101030
.
-
Ja de, de a 165 és a /65 is nagyon távoli egy M5-höz.
Szóval a komfort szerint az átlag /50-/65-öt hasonlítja a korábbi /80-as ballonok rugózásához.
Amúgy ez is okafogyott fejtegetés, mivel említi is, hogy a rugózáson meg visszahozzák a bukott himbalimbát. -
minek gyur ez? nem birja tekerni a kormanyt vagy mi? :D -
Milyen idétlen már kigyúrva Bazsó :D
-
165 os? az szerintem trabant gumi... inkabb 195 is van a legtobb auton.. legalabbis a haverom 91 es nissanjan is az van.. a celicankon is az van aszem.... stb .. -
ez egyertelmuen fake -
hat szerintem itt jobban mukodik a stop tablas okossag mint a jobbkezszabaly -
A legtöbb átlag autón ilyen gumi van, nem? ^^ -
Szerintem nem az m5 a szkóp ennél a cikknél, hanem az átlagosabb autók. -
Persze, meg belátom én a magasított hátfalat is, csak magam is a vízszintes övvonalat tartom az autóforma alapjának. -
Ez a cikk nagyon erőltetett tényleg.. Meg ez a gumi dolog is hülyeség, nem csak 180 -al lehet kanyarodni, szerpentinen is elég hasznos egy széles tappancs alacsony oldalfallal. 80 kmh-nál..
Vagy rakjunk az M5-ösre 165/65 ös gumikat??? mert a széles gumival több a fogyasztás meg ugye nem lehet menni 180-al?? -
DJ BP #50985 de sok dolog erőltetett okoskodás, pl. klíma, nagy üvegfelület, ködlámpa csak csomagban, nem egyenes oldalablak (hogy nézne az ki ma?), nagyobb súly,... -
Ez nem egy sima clk ugye tudod ?
-
Ez ugye nem igaz ????!!!
-
Egy hónapon belül két h7-et cseréltem.
Szerencse, hogy hozzá lehet férni, noha csak két éves a kocsi.
Imádtam a korábbi autóimban, hogy kiláttam hátrafele is.
A csengersimai határ előtt ~2 kilcsivel egy német srác tolta a verdáját éjszaka.
Megálltam, aztán szembesültem, hogy a vontatóbaszada a csomi alján van valószínűleg 250kg csomag alatt, megértette...
Dísztárcsa, fényezett lökhárító és tükör... igazuk van. -
DJ BP #50981 sok igaz, de sok ökörség :)) -
Borg #50980 A H7 vs H4 izzo téma pedig pl ugy igaz ahogy irja. -
a tolatolampa helyett ködlampat akartam ide irni :) -
Borg #50978 Ja, meg ugye a fém+gumi lökkös a 3-as bmw-n bizonyára kellemes a gyalogos számára is, hisz anno ez milyen nagy szempont volt :DD -
hat igen, altalanossagban beszel egyedulallo esetekrol, mint pl a tolatolampa vagy a fenyezett lokharito... a legtobb autohoz ami nem luxuskocsi, kaphato fekete lokharito, szamtalant latni az utakon is... -
Borg #50976 Azért reméltem, hogy a kurblit nem hozza elő, hogy azt miért nem adnak a mai autókhoz.
Van benne igazság, de alapvetően egy ökörség a cikk. -
sztem meg van sok igazság is benne... pl a tolatolampa az nagyon nagyon igaz, meg még párnál szintén nagyot bolintottam... -
DJ BP #50974 meg ez, hogy ködlámpát téli csomagban dják. Lóf*szt, szinte mindenütt kérheted külön, csak pl. +30-40 ezerért kapsz ülésfűtést meg fényszórómosót, nem kötelező. Sztem vehetsz tempomatot is külön alaphoz is, csak nem éri meg 2-3 extrát külön venni, mert lehet, hogy nagyon kevés ráfizetéssel magasabb felszereltségi szintet kapsz -
Nagyon szar cikk. ^^
Rohatt minden autógyár me' ránksózzák a lékkondit meg a zExtrákat.. (Emléxem anno mekkora élmény volt légkondi nélkül leutazni Olaszországba..) Meg a gecik nehéz autókat csinálnak.. Azér, hogy legyen bizti.. De az veszélyes ám a régi, nem bizti autókra.. Meg a kecsegek egyberakják a kapcsolókat, egy panelba!! (ez van sajnos, ha a billentyűzeten meghal az enter, akkor az egészet cseréljük..)
-.-
szar. -
DJ BP #50972 épp most olvastam. Azért a nagy üvegfelületek+klíma kritizálásával nem értek egyet. Előtte meg a kilátást kritizálta, LOL Ez így jó, kell a klíma -
Borg #50971 Az autóipar gaztettei -
DJ BP #50970 tudom miről beszélsz, én is észrevettem, amikor kinnt voltam, jópár nagyon idétlenül vezet... De bírom a kerszteződéseket, ahol 4 irányba STOP tábla van :DDD, jobbkézszabály isten őrizz :DD -
nem szeressek amcsiba nezelodni = emberek keptelenek vezetni es megallnak olyankor is mikor nem kene... kozben ha nezelodok akkor bummmmm -
nem nem nem, hát milyen oktató tanított titeket? a városban azért megyünk normális sebességgel hogy mi tudjuk figyelgetni a nőket, nekem ez volt az első lecke amit a fejembe vert :) -
ha lenne bugattim akkor 20 al se docognek az utcakon... merhat mit er a jo kocsi ha nem bamulnak meg teged:D -
Nekem a képek alapján az Alfa GT jobban tetszett, de élőben már csak a Brera :D -
Én ezt már az első képek óta tudom ;D -
Remélem nem követek el szentségtörést azzal, hogy a hozzászólásomban nem említem a BMW-t, de betértem a minap egy Alfa szalonba, beleültem a Breraba, és úgy döntöttem, hogy ilyen kell nekem. Sky window-val, pirosban. -
DJ BP #50963 a tulajokat úgyse izgatja :DD
Ezek az autók hírből sem ismerik a racionalitást, ezért vágyik rá mindenki :D -
Tökmind1, a lényeg hogy mindék autó rengeteget zabál, ezzel asszem tisztában van mindenki, csak Icram annyira a szívébe zárta a GT-t, hogy számára szentségtörés volt azt látni hogy annyit eszik mint a Veyron :) -
DJ BP #50961 "Normális" vezetés mellett az sem eszik annyit.
Csak 30-at, kösz :DDD -
Igen, ennyit fogyaszt ha kitapossa a belét = azt csinnálja vele amire tervezték. Vagy te 20km/h-val akarsz vele döcögni a plázák előtt? :DD
Egyébként a Veyron is túráztatás mellett vagy 400km/h közelében zabálja be a 60 litert. "Normális" vezetés mellett az sem eszik annyit. -
néztétek? Ekström nyerte, Loeb-öt megverte a szuper döntőben ugy hogy mindketten citroen xsara wrc-vel mentek... loeb ugyebar 3eve azzal vilagbajnok és kikapott vele... ááá nagyon kemény volt :D -
fueleconomy.gov szerint bugatti 8 mpg.... ford gt 13 mpg... -
hat ezaz... 3-4 a ford gt nek... a veyronnak meg 4....
amugy az a musor volt amikor a sajat ford gt jerol beszelt.. de akkor is emlitette mikor mentek ossze vissza a ford gt vel, zondaval meg mittom melyik sportgepekkel marmint az utcakon mentek vhova.. mikor nem tudtak kiallni az egyik autoval a parkolohazbol mert olyan alacsony volt a kocsi:D:D:D akkor is ugy figuraztak ki a ford gt-t hogy non stop a benzinkutnal allt az auto... -
Ja amikor állatkodott = 10ezres fordulatig huzatás, stabilan ott tartás, kipörgő kerekek, stb. Normális vezetés mellett, amit megtoldunk egy kis lendületesebb gázadással, jó harmadát eheti kb.