101030
.
-
Ha meg rendőrrel találkozik megveszi kilóra... -
az ilyet lesz@rom a de a piás balf@szokat akik másokat veszélyeztetnek azt megtudnám taposni -
Borg #50913 Pedig emlékszem régen mekkora ász volt az M80 a fősulin :D Kanna számra hordták fel azt is a koleszba. Mátyás - 80(ft volt literje :D) Szőlőt még a tabletta dobozán se látott. :D
A múltkor én egyébként ott kaptam fel a vizet, amikor bent állok sorba a hentesnél, egyszercsak bejön egy böszme nagy öregapó. Olyan kövér volt, hogy úgy oldalazott be az ajtón, fújtatott mint a disznó. A hentes 4x mondott neki valamit mire megértette, és mindent az orráig kellett dugni, hogy jól lássa. Kifelé menet láttam, ahogy préseli be magát egy E merci volánja mögé... se lát, se hall, de még mozogni se tud, de azért autót azt kell vezetnie... -
arról nem beszélve hogy nem szokásom ilyen sz@rokat inni. -
1 mit kezdjek az üre skannával?
2 ha kiszállok akkor most max a sittről irogatnék -
Szerintem azt el is vette, ez nem lehet kérdés.
Triviális dolgokról minek locsogni? :DD -
DJ BP #50909 :DD, plusz homlokára beletetoválni: ,,SZONDÁZZATOK MEG" -
kezét lábát eltörni a kannát meg a seggébe feldugni volt az első teoóriám, ti túlságosan jó szívűek vagytok....... -
Borg #50907 Punker a kannát is elvenné :DD -
El kell venni tőle a kocsikulcsot és elhajítani:) -
Hé!
Egy szóval nem szídtam a mercit.
Rövidtávú a tapasztalatom, de nem mondanék rosszat. -
ZsirosKenyer #50904 1. ez egy concept
2. hiába próbál brutális lenni ha az eleje egy ugyanolyan buta arccal nevető akármi mint a többi pözsón..
-
a fölösleges biztonsági kütyükről:
anyámmal mentem most az ovodába tesóm gyerekeiért, kereszteződés, nekünk jobbr akell menni elsőbség adás tábla megállunk, a szembe utcából faszik lassítás nélkül kikanyarodik és rögtön meg is áll a saroktól kb fél méterre, a jobb utcából full szabályosan max 40-en jövő csóka csak nézegetett mi a f@sz van? és most jön a poén a manusz "kiszáll" (magyarul esik) a kormány elől kezében egy 5 literes boros kannával és megy be a borkimérésbe, és ez volt 4 óra elött kb 5 perccel, azon a környéken elég közel egymáshoz van iskola ovoda bölcsöde meg a gyerek szabadidő központ/ bábszínház, mindneki megy ugye a kölökért 4 ór akörül, az ilyet kéne baszki úgy helyre tenni hogy soha többet ne merjen kocsiba ülni :( -
Mentol #50902 Hát, elég érdekes az ízlésetek...
Szerintem nagyon jól néz ki a 907. -
a belső az ocsmány, kívülről meg jó kis batman képregény :) -
Szerintem gyönyörű. -
DJ BP #50899 most nem általánosságban mondtuk, az a 207SW speciel randa
Ez meg csak tanulmány mellesleg -
Szerintem baromi ronda ez is. Élőben is láttam. Nagyon rondák ezek a felhúzott szemek + harcsaszáj. -
A Peugeot-ok csúnyák? Ez a 907-es... 1000 lóerős diesel(!!!) motor van benne:
-
Elég szánik a jingjengek.... -
szerintem meg van a távol-keletieknek stílusa, csak épp ennél a tervnél tiltva volt. -
DJ BP #50895 sztem ennek semmi köze ehhez, egyszerűen csak hülye név egy autónak a Great Wall őszerinte, szerintem is :DDD -
ez így nem igaz, egyszerűen csak itt a tervek ellopásáról és a haszonról szól. -
Hogy lehet egy autót Great Wallnak nevezni :D Annyira nincs érzékük a távol-keletieknek a stílushoz :D -
Láttam ma előben Brera-t Iszonyat zsírul néz ki. -
DJ BP #50891 fú b+ ez ronda, 407SW jóval szebb, de az meg használhatatlan kombinak...
Vajon 308SW is ilyen randa lesz majdan? -
hja szerintem is:( a 206 nagyon király volt, a 307 is bejön külsőre csakazmeg ritka szar lett , azóta ien egyre furább alakjuk lesz az újabb pözsóknak:/ Mondjuk aranyszinben szvsz hányás mind:D -
JYeti #50889 Ezek a Peugeotok is egyre rondábbak szvsz..
-
JYeti #50888 Viszlát régi C merci...
Jöjjön az új 
-
JYeti #50887 Atomot nekik
-
china
-
Újabb másolat. Mindent tagadnak, pedig a vak is látja....
Great Wall
Panda
Great Wall
Panda
-
DJ BP #50884 egyébként jobban tetszik a 4 ajtós nagyobb lámpája :DDD, de ez se rossz -
JYeti #50883 Vagy...
-
JYeti #50882 Én maradok ennél 
-
DJ BP #50881 csak sztem übereli a Rodiust randaságban :DDDD -
DJ BP #50880 nem pont ennyi, de nagyjából ilyen nagyságrendi különbségek vannak -
Ez jóóó gép! Az egyik hazai forgalmazó fejese pár napja beleborult vele az árokba (kb 45fokban állt a verda), és semmi baja nem lett.. Azóta respektálom..
Amugy élőben nem ronda, inkább meghökkentő..
-
JYeti #50878 Mai napunk nyertese:

-
JYeti #50877 Ezeket a százalékokat honnan veszed ?