gazrol benyom a kuplung majd adsz egy kis gazt neki uresben majd betesz kozben a kisebbik sebesseg es raereszt a kuplung mikozben mar tolod is a gazt...
nem ertem hogy ezt miert hivjak dupla kuplungolasnak....
-
SZ@r touraget be kellett tolni :P
-
Áh, már rá sem kell néznem, beleégett a retinámba
-
Na, bármikor úgy érzed hányingered van, de nem akar feljönni csak nézz rá erre a képre, és gyorsan túl leszel rajta :P -
BÖÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Flashbang! :D -
Tehát a citromsárga és az undorítózöld az egy és ugyanaz a szín? :PP -
Na ez a jó link -
Akkó' vakuljak meg :D -
Ezzel a színnel promotálták, + ezen az autón volt először látható, azért is nevezik Miura zöldnek. Nem véletlenül ezzel a színnel mutatták be a 2006-os conceptet. -
hardtop ac nagyon jol nez ki.. a nagyobbik ac bominek nagyon szar az elso lokose... -
JYeti #50052 Ha már AC Schnitzer
-
Nyugodtan :) Szart nem ér el vele. -
jobban nez ki az eleje mint az a ac sniccer szarsag -
lol tehat egy scion tc nel avagy egy 2005 os mondjuk ugy hogy toyota gyartmanyu autonal felesleges es semmi ertelme?? tehat atmehetek az amcsi scion forumra es pofanrohoghetem azt aki a duplakuplungozasra eskuszik? -
Borg #50049 A BMW már kínában is nyitott gyárat? :P -
Kicsit furcsa ez egy Civic tulaj szájából :D Főleg a TUNING topikba linkelt kb 13,000 képed után :D Jaaa, hogy az más? :D
Ma is állt a parkolóban előttem egy ilyen matricás spoileres takonyláda, olyan cép vót :DD -
JYeti #50047 Sosem értettem a kínaiakat.
Az ízléstelenség legmagasabb fokát meghaladó másolók.
Vagy az autóipar innovátorai ?
-
Borg #50046 Nekem ilyen problémáim nincsenek, a behugyozással is csak DanielT küzd :) -
JYeti #50045 Lehet már attól összeszarnád magad, hogy beleültél.
-
Borg #50044 Szekérkeréken karsztájling lökössel, mi kellhet még:D -
ZsirosKenyer #50043 nem piros lámpánál, hanem kanyarokban van értelme. -
JYeti #50042
A garázsomba. Most. -
Az, hogy elérhető volt ebben a trágya színben, még nem azt jelenti, hogy imádta a nép. Volt kék, narancs, ezüst, piros, sárga meg minden ami kell. -
Hja, ocsmány szín, ezért lett nyílván a Lambo Miura az egyik legsikeresebb supercar mert ocsmány színe volt :P