101030
.
-
Borg #50479 Ez őket messze nem fogja meghatni. Láttak már embert ugyanis nagy köbcentis V8 benzinesben padlógázt nyomni :D -
Annyi kell marketingnek, hogy bemutatják pár ember arcát fedélzeti kamerával amikor valaki egy 535d vel nyom egy padlógázt :DDD -
JYeti #50477 Ez már a marketingesek tésztája :P
Amerikában hanyatlóban a nagyköbcentis benzinesek, a Ford válságának egyik oka az volt, hogy a növekvő olajárak miatt egyre kevesebb nagyfogyasztású állatot vesznek (ugye a Ford USA palettája főleg ilyenekből állt).
Ha a Mercedes(ugye bluetec) és a BMW csinál egy jobb marketingot, szvsz bármi lehetséges. -
Az.
Dízellel próbálkozni egy olyan országban, ahol a benzinkutak 80%ban dízelt sem kapni... ahol az emberek a Diesel szó hallattán rögtön Pitch Blackre asszociálnak... reménytelen. -
DJ BP #50475 akkor ott a nagyköbcentis benzines, kevés lóerővel, ami elhúzza a lószállítót, és két millió mérföldig hozzá se kell nyúlni a motorhoz (haha). A dízelt mégis mi a frásznak vennének. Ahhoz hogy ott környezettudatosság legyen a fogyasztás miatt, először is az itteni üzemanyag árakat kéne bevezetni.
Hidd el, egyre jobban vágynak alacsonyabb fogyasztásra, több helyen olvastam, nem hiába akar a Merci, BMW, felmérték ők is, nyugodtak lehetünk. Emelkednek az ő áraik is rendesen, kezdenek betojni -
DJ BP #50474 most akar mindenki betörni oda... mindenki hülye akkor? :DD -
JYeti #50473 Barbarossa 2006. Nach Moskau
-
Borg #50472 Elég sok gyártó hajt az amerikai dízel piacra. Ott a merci, meg a bmw is.
Bár kicsit mintha csukott ajtókat döngetnének. Az egész egy bénaság.
Ha amerikainak nyomaték kell, akkor ott a nagyköbcentis benzines, kevés lóerővel, ami elhúzza a lószállítót, és két millió mérföldig hozzá se kell nyúlni a motorhoz (haha). A dízelt mégis mi a frásznak vennének. Ahhoz hogy ott környezettudatosság legyen a fogyasztás miatt, először is az itteni üzemanyag árakat kéne bevezetni. De még akkor is tisztább üzemű egy benzines.
A benzines turbó kicsit érthetőbb, hisz a balfasz eu normákat szinte lehetetlen már teljesíteni kisköbcentis szívóval. Az ncap miatt egyre nehezebb lesz minden, a környezetvédelmi normák meg jól behatárolják a motor lehetőségeit is. Szinte az egyetlen továbbvezető út a turbó. -
Dízel amerikába??? Hülyék ezek? Okosak nagyon a hondánál. -
Borg #50470 Efelől nem aggódok, biztos hogy jól csinálják. Csak nem ezt várja tőlük az ember. Kell a francnak olajkályha meg turbós benziens... bár ha a redline továbbra is marad 8-9k, és egy fent töltő turbó lesz... -
DJ BP #50469 mit izgulsz? abban is a Honda lesz a legjobb, nem? :DDDDDD -
Borg #50468 [URL=http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2006.12.05.&290934]Hová kurvul ez a világ
[/URL]
-
DJ BP #50467 Ignis? A Focusokat, Astrákat, nem az Ignist. És minden esélye megvan, ha a Kia név nem riaszt el sokakat
olvasd el a tesztjét a vezess.hu-n -
DJ BP #50466 azt tudom, én is olvastam, azt csak úgy hozzátettem :) -
Inkább a Chevrolet Lacetti-t. Ignis nem igazán egy kategória. Az nagycsaládos egyterű. Ez meg olyan városi cirkáló. -
Ahogy ezt a nagy kampány előtti kampányt elnézem, legalább az Ignist akarják leszorítani a magyarországi eladási listáról. -
nesze http://www.ceed.hu/reg.aspx -
Ha nem hiszed nézz utána. Kovács Miklós a neve. Keress rá, hogy Ki cee'd Kovacs miklos -
Nekem egyre jobban úgy tűnik, hogy a Ssangyongnál tudatosan csinálják ezt a polgárpukkasztást :) -
DJ BP #50460 és van egy olasz rokonja, és tőle lopott tippeket, mi? :DDDD -
Most látom csak, hogy a Kia Cee'd-et részben egy magyar tervezte :) -
DJ BP #50458 nem az autót írom le, csak marketing okokból ez nagy ciki :)) -
Borg #50457 Semmit nem jelent amúgy... mert ugye a kigyulladás okáról még nincs hír. De ha a KIA hibájából is történt, akkor is úgyis kijavítják, sőt még talán arra is van idejük, hogy már az első forgalomba kerülő szériánál. -
DJ BP #50456 húúú, basszus, ez gáz... épp most nézegettem, felszereltsége nagyon bő, ára holnap lesz állítólag. Tetszik, de ha kigyulladgat, az szívás... :)) -
Borg #50455 A Cee'd átesett a tűzkeresztségen: tegnap Zsolna és Nagyszombat között kigyulladt egy újságírók által tesztelt Cee'd, ismeretlen okokból...
-
DJ BP #50454 A Toyota luxusmárkájánál az F-betű ugyanazt jelenti majd, mint a BMW-ken az M, az Audikon az S, a Cadillac típusain a V vagy a Mercedeseken az AMG felirat. Az első hangsúlyosan sportos Lexus, várhatóan az IS V8-as motorral hajtott változata lesz, mivel az IS-F betűkombinációt a Toyota több országban is bejegyeztette saját védjegyeként. A pletykák szerint a következő másfél-két évben egész sor további F-Lexus készülhet el, köztük a GS-F és az IS-F kupé. Szintén a védjegyeztetési eljárásnak köszönhető, hogy ismerjük a Lexus sportmodellek leendő jelvényét, a képen látható szokatlan formájú stilizált F-betűt.
Na, a majmolás 3. fokozatba kapcsolt, mi jön még? :DD -
Borg #50453 Felénk most van kiállítva egy, épp a hétvégén néztem meg kívül belül.
Ahogy a cikk is írja, élőben nem annyira gáz, mint a képeken. Persze ettől még relatíve ocsmány autó. -
DJ BP #50452 hát, érdekes :DD, belül már tűrhető -
Itt a legújabb kóreai torzszülött! Hihetetlen, hogy milyen izléstelenség párosul a szorgalmukkal :D Az oroszok nem gyártanak ilyen ocsmány autókat, igaz ők nem is túl szorgalmasak :D -
DJ BP #50450 de legalább Porschés volt, az új már az sem... -
Eszembe jutott egy remek ötlet:
Tegyék kötelezővé ezt a mutatványt a budapesti polgármesternek. Megválasztása után 1 éven belül be kell mutatnia, az elsőnek először a Rákóczi úton. :-))))
Asszem eleinte évente lenne választás, de 2-3 év látványosan fejlődnének az utak :D -
Akartam írni, hogy ha ezt nálunk akarnák bemutatni az első 100m-et kitörne a lábuk :DDD -
erre nemtok mit mondani............... betegek! -
szerintem meg zsirul nez ki... foleg mert ez :
egyenesen SZARUL nez ki!!!!
kurva nagy beomlok es rondak.. nincs eleje... az ujnak legalabb mar van. amugy ahatuljan is alig valtoztattaj.. a lampak kicsit masak... szal nemtokm mit rinyaltok -
Azért elég profi minőségű útjaik vannak :D -
Pff, vazze ezek nem normálisak :)) -
Brutális dög
-
nézd már meg a stilust ahogy beirta... Épp múlt héten előztem meg egyet :PP
én erről arra következtettem amire... na mind1 nem fontos -
Olyan ország amilyen... Ahogy látod elég magának való. -
Kösz, hogy megkíméltél, hogy be kelljen írnom ugyanezt :)