101030
.
-
Te valami médium lehetsz, hogy a neten keresztül egy hozzászólásomból megállapítod milyen ember vagyok... -
Én nem vok ilyen csak ilyen helyekre járok dolgozni
ez a valóság... -
akkor meg te is... olyanok vagytok akiknek semmi nem jó mind1, nem is nézek ide bet 1 ideig mer csak elmegy az élettől a kedvem... -
Pedig igaza van... -
tipikus magyar vagy...
-
Végre valami normális bírság!
Hasonló kellene még sok helyen... -
Borg #51069 Olvasd el. -
és ez mi volt KONKRÉTAN? -
*egyik fejesének
Úgy látszik még mindig nem tiszta a fejem tegnap este óta :S -
A Gazdasági Versenyhivatal fejeseinek kellett egy kis kiegészítés a balatoni nayaralójához... -
Borg #51065 Na most odabasztak nekik! -
Én max 5-6 adást láttam tőlük emiatt. -
Borg #51063 Szerintem csak az időpontban nem tudtak megegyezni. Elvégre a szombat dél egy másod/harmad rangú műsoridő, és ezért a nézettségük sem volt olyan, ami lehetne. -
DJ BP #51062 lesz? ezt nem tudtam...
De csak ki lettek vágva fél évre valamiért :). Biztos kellett a zsé a két bukott produkcióra, megérte rohadtul... -
Borg #51061 Januártól újra lesz totalcar a tv-ben. Szal nem hiszem, hogy pont így zajlott, hogy egyszerűen kivágták őket. -
DJ BP #51060 Nincs tesztre ember??? Csak az idiótaság... Amióta kivágta őket a TV2, csak züllenek... -
DJ BP #51059 :DDDD -
:D -
1 Borg + 1 Borg =
( Bocs, de agyilag zokni vagyok :DDDD ) -
=/ -
Borg #51055 Újabb idióta cikk a totacar-on.
Ezek valami új írót vettek fel, vagy mi? Az ilyen idióta cikkek nem voltak itt jellemzőek eddig. -
Borg #51054 Ezzel csak egy gond van, hogy szerintem te hiszel benne, hogy okosat mondtál. -
Ha 1 modi beszáll a vitába szvsz vállalja fel hogy egyenjogú az-az ha nem tetszik neki valami azért ne büntessen. Rem ezért nem jár:/ -
Talán pont a tuningautó fórumban van egy ékes példa erre, aholis valaki elmondta, hogy sokkal nagyobbra tart egy calibrát egy civicnél.. Szerintem senkinek sincs szüksége kontrásokra.
ON. -
Ha valaki ilyet zokonvesz, megérdemli.. -
Borg #51050 Személy szerint pont leszarom, hogy ki ki mellett áll. Nekem nincs szükségem kontrásokra ahhoz, hogy a saját véleményem kifejezzem. Az meg clear, hogy ezt is csak flame szításként írta be DanielT, hiszen mi más értelme lett volna. A topik ugyanúgy ment tovább az utóbbi 1-2 hétben, amikor ő nem irt ide, max egy adag fikázással kevesebb volt. Szal könnyek biztosan nem fognak hullani. Ennyit erről. -
DJ BP #51049 téged is bannolnak egyszer ezekért a képekért, ha egy modi zokonveszi :DDD -
-
DJ BP #51047 nem vagyunk sztem egymásnak ellenségei, attól hogy néha konfliktus van a vélménykülönbségből, és megy a vita, ez a fórum sajátja, több a vita, de én legalábbis nem utálok senkit -
Azon azért elgondolkozhatna Borg is, hogy még azok is DanielT mellett vannak, akik ősellenségének számítanak. :P -
DJ BP #51045 Tojd már le, ne foglalkozz vele többet... -
Ezzel élik ki az uralkodó örömeiket, valszeg életbe ugyanezt csinálják velük is, vagy én nem tudom mi van , hogy ilyenek. -
SG-n mindig is olyan moderátorok voltak (nagyon kevés kivétellel, de ebbe Borg nincs benne ezekszerint), akik baromira visszaélnek a hatalmukka. Ha vitázol velük, akkor mindig nekik van igazuk, és ez = egy bannal/büntiponttal. Van bennük valami komplexus, ami ezt kikényszeríti. -
Ez az önkényes törölgetés tényleg nevetséges ráadásul úgy, hogy Borg uggyanazt csinálja mint te, talán még durvábban... Szal nem csodálom hogy elmész. :/ -
Kedves topiktársak! 5 év aktív részvétel után búcsúzom tőletek, mert egy szánalmas, frusztrált, nevetséges kis okoskodó patkány -akit nem neveznék meg- jelenléte tönkrevágta a topik egykori jó hangulatát, legalábbis az én szememben. Honnan jött? Ki tudja. Mikor? Nem túl rég. Minek? Azt már sejtem, de nekem ettől hánynom kell. Most persze majd indul a jópofi és a kompromisszumkeresés meg viccelődés, de már úgyis ismeritek a valóságot.
Bye!
-fav -
Aztaaa de gyönyörű!!! -
Borg #51039 A belsején változtattak valamit? (az elmúlt 10 év alatt :D) -
Akkor nem tudom, majd jön egy szaki és megmondja a frankót :)
Nálam egy mezei FF van felrakva, abban bekapcsolt java és java scripttel le van tiltva a jobb klikk, kikapcsoltal pedig működik.
ON:
Tavasszal ráncfelvarráson fog átesni az M5/5-ös BMW. Kémfotók itt.
Új első légbeömlők, + az első lámpát is picit átdizájnolják, bár az nem látszik hogy fog kinézni. Egyrészt mert le van maszkolva, másrészt pedig mert a fotós érdekesebbnek vélte az előtérben lévő bokrot az új M5-nél, ezért arra állította a fókuszt :DDD -
DJ BP #51037 hát a 147 elvileg Golf, A3 méret :)) -
Nem tom én nem csináltam semmit, és tudok linkelni worldcarfans-ról.. firefoxxal. És nekem be van kapcsolva a javascript -es dolog..