101030
.
  • JYeti
    Hm, nem igazán vágom az ilyen dolgokat, nekem Explorerem van, abban hogy kell ?
  • GregSB
    Na, megy ez FF-el extension nélkül is:

Töltsd be az oldalt ahol a kép van, majd Options/Content, és ott kapcsold ki az "Enable JavaScript"-et.

Utánna menni fog a jobb klikk :D

Bár ha letiltották valszeg nem fognak túlzottan örülni ha továbbra is linkelünk onnan :S
  • GregSB
    A Golf, Yaris szint az a 147, nem?

Ez pedig kissebb attól.

WCF: Akkor ezekszerint Operára még nem optimalizálták az oldalt, mert azzal simán megy a jobb klikk :D

Kipróbáltam Firefoxal, azzal tényleg nem megy... hmm, lehet ha letiltod a Java-t (van ilyen extension) akkor menni fog, mert az Opera alapból tiltja minden oldalnál. Mindjárt kipróbálom FF-al is.

• JYeti
    Nekem már alapból a jobb kattintást is letiltja, hogy itt bezony minden copyrightolva van, így a kép forrásához sem tudok hozzáférni
    Neked engedte ?

Amúgy pont ezt a mergát akartam berakni, szvsz extravagáns, de túl elnagyoltak a formái, és nem szép.

Az alfa viszont üt, bár nemtom hogy sikerült a Mini kategóriájába besorolni, szvsz sokkal inkább Golf, Toyota Yaris szint.
  • GregSB
    Alfa Junior:

• GregSB
    SZVSZ ez lesz az S merci 4 ajtós kupé változata...
  • GregSB
    Nekem bejön a kép, direkt kipróbáltam egy másik browserrel is aminek nincs a cache-ében a kép, azzal is bejött. Nem hiszem hogy letiltanák a linkelést, minden képen ott van nagy betűkkel a WCF.com felirat, elég jó reklám ez nekik. A gond az ön készülékében lesz :D

Egyébként meg Mercedes-Benz Concept Ocean Drive:

• GregSB
    Hmm, nekem még bejönnek az eddig linkelt képek az oldalról...

Próba:

• JYeti
    A buzi worldcarfans.com levédte a képeit, mostmár nem lehet onnan linkelni..
  • I.C.ram
    olyan mint egy hókotró.
  • CSOCSO
    nekem tetszik... legalabb "van" eleje
  • I.C.ram
    elejen nagyon nem kéne az a spoiler, amúgy zsír.
  • CSOCSO
  • Joey_The_Man
    reméltem, hogy nincs ilyen hülye ember a világon...
  • Joey_The_Man
    de itt konkrétan a 180 fölötti tempóról és a peres gumikról beszélt, ami nem átlagos, erre hoztam példát m5. mert egy astra ha megy is 180 -al nem adnak alá olyan tappancsokat,olyan 185 öst talán,szóval sztem itt a nagyobb géposztályról beszélt, az más kérdés, akinek van pénze olyan kcosira, az szarik a gumik árára stb... De a lényeg, hogy pl 100 as tempónáál is stabilabb a kocsi széles gumikon, ez jól jön, főleg, ha gyorsabban megy az ember egy-egy kanyarba.... nem kell hozzá 180..
  • ZsirosKenyer
    a jól ismert hoax igaz története

úgylátszik nem a sofőrrel volt gond hanem szegény citroen volt a ludas..

ejj-ejj drága franciák..
  • JYeti
    Dodge Avenger. Ilyennel a gyerekeket sem ilyesztegetném

• DJ BP
    de fejberúgom, ha nem férek a kupplunghoz :DD
  • I.C.ram
    Szerintem még a pedálokhoz is bekuporodna egy :D
  • Borg
    :D
  • SötétBarom
  • SötétBarom
    :o)
  • JYeti
    "Hát el kell, hogy keserítselek titeket, mert ugyanezt a mutatványt szerencsém volt átélni a német autóipar egy remekművével, egy SL500-al! Autokülcsönzőben dolgozom és egy szép nyári napon látom, ahogy a jóember égnek meredő tetővel kanyarodik be hozzánk , majd értetlenül magyaráz....kiedrült egy papírpohár szorult be a mechanikába ( a jó Isten sem tudja hogyan)! Sajnos képet nem készítettem eme nemes napról!:) de bizonyítom hogy önerejéből jött és egy szem assistance embert sem láttam sehol!;) "

Az ilyen esetekre a precíz német technika helyett orosz technikát ajánlunk :P Azt egy beszorult vonatsíndarab se tudna kifogni :P
  • GregSB
    No comment
  • DJ BP
    Ne légy naiv, ölbe nem ülhet ilyen autó láttán szted? :DDD
  • JYeti
  • GregSB
    Az igazi péniszhosszabbító :DD
  • Lteebee
    A másik meg, hogy hülyén is nézne ki /80-assal.
  • CSOCSO
    vettem gumi festeket.. ilyen filc cucc... remelem jo ideig rajta marad.... igy nez ki:

ui: a FALKEN-t kell nezni
  • Tufa
    1. több nem fér be :D
  • JYeti
    Ilyennel mennék diszkózni, hány csaj üllne be mellém ?

• JYeti
    No komment...

Már amit az elefántfül ablakokkal eljátszott, az no komment volt, de a többivel csak tetézte Persze úgyvan, viszintes ablakot meg elefántfület a hatos bömikre is, hogyne Klíma meg minek ? Mindenki üllt már napon hagyott trabiba, én pl 10 percig nyitogattam az ajtókat, hogy 50 fok alá csökkenjen a hőmérséklet...

Nem vágom, miért az ilyen die grüne greenpeacesekel íratják az autós cikkeket ?
  • SötétBarom
    xD
  • DJ BP
    most mi van, irigykedtek tán az izmaira? :DDDDD
  • SötétBarom

A retardált, lol.. Ilyen fejjel/testfelépítéssel eszembe nem jutna gyúrni.. Nagyon hülyén néz ki..
  • DJ BP
    viszont stabilabb az tuti, most mi olyan marha nagy gond az Astra féléken lévő 185/65, 195/65 meg még a 205/55 gumikkal is? sztem semmi. Virsli legyen rajta akkor???
  • Trade
    KOSZI_KOSZI miota kerestem mar ezt a kepet!
  • Lteebee
    De, a nyári 175 váltója kb.
  • I.C.ram
    165 az az átlag téli gumi az alsókategóriás autókon, nem?
  • Lteebee
    Trabin emlékeim szerint 145 volt.
    A Twingon van 155/R14.