101030
.
-
Ha hasonló megbízhatóságra vágyik vegyen egy Toyotát. Csak vigyázzon, nehogy meghaljon az unalomtól amikor vezeti :D -
"Pl ha láttok vajszinű merci taxit, az tuti, hogy német taxi volt elötte :) "
pont ma magyaráztam erről feleségemnek, mert ki volt rakva út mellé egy vajszínű 124-es "megkímélt" "110.000km"-el... Gondolom volt benne 10fényév... -
Taxisoktól halmozottan, mert már ők is a német kollégáktól vették :D
Pl ha láttok vajszinű merci taxit, az tuti, hogy német taxi volt elötte :) -
Oktatóktól meg taxisoktól érdemes ám kocsit venni
Megkímélt,kevés kilométerrel
-
Értem, mit mondasz, én 380.000 km-es Swiften tanultam :) -
Én VW Jetta-n tanultam 88-as évjárat volt talán. 400.000 km-rel :D Tulaját ismerve tuti nem sűrűn vitte szervízbe, de mégis ment. Bár R-ből néha visszadobta a váltót, meg a teljesítménye sem volt már a régi. Kb 1-esben tudott csak felmenni a Kapy úton :D De ez adott egyfajta önbizalmat, míg akik ültek a fullos zsírúj Polokban, azok rettegtek a karcolástól, meghúzástól, horpadástól :D -
Kombi dízel zöccséges mercire :D Azzal garantált az 1 millió km :D -
Nem semmi, hogy mennyit bírnak.
Még tavaly olvastam a VW honlapján, hogy Németországban egy 1-es Golf 1 millió km-t futott 30 év alatt. Persze a siker titka a márkaszerviz... :-) -
Az egyik kolléganőmnek van egy hasonló 730 ezer km-el! -
Ja az mondjuk lehetne valami mélyebb árnyalat :) -
Szerintem nagyon korrekt lett az egész autó, veri a Toyotákat dizájnban simán. -
Borg #50388 És valszeg sokkal drágább is lesz. -
Ha valaki ilyen autóban gondolkozik, és újonnan venné, akkor megvárnám a helyében a Fiat Bravot. Az előzetes képeken elég sportosnak tunik. -
DJ BP #50386 a külseje is visszafogott nem? nem egy 5 ajtós Civic :)
Sztem egy kívül-belül visszafogott, jól összerakott gép (teszt alapján), kedvező áron. Olyan Toyotás, de annál jobban tetszik :) A beltér minősége, meg a mgbízhatóság később kiderül. 3 év múlva lehet hogy nálam is szóbajöhet, kiderül :). De már első pillantásra ez kéne, mint az Astra, Corolla. -
Hja, szerintem is igaza van.
De pl. a 4-es Golf eléggé jól bírja nálunk, átlagos használatra még az 1.4-es 75LE-s motor is megfelel, sok benne a hely, de nem biztos, hogy ajánlanám, mert az Alfa 147-hez képest (ez a viszonyítási alapom) sokkal gyengébb több tekintetben. Zajosabb a beltér, egy kicsivel keményebb a rugózás, gyengébb a motor, rosszabb a váltó, kényelmetlenebbek a pedálok, sokkal kisebb és komolytalanabb az ülés, viszont kisebb a fogyasztás, de a minőségével nincs különösebb gond. -
melózik most itt nálunk 1 asztalos, egy 24 éves golf-fal hozta az anyagokat, azt mondja nőből ez lenne a legjobb évjárat :) de kocsinak már öregecske bár azt mondja országúton 5 litert nyel csak be, viszont a kaszni meg a belső már nem 100%-os, de nem tudja mire cserélje mert az tuti hogy a mostani járgányok nem fognak ennyit kibírni gond nélkül, és ebben bizony igaza van. -
ez tényleg jó :) -
a kijelzők szine az ami elrettent. -
ZsirosKenyer #50381 jaj istenem ne szenvedjetek már ennyit azon a szerencsétlen concept hondán 
Nyilvánvaló hogy -ilyen formában legalábbis - soha nem kerül futószalagra. A designerek is csak azért készítették el a tervet hogy röhögjenek egy jót, nameg nem rossz marketing egy ilyen elvetemült formát netre dobni. Most rögtön mindenki a Hondáról beszél, szóval legalább annyira jó reklám mint pár közismert márka prómóciójának a világhálón terjedő erotikus tartalmú változata..
Amúgy a Hondának is van legalább 3-4 darab Scion xb-hez hasonlító modellje. Inkább vitatkozzatok arról mint egy photoshop verdáról.. -
nemtom mit nyavogtok. borg egyaltalan nem "vedte" az autot.. o is lehulyesegezte az egeszet.. amugy a vegen azt irtad hogy ebben legalabb van hely.. kerdem en: igen?? hol?? mert nekem ez irto picinek tunik -
scion Xb egy csoppet ertelmesebben nez ki...
ezenkivul atszamolva lehet hogy ket xb-t tudnek venni egy swift helyett.............. -
Nem mondom, hogy csúnya, de tényleg sokkal visszafogottabb, mint a külseje. -
ez nagyon csúnya. -
DJ BP #50376 szóval a kombi:
http://www.vezess.hu/picture.php?nr=1&src=mag&t=1165000730&idx=8652
http://www.vezess.hu/picture.php?nr=1&src=mag&t=1165000730&idx=8652 -
Nekem a belseje is tetszik...
-
DJ BP #50373 azt mondják, puhább a műszerfal, mint a Golf V-ben, ez beszédes -
Hmm, ahhoz képest hogy koreai egész kellemes. Már csak az apró részletekre leszek kíváncsi (beltérben használt anyagok, váltó, motorok minősége) -
nem jó a szószerkezeted :D Nem szar és olasz, hanem olasz szar :D -
Egész jól néz ki, viszont az alsó díszléc szerintem nem kéne rá, vagy legalábbis más formában. -
Jogos!!!
-
Borg #50368 Sehol. Azért kérdeztem én is.
Az 5 ajtósról már van kép, a 3 ajtósról is, de kombi... -
ez hol kombi? -
Borg #50366 Hol láttál te képet a kombiról?
-
Igy pl egész pofás:
-
Borg #50365 Itt nem rajtam van a hangsúly, hisz meg se próbálja értelmezni amit írok (még a kontrása se), csak dől a fika, meg a kötözködés, bármire, bármikor. A hondának már elő se kell kerülnie ehhez. De nem gond, a következő alkalommal megint kapunk egy hét pihenőt, aztán kész. -
Hát hogy lenne közük egymáshoz?
Hisz a Lamborghini SZAAAR és ráadásul olasz is :D -
Ez a lambo valami eszeveszett kurva yo.. Nagggyon teccik!!! Kell. -
Ez a lambo valami eszeveszett kurva yo.. Nagggyon teccik!!! Kell. -
DJ BP #50361 de mit kell mindig Hondázni? Nem vetted észre, hogy csak szítod a kedélyeket? Inkább már direkt csinálod sztem :)). De egy moderátorhoz ez nem való szvsz... -
DJ BP #50360 a kombi meg már egyenesen jól néz ki szvsz -
Borg #50359 És nem erről beszéltem?