101030
.
-
El ne kezdjük már megint :) Megbeszéltük már, hogy a 4x4 csak presztizs a kocsikban, egyedül nehézterepen hasznos, mindenhol máshol, csak hátráltató tényező. -
Egy szóval se mondta senki, hogy nagy motor. Nagy teljesítményről volt szó. -
Mer' az M3 szívó 4 henger, az Integrale meg turbó 4 henger és csöppet erősebb. Kanyarokban látod a videón is, hogy gyorsabb az M3, csak a végén megy el az Integrale. -
Borg #50516 Akkor tisztázás képpen...
Csak halkan mutatnék rá, hogy a cornering speedben a második helyen egy slipdifis FWD auto van... nem RWD, és még cska nem is AWD... -
Az hogy valami otthagy valamit, nem hajtásfüggő, hanem autó. De leginkább azért, mert vagy 200 kilóval könnyebb.. -
Rohattak!!! -
JYeti #50513 Akkor miért hagyja ott az Integra az M3at ? -
JYeti #50512 Jó akkó nem :P -
LOÁL. Igen, én is mindig ezt a példát hozom. A hátsókerekes autónál SEMMI nem gyorsabb száraz/enyhén vizes aszfalton kanyartós-egyenes pályán.
Éppen a Top Gearben tesztelték a sima hátsókerekes Porsche 911 -et és a 4x -est, természetesen a hátsókerekes nyert köridőben. -
Ezért van az, hogy az F1-es, FIA-s versenygépek, a gokartok, indy/nascarok mind-mind négykerekesek ugye? ^^ -
Borg #50509 Az LX változat manuális klímával szerintem nagyon megéri.
A 4 millát közelítő már nem, akkor inkább egy 1.4-es Civic, ~4.2-ért, és az is "full" extrás.
A 2 literes TX 5.2-ért meg megintcsak elgondolkodtató. Nem rossz ajánlat, de megint ott a civic 5.5-ért, igaz, csak 1.8-al (de a LE kb ugyanaz). Plusz ahogy elnézem a KIA sem a nyomatékra hajaz a benzines motorjaival, inkább LE-re hegyezett, ami nemtom mennyire fog bejönni 2006-ban az európai népnek. Igy viszont nem lenne rossz, ha jól pörgethetőek lennének. -
JYeti #50508 Versenypályán abszolúte a 4x4esek vannak előnyben -> sokkal jobb tapadás, nagyobb kanyarsebesség. Hiába erős egy kocsi, ha úgy mész bele egy kanyarba, hogy kisodródsz. -
DJ BP #50507 aki C4-et vagy 307-est vesz ehelyett, az hülye.
Totalcaron drágállják, pedig így is a legolcsóbb, max. nagyon előítéleesek a Kiával szemben :) -
Borg #50506 Kia Ceed menetpróba -
Jah. Szarok. -
JYeti #50504 Az M BMWk ennyire csórók lennének verseny szinten ? -
Most néztem meg a videót és ez is igazolja, na nem mintha ne lenne egyértelmű. A Lancia alulkormányozottan sodródik a kanyarban ki a fenébe. A célegyenesben a plusz erő+turbó berántja első helyre. -
Frászt. -
4x4-eseként alázza és ez a slusszpoén?
lol
a 4x4-es autók a leggyorsabbak a kanyarokban basszus 2x nagyobb a kanyarsebessége mint egy hatsokerekesnek.... -
wrx ben nincs nagy motor -
Hát próbálták a WRX Impreza-ban. és ott dobott rajta pár lóerőt. Viszont asszem nyomatékban már elég sokat dobott rajta. -
nagy teljesitmenyu??? tehat mondjuk minimum v6?
mondjuk itt amcsiban a legjobb benya is 93 as.. szal........... racing benzint meg nemfok venni.. -
és a slusszpoén az, hogy 4x4esként is alázza a BMW-t, kiváncsi lennék, hogy mi lenne RWD módban :D -
Lancia Delta Integrale vs. BMW E30 M3
gúgli powah :) -
Nem tudom. Tegnap elött láttam a Discovery-n. Tesztelték még benne a prémium benzin fajtákat is, ahol kiderült, hogy a Super meg V Power racing stb benzinek csak a nagyobb teljesítményű autóknál érnek valamit, az átlag 1.6os motorban szart sem érnek :) többit nem láttam. -
Melyik részben? Mert én nem emlékszem hogy a közelmúltban szerepelt volna ilyen összehasonlítás benne. -
Fifth Gearben volt Integrale vs M3 teszt.
Ugye nem kell mondanom, hogy ki futott jobb köridőt :P -
Nagyon undorító a végén ez a A kétféleképpen számoló állam...
Ezt is csak velünk magyarokkal lehet megcsinálni:( -
Borg #50491 Szerintem a reális ár közelében is hamar elkelnének, mivel itt legalább garantált a futott km.
Persze lehet, hogy igen le vannak harcolva, és/vagy nem hibátlan állapotúak, erre ugye a cikk nem tér ki. -
DJ BP #50490 én ezen nem akadtam fönn, hát ha egyszerre sookat akarsz eladni minél előbb, kedvezményesnek kell lenned. Cégek is amikor 30-40 autót vesznek 30-40%-ot is kapnak.
Hát ha reális áron adnák, lassan kellne el a cucc nagyon valószínű -
hát ez durva baze :( -
Most direkt bünteted itt a népet? :) -
Ma láttam ilyen Subarut Tribecát de nem valami szép... -
JYeti #50486 Ha ebből indulunk ki, akkor az amik nem hagyták volna, hogy a japánok 1 az 1ben megszerezzék az ami autópiacot. Eccerűen csak ügyesek voltak, a diesellel lehet a fritzek is meg tudják ezt csinálni (szigorúan fiktív alapon) -
a folso az valami uj subaru terepjaro nem?
eleg hasonloak ja :) -
Borg #50484 hm
-
USA már átélt egy olajválságot. Mit csináltak? Kissebb benzines motorokat raktak a kocsikba, de nem tértek át dízelre. SZVSZ ICramnak van igaza, bármennyire fog nőni a benya ára nem fognak ezek áttérni dízelre soha... -
JYeti #50482 Jah, és nem 100 km enként kell csurig tankolni :D -
Jóvan, de előtte cselesen el kellene nekik mondani, hogy itt 6 henger van és a lökettérfogat száma 2-essel kezdődik és hogy normál használatban 1,3 gallont fogyaszt 100-on. :)
-
Nem hiszem, hogy pont az amiknak kéne ilyet mutatni, akik 300+ lóerős vadállatokon nevelkedtek :D