101030
.
  • SötétBarom
  • DJ BP
    ő kért érdemi választ, ragaszkodott hozzá
  • ZsirosKenyer
    "200 új hozzászólás", de látom itt mit sem változott semmi :O
  • cement
    hagyjuk mar gyerekek, szarok az egeszre legyen annak igaza aki akarja...
  • DJ BP
    na jó utálom az ilyen típusúan beszólogató embereket:

,,hát én egyik európai autótól sem ájulok el... megdizájnolják azt szevaszt, meg raknak bele kis parasztvakítást... de a német autókra ez hatványozottan igaz... belebasznak egy erős motort, hogy hagy tapossa neki a burzsoá, 600féle biztonsági berendezést meg elektronikát mivel a burzsoá ugye nem tud vezetni, és sok kényelmi szart aminek háromnegyede full felesleges... ennyi"

ez fikázás, értelmetlen leszólások a tulajdonosra nézve, ráadásul alaptalan. burzsoá: nincs japán drága autó?, erős moter: nincs japánban? biztonsági és kényelmi elektronika: szintén zenész.
    Erre megkaptuk ezt: ,,pffffff te kussolj mar el nyomikam nem teged kerdeztek sztem", meg ,,lol ti {@#&{#&>@#@^¢^·¢² vagytok, ertelmezni nem igazan tudtok....", ,,80legzsakot meg menetstabilizatort meg anyam kinja. punker a jo iranyithatosag nem az esp meg az abs... ha te csak azzal tudsz jol iranyitani valamit akkor inkabb ne is vezess"

Csodálkozol, hogy ezt utálom? És közben becsúszik egy személyeskedős feltételezésem, bocs ezen nagy bűnömért, amúgyfélig-meddig igaz is, ő maga mondta, hogy nem szeret ,,tötymörögni", gondolom 90-100km/h-t ért tötymörgés alatt, nem 20km/h-t. Elképzelhetjük ilyen alapon mi a normális tempó számára. Képzeld, én jobbnak érzem magam, viselkedésemet tekintve. őt nem vontad kérdőre, mindenki lehülyézése után csak engem b*sztatsz
  • Borg
    Amikor kiderül hogy nem volt igazad kihátrálsz a beszélgetésből, és másra terelsz. Én meg ne provokáljalak, hogy fejezd be amit elkezdtél?
  • Borg
    Valahogy nem találom ezt a hsz-ét.
  • DJ BP
    jó provokálni?
  • Lteebee
    Ő mondott a stílusáról azzal, hogy leszólta a szabályosan közlekedőket.
  • Borg
    Csak kár, hogy a rendszámot bele kell rakni a hűtőrács közepébe...
  • GregSB
    Jeremy Clarkson tesztelte a Swift Sportot

4/5-öt kapott a végén, jobban tetszik neki mint a Mini :D
  • JYeti
    Hartge V10

• JYeti
    B&B S3 Audi - 362 lóerő, 4,9 s alatt 100on. Nice.

• JYeti
  • JYeti
    De ott semmit nem dolgoztak át, csak az elejébe a hűtőrács helyére valahogy beflexeltek 2 vesét egy 3as BMWről.
  • Borg
    Hát igen, valszeg a skoda->bmw arcosítás messze gázosabb, mint ez :)
  • Taranov
    Egy kicsit tényleg 7-es BMW-s lett az eleje :D
  • cement
    öcsém attol még h passattal jarok meg nem en vettem es nem azert jarok azzal mert ezzel akarok hanem mert ez van.... ha tehetnem a felsorolt autokkal jarnek, elhiszed? na fejezzuk be mert ugy se fogjuk megerteni a masikat, beszlgessunk masrol:D

amugy hozzateve meg nem szeretnem ha szaguldozo orult allatnak tartanatok, en nem olyan vagyok, egyszeruen csak szeretek vezetni, és nem tötymörgök, ennyi. nem azt jelenti h mindent es mindenkit megelozok mindenhol ahol csak lehet....
  • Borg
    Szal érdemi válasz nincs?
  • SötétBarom
    Nem is rossz, sőt.. Kéne..
  • SötétBarom
  • JYeti
  • Borg

Litván, nem ukrán:P

• Taranov
    Brutális az E.
  • DJ BP
    te ban-nal menekülsz, én simán menekülök... Ez egyenesebb megoldás
  • JYeti
    Hagyjátok már abba

Beszéljünk inkább a kocsikról, jut eszembe, láttam ma egy E63 AMG-t, meg egy CLS AMG-t. Azok a hangok..

• Borg
    Válaszolj csak, témánál vagyunk.
    Ő nem mondta hogy streetracer, de te mégis ráfogtad egyből. Te nem mondtad, hogy nagypapisan vezetsz, mégis rádfogtam egyből. Mi a különbség?

Nála nem lehet a végletek között köztes igazság, csak nálad?
  • DJ BP
    a végén kitiltasz engem is, úgyhogy befejeztem....
  • Borg
    Ez miért korrektség kérdése?
    Én inkább tapasztalati véleménynek hívnám, ha pont azt fikázza amit vezet is. Legalább nem a levegőbe beszél.

Ugyanúgy nem mondtál semmit a vezetési stílusodról, ahogy ő sem. TE mégis nekiestél azzal, hogy ő biztos lámpás gyorsulgató. Akkor most mi is van?
  • Borg
    Ilyet csináltak az ukránok Legendből is :) Mindjárt megkeresem a képet.
  • DJ BP
    Hisz ő attól biztos rosszabb ember, igaz, hogy az egyedi megjelenésű japán autók jönnek be neki. Te meg mennyivel különb, hiszen nagypapi focusával jársz minden szabályt betartva.

Büdös szóval nem mondtam, hogy különb vagyok. Egyszerűen én utálom az ilyen embereket. Nem, nem azt utálom, hogy mit szeret, hanem a stílusát, meg ahogy idejön fikázni, és végül kiderült, hogy amit fikáz, jelenleg azzal jár (Passat). Szted ez korrekt? Ez csak egyszerű szövegelés semmi más, mások hergelése. A vezetési stílusomhoz meg semmi közöd, főleg úgy, hogy én erről nem mondtam semmit. Szted a tuningverdákkal való ökörködés (mást nem tudok mondani), meg a mazsola létezik? Kettő közt nincs semmi? Szélsőségesen gondolkodsz te hallod... Amúgymeg nem érzem szégyennek ha bárki is gyorsabban szeret menni, menjen, én még nem vezetek túl rég óta, ennyi. Az a gond, hogy sokan ezt szégyennek érzik, és erőlködnek a másikkal. Ebből csak a gond van
  • JYeti
    Jaj mit láttam ma! Skoda Fabia széttuningolva (első hátsó lökhárító hiányzott is :D), elöl meg két BMW forma vese

Röhögtem rajta egy sort :D
  • JYeti
    Az M3 az ez. Az általad linkelt képen egy 3as CC van, bár a 2+2 kipufogócső lehet azt jelenti, hogy abból a változatból is lesz M.

• Borg
    A BMW-seket lehet hogy nem, de magukkal a BMW-kkel semmi bajunk nincs :) Második autónak jópár Hondás tart :)
    325i + vti, vagy a legendeseknek általában bejön a régebbi, tepsi 7-es bmw is...
  • Taranov
    Azért a BMW-seket nem fogadnám el olyan könnyen :D
  • [Walaki]D`Lair
    Ez a kupé kabrió nem látod? :))
  • Borg
    Mint ahogy minden autómárka saját fórumán.
    Mifelénk az Alfások is szivesen látottak, a tavalyi honda-alfa tali óta. Szal nem az megy, hogy bú ez meg az. (némelyiknek még BMW-je is van :D)
  • Taranov
    Gyerekesek vagytok, szerintem.
    Nem akarok most senkit kiemelni névszerint, de az tanulságos, hogy pl. az Alfa Amore fórumon az ilyen vezetési stílusban észlelhető különbségeket teljesen békésen is meg lehet beszélni.
  • Borg
    Drága újat, vagy olcsó régit? @ vezess.hu
  • DanielT
    Megint tervezel visszaélni a jogaiddal riceboy? Te beszólhatsz, de vissza már nem tetszik?