101030
.
  • desigo
    Ha meg rendőrrel találkozik megveszi kilóra...
  • Punker
    az ilyet lesz@rom a de a piás balf@szokat akik másokat veszélyeztetnek azt megtudnám taposni
  • Borg
    Pedig emlékszem régen mekkora ász volt az M80 a fősulin :D Kanna számra hordták fel azt is a koleszba. Mátyás - 80(ft volt literje :D) Szőlőt még a tabletta dobozán se látott. :D

A múltkor én egyébként ott kaptam fel a vizet, amikor bent állok sorba a hentesnél, egyszercsak bejön egy böszme nagy öregapó. Olyan kövér volt, hogy úgy oldalazott be az ajtón, fújtatott mint a disznó. A hentes 4x mondott neki valamit mire megértette, és mindent az orráig kellett dugni, hogy jól lássa. Kifelé menet láttam, ahogy préseli be magát egy E merci volánja mögé... se lát, se hall, de még mozogni se tud, de azért autót azt kell vezetnie...
  • Punker
    arról nem beszélve hogy nem szokásom ilyen sz@rokat inni.
  • Punker
    1 mit kezdjek az üre skannával?
    2 ha kiszállok akkor most max a sittről irogatnék
  • Lteebee
    Szerintem azt el is vette, ez nem lehet kérdés.
    Triviális dolgokról minek locsogni? :DD
  • DJ BP
    :DD, plusz homlokára beletetoválni: ,,SZONDÁZZATOK MEG"
  • Punker
    kezét lábát eltörni a kannát meg a seggébe feldugni volt az első teoóriám, ti túlságosan jó szívűek vagytok.......
  • Borg
    Punker a kannát is elvenné :DD
  • Lteebee
    El kell venni tőle a kocsikulcsot és elhajítani:)
  • Lteebee
    Hé!
    Egy szóval nem szídtam a mercit.
    Rövidtávú a tapasztalatom, de nem mondanék rosszat.
  • ZsirosKenyer
    1. ez egy concept
    2. hiába próbál brutális lenni ha az eleje egy ugyanolyan buta arccal nevető akármi mint a többi pözsón..
  • Punker
    a fölösleges biztonsági kütyükről:

anyámmal mentem most az ovodába tesóm gyerekeiért, kereszteződés, nekünk jobbr akell menni elsőbség adás tábla megállunk, a szembe utcából faszik lassítás nélkül kikanyarodik és rögtön meg is áll a saroktól kb fél méterre, a jobb utcából full szabályosan max 40-en jövő csóka csak nézegetett mi a f@sz van? és most jön a poén a manusz "kiszáll" (magyarul esik) a kormány elől kezében egy 5 literes boros kannával és megy be a borkimérésbe, és ez volt 4 óra elött kb 5 perccel, azon a környéken elég közel egymáshoz van iskola ovoda bölcsöde meg a gyerek szabadidő központ/ bábszínház, mindneki megy ugye a kölökért 4 ór akörül, az ilyet kéne baszki úgy helyre tenni hogy soha többet ne merjen kocsiba ülni :(
  • Mentol
    Hát, elég érdekes az ízlésetek...
    Szerintem nagyon jól néz ki a 907.
  • Punker
    a belső az ocsmány, kívülről meg jó kis batman képregény :)
  • Laox
    Szerintem gyönyörű.
  • DJ BP
    most nem általánosságban mondtuk, az a 207SW speciel randa
    Ez meg csak tanulmány mellesleg
  • I.C.ram
    Szerintem baromi ronda ez is. Élőben is láttam. Nagyon rondák ezek a felhúzott szemek + harcsaszáj.
  • Laox
    A Peugeot-ok csúnyák? Ez a 907-es... 1000 lóerős diesel(!!!) motor van benne:

• Kit--Kat
    Elég szánik a jingjengek....
  • Punker
    szerintem meg van a távol-keletieknek stílusa, csak épp ennél a tervnél tiltva volt.
  • DJ BP
    sztem ennek semmi köze ehhez, egyszerűen csak hülye név egy autónak a Great Wall őszerinte, szerintem is :DDD
  • Punker
    ez így nem igaz, egyszerűen csak itt a tervek ellopásáról és a haszonról szól.
  • I.C.ram
    Hogy lehet egy autót Great Wallnak nevezni :D Annyira nincs érzékük a távol-keletieknek a stílushoz :D
  • I.C.ram
    Láttam ma előben Brera-t Iszonyat zsírul néz ki.
  • DJ BP
    fú b+ ez ronda, 407SW jóval szebb, de az meg használhatatlan kombinak...
    Vajon 308SW is ilyen randa lesz majdan?
  • Count Adyn
    hja szerintem is:( a 206 nagyon király volt, a 307 is bejön külsőre csakazmeg ritka szar lett , azóta ien egyre furább alakjuk lesz az újabb pözsóknak:/ Mondjuk aranyszinben szvsz hányás mind:D
  • JYeti
    Ezek a Peugeotok is egyre rondábbak szvsz..

• JYeti
    Viszlát régi C merci... Jöjjön az új

• JYeti
    Atomot nekik
  • SötétBarom
    china
  • Harly18
    Újabb másolat. Mindent tagadnak, pedig a vak is látja....

Great Wall

Panda

Great Wall

Panda
  • DJ BP
    egyébként jobban tetszik a 4 ajtós nagyobb lámpája :DDD, de ez se rossz
  • JYeti
    Vagy...

• JYeti
    Én maradok ennél

• DJ BP
    csak sztem übereli a Rodiust randaságban :DDDD
  • DJ BP
    nem pont ennyi, de nagyjából ilyen nagyságrendi különbségek vannak
  • SötétBarom
    Ez jóóó gép! Az egyik hazai forgalmazó fejese pár napja beleborult vele az árokba (kb 45fokban állt a verda), és semmi baja nem lett.. Azóta respektálom.. Amugy élőben nem ronda, inkább meghökkentő..
  • JYeti
    Mai napunk nyertese:

• JYeti
    Ezeket a százalékokat honnan veszed ?