101030
.
  • I.C.ram
    El ne kezdjük már megint :) Megbeszéltük már, hogy a 4x4 csak presztizs a kocsikban, egyedül nehézterepen hasznos, mindenhol máshol, csak hátráltató tényező.
  • I.C.ram
    Egy szóval se mondta senki, hogy nagy motor. Nagy teljesítményről volt szó.
  • DanielT
    Mer' az M3 szívó 4 henger, az Integrale meg turbó 4 henger és csöppet erősebb. Kanyarokban látod a videón is, hogy gyorsabb az M3, csak a végén megy el az Integrale.
  • Borg
    Akkor tisztázás képpen...

Csak halkan mutatnék rá, hogy a cornering speedben a második helyen egy slipdifis FWD auto van... nem RWD, és még cska nem is AWD...
  • SötétBarom
    Az hogy valami otthagy valamit, nem hajtásfüggő, hanem autó. De leginkább azért, mert vagy 200 kilóval könnyebb..
  • SötétBarom
    Rohattak!!!
  • JYeti
    Akkor miért hagyja ott az Integra az M3at ?
  • JYeti
    Jó akkó nem :P
  • DanielT
    LOÁL. Igen, én is mindig ezt a példát hozom. A hátsókerekes autónál SEMMI nem gyorsabb száraz/enyhén vizes aszfalton kanyartós-egyenes pályán.

Éppen a Top Gearben tesztelték a sima hátsókerekes Porsche 911 -et és a 4x -est, természetesen a hátsókerekes nyert köridőben.
  • SötétBarom
    Ezért van az, hogy az F1-es, FIA-s versenygépek, a gokartok, indy/nascarok mind-mind négykerekesek ugye? ^^
  • Borg
    Az LX változat manuális klímával szerintem nagyon megéri.

A 4 millát közelítő már nem, akkor inkább egy 1.4-es Civic, ~4.2-ért, és az is "full" extrás.

A 2 literes TX 5.2-ért meg megintcsak elgondolkodtató. Nem rossz ajánlat, de megint ott a civic 5.5-ért, igaz, csak 1.8-al (de a LE kb ugyanaz). Plusz ahogy elnézem a KIA sem a nyomatékra hajaz a benzines motorjaival, inkább LE-re hegyezett, ami nemtom mennyire fog bejönni 2006-ban az európai népnek. Igy viszont nem lenne rossz, ha jól pörgethetőek lennének.
  • JYeti
    Versenypályán abszolúte a 4x4esek vannak előnyben -> sokkal jobb tapadás, nagyobb kanyarsebesség. Hiába erős egy kocsi, ha úgy mész bele egy kanyarba, hogy kisodródsz.
  • DJ BP
    aki C4-et vagy 307-est vesz ehelyett, az hülye.
    Totalcaron drágállják, pedig így is a legolcsóbb, max. nagyon előítéleesek a Kiával szemben :)
  • Borg
    Kia Ceed menetpróba
  • DanielT
    Jah. Szarok.
  • JYeti
    Az M BMWk ennyire csórók lennének verseny szinten ?
  • DanielT
    Most néztem meg a videót és ez is igazolja, na nem mintha ne lenne egyértelmű. A Lancia alulkormányozottan sodródik a kanyarban ki a fenébe. A célegyenesben a plusz erő+turbó berántja első helyre.
  • DanielT
    Frászt.
  • cement
    4x4-eseként alázza és ez a slusszpoén?
    lol
    a 4x4-es autók a leggyorsabbak a kanyarokban basszus 2x nagyobb a kanyarsebessége mint egy hatsokerekesnek....
  • CSOCSO
    wrx ben nincs nagy motor
  • I.C.ram
    Hát próbálták a WRX Impreza-ban. és ott dobott rajta pár lóerőt. Viszont asszem nyomatékban már elég sokat dobott rajta.
  • CSOCSO
    nagy teljesitmenyu??? tehat mondjuk minimum v6?

mondjuk itt amcsiban a legjobb benya is 93 as.. szal........... racing benzint meg nemfok venni..
  • I.C.ram
    és a slusszpoén az, hogy 4x4esként is alázza a BMW-t, kiváncsi lennék, hogy mi lenne RWD módban :D
  • I.C.ram
    Lancia Delta Integrale vs. BMW E30 M3

gúgli powah :)
  • I.C.ram
    Nem tudom. Tegnap elött láttam a Discovery-n. Tesztelték még benne a prémium benzin fajtákat is, ahol kiderült, hogy a Super meg V Power racing stb benzinek csak a nagyobb teljesítményű autóknál érnek valamit, az átlag 1.6os motorban szart sem érnek :) többit nem láttam.
  • GregSB
    Melyik részben? Mert én nem emlékszem hogy a közelmúltban szerepelt volna ilyen összehasonlítás benne.
  • I.C.ram
    Fifth Gearben volt Integrale vs M3 teszt.

Ugye nem kell mondanom, hogy ki futott jobb köridőt :P
  • desigo
    Nagyon undorító a végén ez a A kétféleképpen számoló állam...
    Ezt is csak velünk magyarokkal lehet megcsinálni:(
  • Borg
    Szerintem a reális ár közelében is hamar elkelnének, mivel itt legalább garantált a futott km.
    Persze lehet, hogy igen le vannak harcolva, és/vagy nem hibátlan állapotúak, erre ugye a cikk nem tér ki.
  • DJ BP
    én ezen nem akadtam fönn, hát ha egyszerre sookat akarsz eladni minél előbb, kedvezményesnek kell lenned. Cégek is amikor 30-40 autót vesznek 30-40%-ot is kapnak.
    Hát ha reális áron adnák, lassan kellne el a cucc nagyon valószínű
  • Punker
    hát ez durva baze :(
  • Taranov
    Most direkt bünteted itt a népet? :)
  • desigo
    Ma láttam ilyen Subarut Tribecát de nem valami szép...
  • JYeti
    Ha ebből indulunk ki, akkor az amik nem hagyták volna, hogy a japánok 1 az 1ben megszerezzék az ami autópiacot. Eccerűen csak ügyesek voltak, a diesellel lehet a fritzek is meg tudják ezt csinálni (szigorúan fiktív alapon)
  • cement
    a folso az valami uj subaru terepjaro nem?
    eleg hasonloak ja :)
  • Borg
    hm
  • GregSB
    USA már átélt egy olajválságot. Mit csináltak? Kissebb benzines motorokat raktak a kocsikba, de nem tértek át dízelre. SZVSZ ICramnak van igaza, bármennyire fog nőni a benya ára nem fognak ezek áttérni dízelre soha...
  • JYeti
    Jah, és nem 100 km enként kell csurig tankolni :D
  • DanielT
    Jóvan, de előtte cselesen el kellene nekik mondani, hogy itt 6 henger van és a lökettérfogat száma 2-essel kezdődik és hogy normál használatban 1,3 gallont fogyaszt 100-on. :)

• I.C.ram
    Nem hiszem, hogy pont az amiknak kéne ilyet mutatni, akik 300+ lóerős vadállatokon nevelkedtek :D