101030
.
  • Adaaam
    Nekem a motoromon zúzta le valami részeg idióta a plexit egy éjszaka folyamán úgy, hogy a fejidom is megsérült kicsit, elhajlott a fékfolyadék tartály is... nem kezdődött jól a reggelem amikor megláttam. Elkaptam volna biztos, hogy a törött plexidarabokkal új mintát vágtam volna a pofájába a gyereknek.
  • Coral Springs
    Meg is feledkeztem az eseményről. Vadul nézem most a videókat.
  • R0zs0máK
    Igen, de csak akkor, ha használsz hozzá fogyasztás csökkentő mágnest is! Tudok pont egy eladó szettet, 45 ezer Ft-ért, alig használt, doboza, garancia papírja megvan.
  • pajti
  • Susarc
    10+ évre is hülyeség az évi 3500km:D
  • Stockbauer33 #96034
    Lezúzta a limitált Lamborghinit
  • sovatalevi
    Sziasztok.Letezik olyan motorolaj (benzines autoba) ami valamit javit/segit/befolyasol a motor mukodeseben?
    Szemely szerint hallottam ilyenrol,hogy jobb lesz tole a motor.
    Esetleg ha tudtok ilyent megkoszonnem.
    Jelenleg Castrol 10 W40es olajat hasznalok.
  • Blum
    10+ evre vettuk az autot,szuleim ugy voltak vele hogy most megtehetjuk,ugyhogy vegyunk egy normalis autot. Nemsokara vegzek a sulival,ha kapok melot akkor pedig hasznalatba lesz veve rendszeresen. Addig is all a garazsban,havonta 1X (plusz ha nagyon muszaj autozni) elviszem megjaratni es kesz.
  • SötétBarom
    Autót venni eleve pénzkidobás, kivéve ha kell a munkához.
  • cement
    egyátalán ne vedd sértésnek vagy ilyesmi de évi 3500 kilométeres használatra új autót venni óriási pénzkidobás szerintem
  • RatBaG #96029
  • Firerock
    Ez van a képen?
  • Szabi #96027
  • Szabi #96026
    jó egészséget neki :D
  • Blum
    2007 augusztusaban vettuk a jarganyt. Ma lett meg benne a 20.000km :)
  • Szabi #96024
    grat a járgányhoz

gyári dísztárcsákat nagyon szeretik lopkodni, de puntón pl. rá van csavarozva (vagy mifene), szóval csak kicsavarozva tudja levenni, egyik barom ismerős autóján megpróbálta levenni, eltörte, majd eltört egy másikat is -.-"
  • Blum
    Ja jo,akkor megertem :D
  • Lteebee
    15-20 ropi.
  • cement
    ennek most biztos szezonja van, apósomnak is valamelyik nap húztál végig első sárvédőtől hátsó ajtóig a kocsiját kulccsal...
  • Blum
    Nekem a dizstarcsamat loptak le. 1,azaz egy napos volt az auto.
    Vajon mennyibe kerul 1 szett gyari SEAT disztarcsa? :D
  • SötétBarom
    Nekem tegnap reggelre valaki meghúzta a hátsó ajtómat kulccsal (gondoltam alákarcolom, hogy "like i give a fuck"), ma reggelre meg nullára merült az akksi, mert két napig égett a belső világítás, így anyám dragster jellegű 65 lovas yarisával mentem melózni (mivel kiderült, hogy bikakábelem is elszarta magát :DD)Egy élmény. 130 körül pályán négyezerkettőt forog :D
  • Magnumrolcsi
    Kiderült közvetlen szomszédnak is lerúgták a tükrét előtte, kicsit lentebb a parkolóba.Éjszaka rendőrök is feljöttek hozzájuk, rendszám alapján kikeresték.
    Meglettek az elkövetők is,két fiatalkorú. Semmirekellő sz@rládák, jövedelemmel nem rendelkeznek..
  • fifi
    Irónia az egy olyan ország, mint Dánia, csak ott irónok élnek...
  • Coral Springs
    Az iróniát nem vetted észre, mi ez a cinikus hangnem ?
  • SötétBarom
    Ouch
  • fifi
    oké....
  • RelakS
    Tegnapi tanulság: legyen nálad csavarkulcs az akkumulátor saruhoz

Nem csodálkoznék, ha a szétbontás után a szerviz azt mondatná anyám kocsijára, hogy gazdasági TK.
    Olyan szép zárlat volt, hogy miután kitépkedtem az összes biztosítékot, még mindig világított a tompított, a reflektor, meg nemtommégmi. És füstölt
  • Magnumrolcsi
    Még brümmög is hozzá. :DD
  • Szabi #96011
    nyílik ? nyílik! üveggel nyílik ? üveggel nyílik!... na akkor szállj be gyorsan! :DD
  • Csabesz6
  • Szabi #96009
  • fifi
    az ajtó az, ami üveggel/üveghellyel/ együtt nyílik...
  • fifi
    akkor szállj be rajta
  • Susarc
  • Magnumrolcsi
    Csodálatos dolog mit engednek meg maguknak a kúltúrálatlan részeg fiatalok, pár felestől bebasznak és attól azt érzik övék a világ, mindent megengedhetnek maguknak majd mennek és rongálnak. 1,5órája lerúgta egy k@cs@g nyomoronc féreg a bérházban lakó csaj autójának visszapillantóját, majd tovább mentek. Pár csontja törni fog a gyereknek mikor előkerül.
  • Coral Springs
    Biztos beleszámolták a motorháztetőt is, ha úgy vesszük az is ajtó.
  • icetihi
    Na igen, engem igazán csak az dühít, mikor a 4 ajtós "kupék"-ról papolnak.
  • Coral Springs
    Sedan, Coupe
  • I.C.ram
    Nem. A páros szám mindig a coupé-t jelenti.
  • GregSB
    2-es BMW-t lesifotózták.

Ez most akkor elvileg az 1-es sedan változata, ugye? Akkor ezekszerint rájöttek mennyire nem szép annak az első lámpája :D