101030
.
  • GregSB
    Te valami médium lehetsz, hogy a neten keresztül egy hozzászólásomból megállapítod milyen ember vagyok...
  • desigo
    Én nem vok ilyen csak ilyen helyekre járok dolgozni
    ez a valóság...
  • Kit--Kat
    akkor meg te is... olyanok vagytok akiknek semmi nem jó mind1, nem is nézek ide bet 1 ideig mer csak elmegy az élettől a kedvem...
  • desigo
    Pedig igaza van...
  • Kit--Kat
    tipikus magyar vagy...
  • desigo
    Végre valami normális bírság!
    Hasonló kellene még sok helyen...
  • Borg
    Olvasd el.
  • fifi
    és ez mi volt KONKRÉTAN?
  • GregSB
    *egyik fejesének

Úgy látszik még mindig nem tiszta a fejem tegnap este óta :S
  • GregSB
    A Gazdasági Versenyhivatal fejeseinek kellett egy kis kiegészítés a balatoni nayaralójához...
  • Borg
    Na most odabasztak nekik!
  • Lteebee
    Én max 5-6 adást láttam tőlük emiatt.
  • Borg
    Szerintem csak az időpontban nem tudtak megegyezni. Elvégre a szombat dél egy másod/harmad rangú műsoridő, és ezért a nézettségük sem volt olyan, ami lehetne.
  • DJ BP
    lesz? ezt nem tudtam...
    De csak ki lettek vágva fél évre valamiért :). Biztos kellett a zsé a két bukott produkcióra, megérte rohadtul...
  • Borg
    Januártól újra lesz totalcar a tv-ben. Szal nem hiszem, hogy pont így zajlott, hogy egyszerűen kivágták őket.
  • DJ BP
    Nincs tesztre ember??? Csak az idiótaság... Amióta kivágta őket a TV2, csak züllenek...
  • DJ BP
    :DDDD
  • CSOCSO
    :D
  • GregSB
    1 Borg + 1 Borg =

( Bocs, de agyilag zokni vagyok :DDDD )
  • SötétBarom
    =/
  • Borg
    Újabb idióta cikk a totacar-on.

Ezek valami új írót vettek fel, vagy mi? Az ilyen idióta cikkek nem voltak itt jellemzőek eddig.
  • Borg
    Ezzel csak egy gond van, hogy szerintem te hiszel benne, hogy okosat mondtál.
  • Kit--Kat
    Ha 1 modi beszáll a vitába szvsz vállalja fel hogy egyenjogú az-az ha nem tetszik neki valami azért ne büntessen. Rem ezért nem jár:/
  • SötétBarom
    Talán pont a tuningautó fórumban van egy ékes példa erre, aholis valaki elmondta, hogy sokkal nagyobbra tart egy calibrát egy civicnél.. Szerintem senkinek sincs szüksége kontrásokra.

ON.
  • SötétBarom
    Ha valaki ilyet zokonvesz, megérdemli..
  • Borg
    Személy szerint pont leszarom, hogy ki ki mellett áll. Nekem nincs szükségem kontrásokra ahhoz, hogy a saját véleményem kifejezzem. Az meg clear, hogy ezt is csak flame szításként írta be DanielT, hiszen mi más értelme lett volna. A topik ugyanúgy ment tovább az utóbbi 1-2 hétben, amikor ő nem irt ide, max egy adag fikázással kevesebb volt. Szal könnyek biztosan nem fognak hullani. Ennyit erről.
  • DJ BP
    téged is bannolnak egyszer ezekért a képekért, ha egy modi zokonveszi :DDD
  • SötétBarom
  • DJ BP
    nem vagyunk sztem egymásnak ellenségei, attól hogy néha konfliktus van a vélménykülönbségből, és megy a vita, ez a fórum sajátja, több a vita, de én legalábbis nem utálok senkit
  • I.C.ram
    Azon azért elgondolkozhatna Borg is, hogy még azok is DanielT mellett vannak, akik ősellenségének számítanak. :P
  • DJ BP
    Tojd már le, ne foglalkozz vele többet...
  • Kit--Kat
    Ezzel élik ki az uralkodó örömeiket, valszeg életbe ugyanezt csinálják velük is, vagy én nem tudom mi van , hogy ilyenek.
  • I.C.ram
    SG-n mindig is olyan moderátorok voltak (nagyon kevés kivétellel, de ebbe Borg nincs benne ezekszerint), akik baromira visszaélnek a hatalmukka. Ha vitázol velük, akkor mindig nekik van igazuk, és ez = egy bannal/büntiponttal. Van bennük valami komplexus, ami ezt kikényszeríti.
  • Kit--Kat
    Ez az önkényes törölgetés tényleg nevetséges ráadásul úgy, hogy Borg uggyanazt csinálja mint te, talán még durvábban... Szal nem csodálom hogy elmész. :/
  • DanielT
    Kedves topiktársak! 5 év aktív részvétel után búcsúzom tőletek, mert egy szánalmas, frusztrált, nevetséges kis okoskodó patkány -akit nem neveznék meg- jelenléte tönkrevágta a topik egykori jó hangulatát, legalábbis az én szememben. Honnan jött? Ki tudja. Mikor? Nem túl rég. Minek? Azt már sejtem, de nekem ettől hánynom kell. Most persze majd indul a jópofi és a kompromisszumkeresés meg viccelődés, de már úgyis ismeritek a valóságot.

Bye!

-fav
  • Kit--Kat
    Aztaaa de gyönyörű!!!
  • Borg
    A belsején változtattak valamit? (az elmúlt 10 év alatt :D)
  • GregSB
    Akkor nem tudom, majd jön egy szaki és megmondja a frankót :)

Nálam egy mezei FF van felrakva, abban bekapcsolt java és java scripttel le van tiltva a jobb klikk, kikapcsoltal pedig működik.

ON:

Tavasszal ráncfelvarráson fog átesni az M5/5-ös BMW. Kémfotók itt.

Új első légbeömlők, + az első lámpát is picit átdizájnolják, bár az nem látszik hogy fog kinézni. Egyrészt mert le van maszkolva, másrészt pedig mert a fotós érdekesebbnek vélte az előtérben lévő bokrot az új M5-nél, ezért arra állította a fókuszt :DDD
  • DJ BP
    hát a 147 elvileg Golf, A3 méret :))
  • Joey_The_Man
    Nem tom én nem csináltam semmit, és tudok linkelni worldcarfans-ról.. firefoxxal. És nekem be van kapcsolva a javascript -es dolog..