101030
.
  • I.C.ram
    1.6 focus? :D
  • cement
    isten ments :D 1. nem kokanyolok 2. nem is civicem van, ha elmondanam mim van jelenleg, kibeleznétek :D amugy eddig kb 5 autom volt ugy tartosabban. 18 vok tartost erts parhonap :D
  • I.C.ram
    Hanem pistike, aki vett egy 1.4-es civicet, szétgányolta, és úgy mutatja meg a frankót :D
  • cement
    mielott itelkezel, tudd h en nem a jozsika vagyok aki vett egy ladat es bemegy a varosba megmutatni mire kepes.... de mindegy
  • Punker
    hajrá, remélem felcsavarodsz a roncsoddal 1 fára kell a családnak a meló, csak lehetőleg más ártatlan embert ne ölj meg tegyél tönkre mint az ilyen jóképességűek általában.
  • I.C.ram
    Nekem egy Defender 110 kéne 2.5-ös TDvel.
  • cement
    miért te meg a nagypapi vagy az 1,6os focusodban aki betartja az 50et? menjémáinnen komám
    én élményből szeretek vezetni tudod? hallottál már olyanról? ezekszerint nem
  • Borg
    Mert te annyival jobb vagy, igaz? Megérinthetünk?
  • DJ BP
    ,,nekem nem kene uj auto, inkabb egy felujitott es feltuningolt regi :D"

el tudom képzelni milyen lehetsz, mint a sok köcsög versenyző a lámpánál...
  • DJ BP
    meg Honda Legend, Lexus LS460, nos ezekbe véletlenül nem nagy motor van, milliónyi elektronikával, légzsákkal? Egyik kutya, másik eb barátom
  • Punker
    ja hát ha így akkor nekem meg kell mondjuk egy 10-15 éves Defender vagy G merci azt csókolom :)
  • DJ BP
    grat, egy alap 1,6 Focus szted erős, tele van 3 betűvel, és egy kalap sz*r... grat még1x
  • Borg
    Az új Civic Sedanba (és a Coupeba is asszem) pl nem kell hogy vegyél VSA-t, mert annak a futóműve anélkül is kiszolgál. (bezzeg az 5 ajtósé már nem, ahhoz kötelező tartozék a VSA).
  • cement
    supra, s13, s14, s15, s2000, nsx, rsx, integra, skyline, celica, es a tobbi.. 350z, wrx sti, evo9 az ujabbakbol... nekem nem kene uj auto, inkabb egy felujitott es feltuningolt regi :D
  • Punker
    ez megint nem értelmezhető összehasonlítás mert mindenkinek más tetszik.
  • Punker
    "muszakilag szar, csak a loero sok" aszem ha ezt BMW fanatista barátunk meglátja akkor itt csúnya kimutatás özön jön.....

mutass már plz olyan modern japcsi járgányt amiben nincsenek bent a teljesen természetes 3 betűs kütyük

amúgy meg nem vezetek mert iszok :)
    + én a terepjárókat szeretem és ugye a földutakon/terepen nem nagyon van ilyenekre szükség :)
  • Kit--Kat
    De a japcsi autók kinézete 75% uncsi megsem közelíti az eu színvonalat.
  • cement
    lol ti {@#&{#&>@#@^¢^·¢² vagytok, ertelmezni nem igazan tudtok....
    azt mondtam h a nemet auto annyibol all h belebasznak egy eros motort (ezzel arra utaltam h muszakilag szar, csak a loero sok), meg beleraknak 80legzsakot meg menetstabilizatort meg anyam kinja. punker a jo iranyithatosag nem az esp meg az abs... ha te csak azzal tudsz jol iranyitani valamit akkor inkabb ne is vezess
  • Punker
    na ez most itt öntagadás azért erősen, zavarnak a biztonsági berendezések stb de jól irányítható? "belebasznak egy erős motort" a japcsi cuccok gyenge motorral is gyorsak? :)
  • cement
    pffffff te kussolj mar el nyomikam nem teged kerdeztek sztem

amugy kitkat:
    muszakilag megbizhato, es jol megepitett, jol iranyithato, es gyors. es japan
  • Kit--Kat
    Szerintem azt akarta kihozni, hogy mindenek felett Japán:D Európai autógyártás meg shit
  • DanielT
    A mondanivalójából leszűrve az ideális autó:

-A szemnek kellemetlen
    -Nem német
    -Alulmotorizált, gyenge
    -Nem biztonságos
    -Kényelmetlen, fapados

:DD
  • Kit--Kat
    Miért, akkor mitől ájulsz el?
  • Punker
    én csak nem ismerem fel :) valahogy a fényképeken teljesen más mint mikor elmegyek mellette, de ezért nem szidom lényegtelen és kész :)
  • DanielT
    Okéoké, Passat ügyben nem is mérvadó a véleményem, mert rendkívül ellenszenves a típus, ezt nyíltan vállalom :)

Bár újabban Borg jóvoltából kezdi átvenni helyét a Szivik :DDDD Az a baj, hogy 2 szomszédom is Szivikkel szennyezi a teremgarázs levegőjét és reggel szerencsétlen esetben ezek látványával indul a napom :) (pont a lifttel szemben parkol az egyik, és szinte az arcomba ugrik) :D
  • Punker
    az már annyira kelet hogy itt nyugatnak számított :)
  • I.C.ram
    Hohó bocsánat! Most jut eszembe, hogy a Daihatsu az japán! De übermajer voltam akkor :D
  • Punker
    stílustalan? az hogy neked nem tetszik nem jelenti azt hogy stílustalan csak egyszerűen más rétegnek van kitalálva, amúgy valahogy biztos voltam benne hogy elektronikai hiba miatt van megint a geb@sz :(
  • I.C.ram
    Ja nekünk is volt dél-koreai csodánk :D Egy Daihatsu.
  • DanielT
    Aszittem azér' hívják vissza, hogy bezúzzák ezeket a stílustalan fostömlőket, de csalódnom kellett :D
  • DanielT
    Höhhe, engem is ért hátrányos megkülönböztetés mert "nyugati autónk" volt a Dacia után. LOL! Egy Hyundai :DDDD Annál keletibb verdát nehéz találni, de akkor még ugye ez mást jelentett :DDD
  • JYeti
    300 ezer VW Passatot hívnak vissza
  • I.C.ram
    Emlékszem kispöcs koromban. Olyan rohadt vagány volt, ha valakinek az apjának nyugati autója volt, most visszagondolva az a nyugati autó sem érhetett többet egy szír új ladánál :P, mert mind szakad nyugatról becsempészett lehasznált szar volt :) Akkoriban sokkal nagyobb státuszszimbólum volt, mint manapság. Családok több éves keresete ment el egy-egy "nyugati" Asconara, cápa bmw-re, stb-re közben kb értékük mint az ocska vasé :D
  • cement
    örülök neki
  • DanielT
    Hehe :D Embere válogatja :D
  • JYeti
    Minden ponttal egyetértek
  • cement
    persze... uuur isten...
  • I.C.ram
    Viszont aki azt mondja, hogy BMW-je van, annál rögtön arra asszociálnak ,hogy szakadt cápa 730 gázosítva :D
  • Punker
    vesz a halál, inkább egy G-st :)
  • cement
    mondjuk en vagyok a hulye, mert ilyen nagyon okos embereknek magyarazom mi a jo... felesleges, ugy sem tudom a ti eszjarasotokat megváltani, nem fogom törni magam, vegyetek clsmercit!