101030
.
  • JYeti
    Daciákról már nem is beszélve.

• JYeti

• JYeti
    Esseni motor show - Pfff annyi szép hatos van, áááá

• Borg
    Szvsz az ajtó élén az csak tükröződés.
  • JYeti
    Eleje már most büntet
  • DJ BP
    persze én voltam, igen, aludj jobban
  • JYeti
    Oops, előbbi üzit elnyomtam.

Kiváncsian várom mi lesz ebből :D

Jól látom, 2 index lámpa van ?
  • JYeti
    Kiváncsian várom, mi lesz ebből :D

• Borg
    Mégsem én kötözködtem hülyeséggel, hanem te. De azért persze hárítsd rám... meg még én magyarázkodok. Ja.
  • DJ BP
    ne tereld át rám, ki jött elő a Hondával megint? nem veszed észre, hogy ezért nem csípünk a ,,barátommal"? Nem tudod megállni, hogy ne erről legyen szó, unalmas már nagyon
  • DJ BP
    nem vitattad, de magyarázkodtál, hogy akkoris jobb autó, szokás szerint...
  • Borg
    Tetteted, vagy tényleg ennyire gyenge felfogású vagy?
    Vagy direkt írsz olyan választ, ami nincs összefüggésben azzal, amit én irtam?
  • Borg
    És hol vitattam, hogy gyenge? Idézd már az #50529-et...
    Ahelyett hogy kötekedsz a levegőbe a kontrás barátoddal, inkább gondolkodni kéne.
  • DJ BP
    mindent visszavonsz? nem lehet, hogy gyakran igen félreérthetően fogalmazol? vagy ez védekezés? e kettő lehetséges
  • DJ BP
    én csak ennyit mondtam, 1,4 nem kéne mert gyenge (nem csak sztem gyenge!), ha leszarod mit magyaráztál, hogy mer a minőség?? én se kértem a véleményed...
  • DanielT
    Nem, szerintem minden autórajongóban tudatosodnia kell ennek az alaptézisnek.
  • Borg
    Hát nem is én mondtam, hogy a 4x4 az isten a versenypályán.
  • Borg
    És hol érdekel engem, hogy neked mi kéne meg mi nem? Ki nem szarja le?
    A Kia Ceed-el hasonlítottuk össze, ennyi.
  • JYeti
    Inkább legyen ez egy másik topic címe, oda csak Borg írogathat, mindenki más ignorálva :D
  • DanielT
    Fórumtársak! Javaslom, hogy nevezzük át a topikot!

A címe: AUTÓ mánia - KUSBAZMEGAHONDAAZISTEN

Ki támogatja? Szerintem egy csomó felesleges vitát elkerülhetnénk!
  • I.C.ram
    Bő 10 év van a két kocsi közt. Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?

Annyiszor megbeszéltük már, hogy az AWD csak presztizs, és inkább hátráltat.
  • Borg
    98-tól, de ez csak egy dolog.
    Ettől még az összehasonlítás áll, hisz elvileg kevesebb LE, és AWD helyett is csak FWD.
  • DJ BP
    de a képbe te hozod állandóan, erről beszélek. Mi abban a vita, hogy 1,4-es nem kell, mert olyan mint egy teknős? te jöttél megint magyarázkodással, mert más minőségi kategória. Sose kéne 1,4-essel Honda, ha le tud szopni, akkor sem
  • Borg
    Per pillanat egyedül te kezdtél kötekedni vele. Ráadásul egy hülyeséggel.
  • DJ BP
    k*rva unalmas már a hondabuzulásod, mindig vita van, mert állandóan képbe hozod. Egyszer az életben nem tudnál elvonatkoztatni?? nem lehet már beszélni itt semmiről, mert a Honda az isten
  • Borg
    Annál is amit ma veszel? Nem.
    Akkor minek is a minőségi hibája?
  • DJ BP
    meg akkor se kéne a 83 lovas, ha Legend anyagokból lenne belül :))
  • DJ BP
    na a minőségről ne beszélj :), a sok zörgés, meg kopogás, hiába előszériával magyarázzuk, ez minőségi hiba
  • I.C.ram
    Az Integra nem 90-es évek közepétől van kb?

Ez a Delta, amit teszteltek még csak nem is a legújabb volt, hanem a sima 16 szelepes integrale, ennek még van a 220 LE-es változata az utolsó generációs Integrale Evoluzione II is. De ezt is kb 92-93ig gyártották.
  • Borg
    Akkor nézd meg mit mutat a delta pl egy integra (fwd, 190le) ellen.
  • Borg
    Ez igaz, hogy gyengébb, de jobban felszerelt (eleve más minőségi kategóriájú), mint kiából a drágábbik 1.4-es meg az 1.6-os is.
    Nézd meg az üléseket, teljesen fapad, vagy a kemény műanyagos ajtó borításokat. A belsővel eléggé el van maradva.
  • I.C.ram
    Szerintem ő inkább kisebb motorú sportautóra gondolt. Mint annó az M3. Nem ilyen 6 hengeres gépszörnyekre.
  • I.C.ram
    Pont a kanyarokban mondja a csávó, hogy tök ugyanúgy veszik be.
  • Borg
    Ott az M3 CSL.
  • I.C.ram
    Mert az nem a BMW asztala. Nem nagyon illene bele a BMW repertóárjába most egy MX5 méretű kis sportautó. Idővel egyre nagyobbak a BMW-k. Elég, csak megnézni az 1502-es és a mai 5-ös BMWt. Méretben kb mint egy kispolszki és egy Hummer.
  • DJ BP
    1,4 civic, a Jazz motorral, hogy is mondjam, nagyon gyenge oda, inkább 1,6 122 ló Kia :), és marad 200e :)
  • I.C.ram
    Amit teszteltek Integrale az 202 lovas. Az M3 E30 meg 199 viszont hátsókerekes, szóval ez hülyeség, hogy erősebb.

BMW 2.3 literes az Integrale meg 2.0-es. Ja és, ami még fontos, hogy a BMW könnyebb bő 150 kg-mal kb.
  • JYeti
    Nem vágom, miért nem csinál a BMW is egy nagyon könnyű, nagyon erős kocsit, ami rendesen odaver verseny pályán.
  • I.C.ram
    Lényegtelen. Az a lényeg, hogy "overall"-ban gyorsabb. Digók nagyon tudtak sportverdákat építeni, meg tudnak is. :)
  • I.C.ram
    Azért az túlzás, hogy sodródik. Annó Totalcarban is az egekbe dicsérték, hogy milyen zsír a futóműve, és baromi stabil a kanyarokban.