101030
.
  • DJ BP
    a 205-ös kétkerékhajtású, nem? ha igen, ez a példád erősíti a szabályt :)

de nem csak az arányt nézem te, hát a Focus ST 225 LE, a Sub 230, a súlykülönbség kb. 100 kg, egyértelmű hátrány a 100 kg
  • I.C.ram
    Hát aki az városban megkockáztatja a streetracinget (CSOCSO kivétel), az azért elég merész csávó :D Szerintem a legtöbben megelégszenek a piroslmpátától piroslámpáig utcai vagánykodással :)
  • DJ BP
    nekem elég, hogy a gyorsulásokban jó Focus ST-t legyorsulja, kanyarban meg mégjobb :)). Mert nem csak gyorsulunk az utcán :), mert ha pl. előre fölteszel baromi vastag gumit a Golf GTI-re, kíváncsi vagyok milyen stabil a kanyarokban :)
  • I.C.ram
    Hát ezt mondom, hogy ehhez kéne építeni egy ilyet, és úgy megmérni, mert azért nem lehet pusztán LE és súly arányában összemérni a dolgokat.

Pl a p205 gti 1.9-es 130 le kb 850 kg. Az majdnem ugyanaz a LE/súly arány mint a Subaru mégis jóval szarabbúl gyorsul (asszem valami 7.5 körül).
  • I.C.ram
    Mi más mutatná meg jobban a tökéletes gyorsulási járművet, mint egy olyan autó, ami csak gyorsul egész életében :D
  • DJ BP
    hátsókerekes subaru? :))
  • DJ BP
    jó, azok drag célszerszámok, ahol minden tizedmásodperc számít. De a közúton sokkal könnyebb kilőni velük, ez a lényeg
  • I.C.ram
    Azért egy autót nem gy mérünk, mint a krumplit, hogy megadjuk hány kg oszt csá... :D

Kikéne próbálni egy hátsókerekes Subaruval is a dolgot, úgy hogy szélesebb gumit raknak fel rá a meghajtott kerékre.
  • DJ BP
    Tökmindegy, legyorsulja a hot haatcheket, amik könnyebbek nála, vagy nem? ha igen, gyorsabb nem? tehát hasznos
  • I.C.ram
    Viszont sokkal több erő veszik el a motorból, mert az első és a hátsó tengelyen is elveszik a motor teljesítményéből.

Startolásnál meg elég, ha jó széles gumikat raknak a meghajtott kerékre. Ha megnézed a gyorsulásra kihegyezett autók mind 1 meghajtott tengellyel rendelkeznek.
  • DJ BP
    pontosítok, 230LE-s 1500 kg,és 6.0 alatt gyorsul 100-ra. Ez jobb egy GTI Golfnál, Megane RS és Focus ST-nél... Olyan nagy hátrányt nem szenved :)
  • DJ BP
    a frászt, a startolásnál jóval fürgébb, hát betapad mind a négy kerék, hát a Subar forester is 6.x alatt gyorsul fel, pedig nem annyira őrületesen erős, miközben nem könnyű
  • I.C.ram
    Összkerekes autó szarabbúl gyorsul mint egy nem összkerekes. Összkerék csak a kanyarban jó.
  • I.C.ram
    belülről bejön, kívülről elég ratyi.
  • Punker
    szerintem 35+ -os értelmes korosztálynál népszerű lehet.
  • DJ BP
    Szted ha bárki akarná, nem tudná megcsinálni? Dehogynem, de lehet hogy ezt felesleges marketingfogásnak tartaná, mert lehet, hogy 500km hajtás után szétesik. Nem csak abból áll a fejlesztés, hogy ráb*szunk turbókat :D

Nem nagy kunszt nagy motorokat készíteni nagy turbóval. Csinálhatsz busznyiméretűt is, csak tőke kell hozzá :DDD

• Borg
    Hát ennyit arról, hogy stock "kis V6-os" :D
  • JYeti
    Hohenester HS650 Nardo

"Az eredeti 2,7 literes V6 biturbó erőforrást rendesen megdolgozták, így a 3000 köbcentisre nőtt hengerűrtartalomból sikerült 650 lóerőt kipréselni. A maximális forgatónyomaték eléri a 720 newtonmétert.

Így már nem is annyira meglepő, hogy az összkerékhajtású limuzin képes 3,4 másodperccel az indulás után 100-zal száguldani. A hatalmas teljesítménynek hála, később sem fogy ki a szuflából a gép. 0-ról 200-ra 10,3, míg 300-ra is csak 29,8 másodperc alatt gyorsul.

Igazán megdöbbentő azonban, hogy az Audi végsebessége bőven 300 km/óra felett van. Október 22-én ugyanis Nardóban, a dél-olasz tesztpályán 343,9 km/órás végsebességet értek el vele. Ott a McLaren SLR 324 km/óráig jutott, de az új Lamborghini Murcielago sem ment 340 fölé. Elképesztő!"

• Borg
    Melyik is az a stock auto, amiben viszonylag kicsi V6 van, 343mal megy, és 3.4 alatt van 100-on? Max valami ikerturbóval, meg összkerékkel...
  • JYeti
    Hogy van az, hogy egyes gyártók hülyére fejlesztik magukat, hogy csináljanak egy olyan autót, ami 4.0 alatt van százon (pl SLR, Porsche 911, Brabus Rocket), mások meg fognak egy "alap" autót, raknak bele egy viszonylag kicsi motort (V6), és hiphop máris 343 km/hval megy 3.4 altt pedig már ott vigyorog százon ?

• JYeti
    Nem nézne ki rosszul, csak eccerűen teljesen jellegtelen.
  • DJ BP
    valszeg kupé is lesz :)
  • zico87
    jaj ne ez lessz az Uj Skyline ?:D Ritka fos a kinézete olyan unalmas ennél még egy Swift is dizájnosabb:D
  • Borg
    Technikailag nem rossz autó, de szerintem a Legend még az unalmas külsejével is bőven jobban néz ki.
  • SötétBarom
    Ez veszettszar.. :c
  • JYeti
    Új Skyline

Nekem az eleje kicsit CLS beütésű, az oldala erősen BMW 5, a hátulja meg Peugeot (vagy Z4 ?:)

A belseje szvsz csúnya, a hátsó lámpák viszont büntetnek
  • DJ BP
    bennem is felmerült, simán megtudnák csinálni, ha akarnák. Nemrég egy amcsi autoshow-n volt egy helyben forduló tanulmány, tv-ben mutatták, állat :)
  • DJ BP
    a normalis busz ugy jar mint otthona volanbusz..

Itthon is élünk kocsi nélkül, nem pusztultunk bele az iskolába...
  • DJ BP
    hsz-ek hol vannak? :)
  • Lteebee
    Én elég bénának gondolom magam parkolásban, viszont inkább keresgélek nagyobb helyet, minthogy meghúzzam valaki verdáját.
    Tegnap 4 karikát mentem az Ó utcában, aztán kerestem a Bajcsin helyet.
  • CSOCSO
    :FD:D:D
  • I.C.ram
    Hírtelen úgy olvastam, hogy megint csempészek :D
  • CSOCSO
    megint csempezek.. :( remelem jovo ev elejen osszejon valami faszanyos munka megint...
  • CSOCSO
    igy van:D

• I.C.ram
    főállású street racinges.
  • Kit--Kat
    Most mi a melód?
  • I.C.ram
    Nem lenne célszerűbb kiépíteni a tömegközlekedést? :D Azokból az amcsi iskolabuszokból itthon is van pár, szoktam is látni a Moszkva téren. Jól néz ki meg legenda, meg minden, de elbaszott egy konstrukció :D
  • CSOCSO
    erre a fogyasztasra annyit hogy mar nagyon ra vannak allva az amcsik arra hogy ne fogyasszon sokat az auto....
    a kisgyerekek semmikeppen nem kapnak nagy autot mert borzalom a biztositas.

sport auto vagy nagy kobcentis auto= magas biztositas.

amugy ezzt a sulis dolgot megertem...
    1) ok, sulibuszok vannak de pl soxor van az hogy nem megy el oda a busz mert kiesik a teruleten.. nekunk is pl az ocsem bicajjal megy suliba mert a sulibusz nem jon ide... tokjom nem? pedig itt van a sulija 5 percre autoval!lolsag
    2)felso sulikba viszont mar nincs iskolabusz... a normalis busz ugy jar mint otthona volanbusz... szal nincs mas valasztas.. kocsi!!! amugy mig fiatalok ugy kapnak jogsit hogy csak a suliig mehetnek el.. szal gondolom ha este 10 kor elkapjak a mallnal a sracot akkor megbuntetik.muahaha
    amugy amilyen szar a kozlekedes es amilyen sok reszeg van az utakon.. kb en is minimum suvot vennek a gyereknek.. hacsak nem egy tankot.

reszeges dolgot azert mondom mert klubban dolgoztam es lattam hogy minden masodik csavo akik egyebkent kocsival jottek, reszegek voltak.

es haaaaaany klubb van itt?? SOK!!!!!!
  • I.C.ram
    Az is egy bizonyos fokú elborultság, hogy 16 évesen a gyerek már SUV-val jár az iskolába. :P Hihetetlen pazarlás megy ott is. Kezdek fosni, hogy mi lesz akkor, ha Kínába is benyomul a az amcsi kapitalizmus és jó lét... egy év alatt szétzúzzák a környezetet kb :P

Legvicessebb, hogy a tökfej amcsik még támogatják is a nagyfogyasztású autókat. Pl ha alapítasz céget, és veszel egy furgont hozzá arra kapsz egy csomó kedvezményt, viszont, ha kisebb céges autót vezsel arra már nem adnak kedvezményt :D
  • CSOCSO
    nem volt eu orszag ahol ennyi auto lenne mint itt...
    itt csak a nagyon elborultak buszoznak... van vonat. de se hev feleseg.. se metro se villamos feleseg nincs.
    az egyetlen ami helyi az a busz. azon is inkabb fekak utaznak.. mindenki mas autoval.. es egy csaladban siman elofordul az hogy anyunak apunak 1-1 auto es talan meg a gyereknek is. node mindegy.