101030
.
  • GregSB
    "talán azon gondolkodna el előbb, hogy mire is kell."

Eljutni A ból B-be, mint minden autó. De csak azért mert ezt trabantal is megtehetem olcsóbban még nem kell feltétlenül azt venni :D
  • Taranov
    Hát ha újonnan tudsz finanszírozni egy ilyet, akkor grat, és mindegy, melyiket veszed :)
  • cement
    hát ez kész, iszonyat jo sokkal jobban kéne mint az eredeti 6os :)
  • JYeti
  • Punker
    ha kombi akkor merci, abból is a régi verzió amit a hallottas kocsinak használnak, az mindig tetszett :)
  • DanielT
    Nah erről van szó. Ilyen szempotok szerint KELL egy autó. :)

Egy Z4, vagy egy kupé nem a KELL kategória, hanem a birtokolni AKAROM.
  • JYeti
    Jah, sztem egyiket se vegyél, mert drága, meg nem fér bele a család meg a csomagok, sztem egy kombi opel lenne a legjobb választás. Olcsó, sok hely van benne, mi kell még ?
  • Punker
    aki azon gondolkodik mire kell, az nem így osztja az igét :)
  • Borg
    A két autó valahogy nem egy kategória, szóval értelmes ember aki nem csak pénzt akar kidobni az ablakon talán azon gondolkodna el előbb, hogy mire is kell.
  • DanielT
    BTW ma voltam bent a BMW-nél, megnéztem az új 3-as kupét. Aláz. A Z4 kupé is. Melyiket rendeljem meg azt nem tudom eldönteni.
  • Borg
    Na ez megint egy új presztízsparaméter?
    "szép embléma" :D
  • JYeti
    Pl erre is.

From Brabus.
  • DanielT
    Ja, csak van amelyiknek szép az emblémája.
  • Borg
    Ezen paraméterek valamelyike, vagy mindegyike minden német márkára jellemző :D
  • DanielT
    Remélem nekem írtad :D

Nos. A VW messze nem belépőszintű árú autókat forgalmaz. Kicsit máshogy fogalmazva: POFÁTLANUL DRÁGA, fapados és korszerűtlen mondjuk a japán és francia közép és alsókategória képviselőihez képest.
  • SötétBarom
    xDDDD
  • Lteebee
    Leparasztozni valakit, mert a belépő szintű autóra van csak pénze, az furcsa dolog.

Ha viszont van lóvéd és nincs stílusod hozzá, az konvergálhat a leparasztozhatósághoz.
    :)
  • Harly18
    Értéktartásban pl a Suzuki sehol sincsen. Nem akarok meggyőzni senkit sem. Én igy gondolom. De inkább egy átmaszkirozott 4-es Golfot dobjanak itt is piacra, mint a sok kóreai, amik biztonság terén sehol sincsenek.
  • Shaman
    mért is? :-p

jóvan akkor tötöljétek!
  • DanielT
    Volt, de sajnos itt már a törlés nem lesz elég, ebből ban lesz :((((

:D
  • Shaman
    Átalakított 6-os BMW,volt már?

Ha igen töröljétek a kommentem.

• DJ BP
    ha megsértik kedvenc márkádat, nem az a módszer jön, hogy akkor minden mást lesz*rozol...
  • DJ BP
    A Suzukira nem mondanám már, hogy parasztok autója... A Swiftben pl. sokkal jobb benzinmotorok vannak, mint a hozzá képest rohadtdrága Poloban... Koreaiak is szépen jönnek föl, nem kéne leszaroni, azért mert olcsó. Ellenben a VW-vel, ár-érték aránya szvsz nagyon rossz, a marketinggel jól megvezetik vásárlókat
    A japánok ,,amik pár év útán már semmit sem érnek...", te hol élsz?
  • JYeti
    A Golf GTI még nekem is tetszik, én az egész VW stílusra gondolok (pl most ezek az egyen hűtőrácsok), ami nem a legutolsó allja szenny, csak eccerűen látszik, hogy nem képesek újat alkotni (náluk az új a krómozott hűtőrácsban meg a könnycseppes fényszórókban merül ki, az összes többi - forma, belső, külső - kisebb változtatásokkal marad a régi szintjén). Szvsz még az egyen japán autók is érdekesebbek, mint a VW.

• Borg
    Honda REMIX concept - ebből lesz az új CRX

• cement
    ezmifajiiiin nagyon klafa :)
  • fifi
    ki fikázza???
    tudsz te olvasni?
  • CSOCSO
    jol belinkeltem az elsot:D:D:D

mindja jon icram hogy mar megint a hentai... elore szolok ez nem hentai!

:D

• CSOCSO
    nemtom.... nekem ezzekkel kuuuurvara semmi bajom:

bar mar megszoktam hogy ti nem tudtok mast csak fikazni a focvagent.... szenny.. genny.. szar.. dizajntalan...stb...

a 3 fenti autobol egyik sincs 25 ezer dodo felett....
    es tok normalisan neznek ki.. soot az eos meg a gti szvsz nagyon zsirul nez ki... nezzuk csak mi van bmw nel:
    3as szeria... 33 ezer... meg csak hasonlo kocsijuk sincs mint az eos meg a gti..
    merci:
    legolcsobb c... 35...
    audinal legalabb van egy a3 (amibol meg egyet nem lattam amerikaban.. de az legalabb csak 25ezer

szerintem a vw nek pont ugyanugy megvan a fasza kis stilusa mint a bominek mercinek..

kurvageci kep ami nem jelenik meg 1

itt egy masik kurvageci kep

valaki el is meselhetne....

hogy mi a szarert nem jelennek meg sehogy se a kepek...

ez az utolso kep
  • CSOCSO
    lol... eddigi legszebb suv lehetne.... te meg fikazod.
    elobb fogadnam el ezt a vw taknyot mint barmilyen x5 ot meg mittom en mit

najo..talan a narancssarga gumi tul sokat dob az osszhatason...
  • Harly18
    Azért azt nem lehet mondani, hogy az igénytelen parasztok autója a VW. Én inkább ezt a Suzukira mondanám meg a hasonlóan s@art sem érő kinai, kóreai és japán vackokra, amik pár év útán már semmit sem érnek....Én sem értem, hogy a VW miért nem mer fantáziadúsabb modelleket alkotni, de biztos meg van az okuk rá. Miért változtassanak, ha igy is megy a szekér?!
  • desigo
    A férfiember mindent tud az autókról

• ZsirosKenyer
    mennyi okosság
  • JYeti
    Tekintve hogy a közép-alsó kategóriában van jelen a piacon értelemszerű, hogy rengeteget vesznek belőle (pl a prémium kategóriában - pl Mercedesz, BMW - 10ed annyi autó fogy, mert alapból vékonyabb a megcélzott réteg - gazdagabbak), a piac százalékára lebontva a VWnek alapból rengeteg autót kell eladni, hogy egyáltalán nyereséges legyen.

Amúgy az alsó - középkategóriát minden téren a japán kocsik uralják (nem véletlenül). Ha körbenézel, kicsivel több Suzukit, Toyotát látsz, mint VW-t.
  • DanielT
    Igen, rengeteg igénytelen és stílustalan paraszt van, ki kell őket szolgálni. Kínai piac, Tecskó, VW.

Na jó, abbahagyom :D
  • desigo
    Mégis veszik mint a cukrot...
  • fifi
    ha te mondod...
  • DanielT
    Mert a VW egy takony. Ennek megfelelően stílustalan és béna kocsi. Tökéletesen megértették a feladatukat a tervezők :D
  • fifi
    sztem a sárga kurv@ jól néz ki...
  • JYeti
    VW Tiguan

Előtte :

Utána :

A VW helyében az összes designert kirúgatnám, és keresnék pár tehetséges alakot... Szörnyű mennyire nincs fantáziája a VWnek, bármennyire próbálnak durvulni (Tiguan, Iroc), eccerűen képtelenek újat alkotni.