101030
.
-
"talán azon gondolkodna el előbb, hogy mire is kell."
Eljutni A ból B-be, mint minden autó. De csak azért mert ezt trabantal is megtehetem olcsóbban még nem kell feltétlenül azt venni :D -
Hát ha újonnan tudsz finanszírozni egy ilyet, akkor grat, és mindegy, melyiket veszed :) -
hát ez kész, iszonyat jo sokkal jobban kéne mint az eredeti 6os :) -
JYeti #50315 
-
ha kombi akkor merci, abból is a régi verzió amit a hallottas kocsinak használnak, az mindig tetszett :) -
Nah erről van szó. Ilyen szempotok szerint KELL egy autó. :)
Egy Z4, vagy egy kupé nem a KELL kategória, hanem a birtokolni AKAROM. -
JYeti #50312 Jah, sztem egyiket se vegyél, mert drága, meg nem fér bele a család meg a csomagok, sztem egy kombi opel lenne a legjobb választás. Olcsó, sok hely van benne, mi kell még ?
-
aki azon gondolkodik mire kell, az nem így osztja az igét :) -
Borg #50310 A két autó valahogy nem egy kategória, szóval értelmes ember aki nem csak pénzt akar kidobni az ablakon talán azon gondolkodna el előbb, hogy mire is kell. -
BTW ma voltam bent a BMW-nél, megnéztem az új 3-as kupét. Aláz. A Z4 kupé is. Melyiket rendeljem meg azt nem tudom eldönteni. -
Borg #50308 Na ez megint egy új presztízsparaméter?
"szép embléma" :D -
JYeti #50307 Pl erre is.
From Brabus. -
Ja, csak van amelyiknek szép az emblémája. -
Borg #50305 Ezen paraméterek valamelyike, vagy mindegyike minden német márkára jellemző :D -
Remélem nekem írtad :D
Nos. A VW messze nem belépőszintű árú autókat forgalmaz. Kicsit máshogy fogalmazva: POFÁTLANUL DRÁGA, fapados és korszerűtlen mondjuk a japán és francia közép és alsókategória képviselőihez képest. -
xDDDD -
Leparasztozni valakit, mert a belépő szintű autóra van csak pénze, az furcsa dolog.
Ha viszont van lóvéd és nincs stílusod hozzá, az konvergálhat a leparasztozhatósághoz.
:) -
Értéktartásban pl a Suzuki sehol sincsen. Nem akarok meggyőzni senkit sem. Én igy gondolom. De inkább egy átmaszkirozott 4-es Golfot dobjanak itt is piacra, mint a sok kóreai, amik biztonság terén sehol sincsenek. -
mért is? :-p
jóvan akkor tötöljétek! -
Volt, de sajnos itt már a törlés nem lesz elég, ebből ban lesz :((((
:D -
Átalakított 6-os BMW,volt már?
Ha igen töröljétek a kommentem.
-
DJ BP #50297 ha megsértik kedvenc márkádat, nem az a módszer jön, hogy akkor minden mást lesz*rozol... -
DJ BP #50296 A Suzukira nem mondanám már, hogy parasztok autója... A Swiftben pl. sokkal jobb benzinmotorok vannak, mint a hozzá képest rohadtdrága Poloban... Koreaiak is szépen jönnek föl, nem kéne leszaroni, azért mert olcsó. Ellenben a VW-vel, ár-érték aránya szvsz nagyon rossz, a marketinggel jól megvezetik vásárlókat
A japánok ,,amik pár év útán már semmit sem érnek...", te hol élsz? -
JYeti #50295 A Golf GTI még nekem is tetszik, én az egész VW stílusra gondolok (pl most ezek az egyen hűtőrácsok), ami nem a legutolsó allja szenny, csak eccerűen látszik, hogy nem képesek újat alkotni (náluk az új a krómozott hűtőrácsban meg a könnycseppes fényszórókban merül ki, az összes többi - forma, belső, külső - kisebb változtatásokkal marad a régi szintjén). Szvsz még az egyen japán autók is érdekesebbek, mint a VW.
-
Borg #50294 Honda REMIX concept - ebből lesz az új CRX
-
ezmifajiiiin nagyon klafa :) -
ki fikázza???
tudsz te olvasni? -
jol belinkeltem az elsot:D:D:D
mindja jon icram hogy mar megint a hentai... elore szolok ez nem hentai!
:D
-
nemtom.... nekem ezzekkel kuuuurvara semmi bajom:
bar mar megszoktam hogy ti nem tudtok mast csak fikazni a focvagent.... szenny.. genny.. szar.. dizajntalan...stb...
a 3 fenti autobol egyik sincs 25 ezer dodo felett....
es tok normalisan neznek ki.. soot az eos meg a gti szvsz nagyon zsirul nez ki... nezzuk csak mi van bmw nel:
3as szeria... 33 ezer... meg csak hasonlo kocsijuk sincs mint az eos meg a gti..
merci:
legolcsobb c... 35...
audinal legalabb van egy a3 (amibol meg egyet nem lattam amerikaban.. de az legalabb csak 25ezer
szerintem a vw nek pont ugyanugy megvan a fasza kis stilusa mint a bominek mercinek..
kurvageci kep ami nem jelenik meg 1
itt egy masik kurvageci kep
valaki el is meselhetne....
hogy mi a szarert nem jelennek meg sehogy se a kepek...
ez az utolso kep -
lol... eddigi legszebb suv lehetne.... te meg fikazod.
elobb fogadnam el ezt a vw taknyot mint barmilyen x5 ot meg mittom en mit
najo..talan a narancssarga gumi tul sokat dob az osszhatason... -
Azért azt nem lehet mondani, hogy az igénytelen parasztok autója a VW. Én inkább ezt a Suzukira mondanám meg a hasonlóan s@art sem érő kinai, kóreai és japán vackokra, amik pár év útán már semmit sem érnek....Én sem értem, hogy a VW miért nem mer fantáziadúsabb modelleket alkotni, de biztos meg van az okuk rá. Miért változtassanak, ha igy is megy a szekér?! -
A férfiember mindent tud az autókról
-
ZsirosKenyer #50286 mennyi okosság
-
JYeti #50285 Tekintve hogy a közép-alsó kategóriában van jelen a piacon értelemszerű, hogy rengeteget vesznek belőle (pl a prémium kategóriában - pl Mercedesz, BMW - 10ed annyi autó fogy, mert alapból vékonyabb a megcélzott réteg - gazdagabbak), a piac százalékára lebontva a VWnek alapból rengeteg autót kell eladni, hogy egyáltalán nyereséges legyen.
Amúgy az alsó - középkategóriát minden téren a japán kocsik uralják (nem véletlenül). Ha körbenézel, kicsivel több Suzukit, Toyotát látsz, mint VW-t. -
Igen, rengeteg igénytelen és stílustalan paraszt van, ki kell őket szolgálni. Kínai piac, Tecskó, VW.
Na jó, abbahagyom :D -
Mégis veszik mint a cukrot... -
ha te mondod... -
Mert a VW egy takony. Ennek megfelelően stílustalan és béna kocsi. Tökéletesen megértették a feladatukat a tervezők :D -
sztem a sárga kurv@ jól néz ki... -
JYeti #50279 VW Tiguan
Előtte :
Utána :
A VW helyében az összes designert kirúgatnám, és keresnék pár tehetséges alakot... Szörnyű mennyire nincs fantáziája a VWnek, bármennyire próbálnak durvulni (Tiguan, Iroc), eccerűen képtelenek újat alkotni.