101030
.
-
Te szerintem még nála is okosabb. Láthattuk a #50673 -ban mennyire.
-
pfff... ennyi vagy. leszurod h a lada nekem a kocsi. okos, valoban okos gyerek vagy te is -
JYeti #50677 Jaja, télleg szarok, én is utálom az olyan kocsikat, amikben bivalyerős motor van, 80 millió biztonsági cucc meg ilyen kényelmi szarok, meg hogy ilyen túldesigneltek (pl 5ös BMW, CLS).. a hátam borsódzik tőlük.
A jó öreg lada, az az igazi.
-
Én a német vs. más autóhoz csak annyit fuznék hozzá, hogy az Alfa GT-hez képest minden német autó ronda, legalábbis az én ízlésem szerint.
A minőségi különbségekben nem hiszek annyira, ebben a tekintetben biztosan igényes pl. a BMW, de abban nem vagyok annyira biztos, hogy a VW is. -
Jól összeszedett baromsághalmaz :DDD -
ez is 1 nézőpont, de mikor a 16 éves önjelölt shumacher a lopott ladájával beléd megy hulla részegen jól jönnek azok a biztonsági cuccok hidd el, a kényelmi szarok meg soh anem lehetnek fölöslegesek, tudod lustaság fél egészség :) -
hát én egyik európai autótól sem ájulok el... megdizájnolják azt szevaszt, meg raknak bele kis parasztvakítást... de a német autókra ez hatványozottan igaz... belebasznak egy erős motort, hogy hagy tapossa neki a burzsoá, 600féle biztonsági berendezést meg elektronikát mivel a burzsoá ugye nem tud vezetni, és sok kényelmi szart aminek háromnegyede full felesleges... ennyi -
4-es se kéne, meg amúgyis a golf az golf 10 millát kiadni érte még akkor se ha elviszem a lottó ötöst, amúgy ez a német autó dolog is baromság, én is szidom a francia autókat pedig tudom hogy baromság fater a 4 renault-ot vette augusztusban egyiket se kellett gond miatt szervízbe vinni, sógorom a cégnél szintén francia szarokat kap mégse döglik ki alóla pedig neki üzletkötőként nem 2 km megy bele havonta, de azért szidom a francia roncsokat mert rühellem azt a népet :) -
Mármint minden Golf, vagy csak az 5-ös?
És mi a gond vele?
Egyébként azon a véleményen vagyok én is, mint cement, német autót nem vennék ennyiért, legfeljebb, ha pénzbehajtásra kéne. -
én szeretem a VW (különösen a régi kis hippi buszt:) de a golf elb@szott dolog szerintem. -
akkor elég 1 szép és reális autó a golf egyikbe se tartozik. -
Én sem azt vennék, de meg kell védenem, mert azt hiszem, hogy itt nem miniszterelnökök fórumoznak, akik nem ülnek be egy VW-be. -
a golf gti tetszettos meg jo kis kocsi de ennyi penzbol tuti nem azt vennek. nem azert mert fócvágen... hanem mert német :D -
Ha meg 190 cm alatti egyedülálló csávesz vagy, akkor elég egy Golf GTI. -
attol fugg, hogy csaladod van meg minden vagy egyedulallo csavesz vagy... mert ha van feleseg, gyerek, akkor két autó, és nem egy AUTO... -
10 misiért vagy két autó, vagy egy AUTÓ. -
True. -
na ez mondjuk jogos -
Én sem nézek le senkit az autója miatt, most speciel azért mondtam, mert aki 10 millát kiad egy Gófra(az egy elmebeteg hülye állat), az nem fogja magában tartani, hogy DE EZ NEM ÁM EGYNÉGYES ÁM! :) -
Szerencsére az én ismerősi körömben nincsenek olyan sznobok, akik lenéznének egy fócvágen miatt, szal én nem stresszelném magam ilyen dolgokon :P -
Ennyit megér, hogy ha megkérdezik, hogy milyen kocsid van, utána ne kelljen automatikusan magyarázkodni, Fócvágengóf, DE nagyon erős ám meg minden :D -
Én a belinkelt tesztben lévő két autóról beszéltem. Abban egy 130i M-es sportcsomaggal került 4000 Fonttal (Kb 1.5 millio HUF) többe, mint az R32. -
DJ BP #50657 jó ez így is szvsz -
JYeti #50656 Elég hányás :D
Skoda
-
Ez kész.. -
Nem rossz, csak nagyon Swiftes. De ennek is megvolt az oka gondolom. Így azok is megfogják venni, akiknek tetszik a Swift, mégis inkább egy német autót akarnak, hisz a Skoda már nagyon régóta német és nem cseh...... -
Szerintem nem olyan rossz, csak nagyon swiftes/roomsteres. -
Skoda Fabia - Hivatalos fotók
-
Ebből indult még valamikor, ehhez képest elég vérszegény lett a végeredmény...
-
Új lancer.. -
ez mi is? :) -
Hmm.. Az előzetes képek alapján jobban nézett ki szegény.. 
-
És mennyivel jobban néz ki! -
DJ BP #50646 én meg azt, hogy miért fogynak :DDD de tényleg az ősrégi 1,6-os még elmegy, de azért a pénzért a konkurenci modernebbet ad, kevesebbért, szóval már ez is fura, de amit-e fölött művelnek, a traktordízeljeikkel, mert ugye lassan nálunk is a fele autók dízelek lesznek, hát... -
soha nem értettem az új golfok (azt se tudom most hanyadik verzió van:) miért vannak úgy árazva ahogy. -
DJ BP #50644 pl. 2,0 140 lovas dízel Comfortline 6,8 millióért? 7-ért 2,2 dízel Accordot vehetsz, jobb felszereltséggel... Egy vicc
-
DJ BP #50643 8 millióért, egy Focus ST jobban megy kevesebb pénzért. Sok pénzből könnyű kihozni dolgokat. Pl. Golfot soha az életben nem vennék, mert az árához képest nem egy húdeállat konstrukció :), 1,6-osáról nem is beszélve :) -
gyorsabb volt mint én :)
-
Hát éppen azt mondom, hogy nem kéne ilyen kis fosokat csinálniuk. -
A másik dolog, hogy azért egy Golf GTI eléggé jól megy érzésem szerint.