101030
.
-
JYeti #51035 Hm, nem igazán vágom az ilyen dolgokat, nekem Explorerem van, abban hogy kell ? -
Na, megy ez FF-el extension nélkül is:
Töltsd be az oldalt ahol a kép van, majd Options/Content, és ott kapcsold ki az "Enable JavaScript"-et.
Utánna menni fog a jobb klikk :D
Bár ha letiltották valszeg nem fognak túlzottan örülni ha továbbra is linkelünk onnan :S -
A Golf, Yaris szint az a 147, nem?
Ez pedig kissebb attól.
WCF: Akkor ezekszerint Operára még nem optimalizálták az oldalt, mert azzal simán megy a jobb klikk :D
Kipróbáltam Firefoxal, azzal tényleg nem megy... hmm, lehet ha letiltod a Java-t (van ilyen extension) akkor menni fog, mert az Opera alapból tiltja minden oldalnál. Mindjárt kipróbálom FF-al is.
-
JYeti #51032 Nekem már alapból a jobb kattintást is letiltja, hogy itt bezony minden copyrightolva van, így a kép forrásához sem tudok hozzáférni 
Neked engedte ?
Amúgy pont ezt a mergát akartam berakni, szvsz extravagáns, de túl elnagyoltak a formái, és nem szép.
Az alfa viszont üt, bár nemtom hogy sikerült a Mini kategóriájába besorolni, szvsz sokkal inkább Golf, Toyota Yaris szint. -
Alfa Junior:
-
SZVSZ ez lesz az S merci 4 ajtós kupé változata... -
Nekem bejön a kép, direkt kipróbáltam egy másik browserrel is aminek nincs a cache-ében a kép, azzal is bejött. Nem hiszem hogy letiltanák a linkelést, minden képen ott van nagy betűkkel a WCF.com felirat, elég jó reklám ez nekik. A gond az ön készülékében lesz :D
Egyébként meg Mercedes-Benz Concept Ocean Drive:
-
Hmm, nekem még bejönnek az eddig linkelt képek az oldalról...
Próba:
-
JYeti #51027 A buzi worldcarfans 

.com levédte a képeit, mostmár nem lehet onnan linkelni..
-
olyan mint egy hókotró. -
nekem tetszik... legalabb "van" eleje -
elejen nagyon nem kéne az a spoiler, amúgy zsír. -
-
reméltem, hogy nincs ilyen hülye ember a világon... -
de itt konkrétan a 180 fölötti tempóról és a peres gumikról beszélt, ami nem átlagos, erre hoztam példát m5. mert egy astra ha megy is 180 -al nem adnak alá olyan tappancsokat,olyan 185 öst talán,szóval sztem itt a nagyobb géposztályról beszélt, az más kérdés, akinek van pénze olyan kcosira, az szarik a gumik árára stb... De a lényeg, hogy pl 100 as tempónáál is stabilabb a kocsi széles gumikon, ez jól jön, főleg, ha gyorsabban megy az ember egy-egy kanyarba.... nem kell hozzá 180.. -
ZsirosKenyer #51020 a jól ismert hoax igaz története
úgylátszik nem a sofőrrel volt gond hanem szegény citroen volt a ludas..
ejj-ejj drága franciák.. -
JYeti #51019 Dodge Avenger. Ilyennel a gyerekeket sem ilyesztegetném 
-
DJ BP #51018 de fejberúgom, ha nem férek a kupplunghoz :DD -
Szerintem még a pedálokhoz is bekuporodna egy :D -
Borg #51016 :D -
-
:o) -
JYeti #51013 "Hát el kell, hogy keserítselek titeket, mert ugyanezt a mutatványt szerencsém volt átélni a német autóipar egy remekművével, egy SL500-al! Autokülcsönzőben dolgozom és egy szép nyári napon látom, ahogy a jóember égnek meredő tetővel kanyarodik be hozzánk , majd értetlenül magyaráz....kiedrült egy papírpohár szorult be a mechanikába ( a jó Isten sem tudja hogyan)! Sajnos képet nem készítettem eme nemes napról!:) de bizonyítom hogy önerejéből jött és egy szem assistance embert sem láttam sehol!;) "
Az ilyen esetekre a precíz német technika helyett orosz technikát ajánlunk :P Azt egy beszorult vonatsíndarab se tudna kifogni :P -
No comment -
DJ BP #51011 Ne légy naiv, ölbe nem ülhet ilyen autó láttán szted? :DDD -
JYeti #51010
-
Az igazi péniszhosszabbító :DD -
A másik meg, hogy hülyén is nézne ki /80-assal. -
vettem gumi festeket.. ilyen filc cucc... remelem jo ideig rajta marad.... igy nez ki:
ui: a FALKEN-t kell nezni -
1. több nem fér be :D -
JYeti #51005 Ilyennel mennék diszkózni, hány csaj üllne be mellém ? 

-
JYeti #51004 No komment...
Már amit az elefántfül ablakokkal eljátszott, az no komment volt, de a többivel csak tetézte
Persze úgyvan, viszintes ablakot meg elefántfület a hatos bömikre is, hogyne
Klíma meg minek ? Mindenki üllt már napon hagyott trabiba, én pl 10 percig nyitogattam az ajtókat, hogy 50 fok alá csökkenjen a hőmérséklet...
Nem vágom, miért az ilyen die grüne greenpeacesekel íratják az autós cikkeket ?
-
xD -
DJ BP #51002 most mi van, irigykedtek tán az izmaira? :DDDDD -

A retardált, lol.. Ilyen fejjel/testfelépítéssel eszembe nem jutna gyúrni.. Nagyon hülyén néz ki.. -
DJ BP #51000 viszont stabilabb az tuti, most mi olyan marha nagy gond az Astra féléken lévő 185/65, 195/65 meg még a 205/55 gumikkal is? sztem semmi. Virsli legyen rajta akkor??? -
KOSZI_KOSZI miota kerestem mar ezt a kepet! -
De, a nyári 175 váltója kb. -
165 az az átlag téli gumi az alsókategóriás autókon, nem? -
Trabin emlékeim szerint 145 volt.
A Twingon van 155/R14.