101030
.
-
JYeti #51116 Eszméletlen jól néz ki a Bömös
-
JYeti #51115 Mégiscsak kaptam
-
JYeti #51114 Hát elég undorító, pl amikor széttörik azt a Porschét, vagy kiszaggatják a kocsikból a motorokat... Pár kmmel már túlment a poén határán.
A másik, meghogy tiszta fake az egész, pl a tankos dolog, nem vágom pontosan milyen HK volt (Leo2A5-6ra tippelek, vagy másik európai típusra), de abban biztos vagyok, hogy legalább a fél pusztát felszántotta volna egy lövéssel, ez meg itt pattogzott meg szikrázott, mintha petárdát dobtak volna rá.
Meg az aknakvetőnél is néztem, vagy nagyon skilles a srác, vagy fake.
-
DJ BP #51113 Jó hát Fiat Uno-kat is törtek, meg talán Renault 21-est is láttam, meg Sierra-t :DD -
vagy Ghost? tudja a franc :D esetleg Phantom? ahhh mindegy :D -
Vagy Silver Cloud nem emlékszem már :D -
ja kifelejtettem, hogy egy 90 éves Silver Shadow-ról van szó :) -
Pedig a régebbi autók érik a legtöbb mind eszmei, mind anyagi értékben :) pl a Világ legdrágább autója egy Rolls Royce, ami a gyár tulajdonában van. -
"idáig korrekt szubjektív teszteket olvastam,de most pont az ellenkezőjét a tapasztaltnak"
lol -
Amikor a taxi részeiben pl. halomra törik az autókat... olyanokat, amikre nekem nem futja, akkor is pipás tudok lenni néha.
A kacsát én is nagyon sajnáltam. -
DJ BP #51106 én meg úgy látom, mintha lenéznék a régebbi autókat és tulajdonosaikat. Száomra nem viccesek, megnézem a látványt, de mintha 6 éves vérpistikék szórakoznának nagyban.
Mondjuk az Espace kabriósítás tényleg lol, az legalább mond valamit, hogy miért kell merevíteni -
Lakókocsik nem izgatnak annyira, mert semmilyen módon nem kötődöm hozzájuk, de biztos van, akinek az is fáj. Esztelen rombolás minek kell... Építsenek maguk autóreplikákat, és rombolják azt, akkor máris húznák a szájukat, húú de sokat dolgoztak vele. -
Akkor a második rész se fog bejönni...
Szegény limó,meg Roys:(
mondjuk azok a lakókocsik nem érnek tuti semmit... -
Ezek mekkora tanyasi parasztok :( Ilyet normális autószeretőember nem csinál. Az más, ha valaki kisódródik a kanyarban, és úgyl esz totálkáros, és megint más, ha valaki egy veterán porschet, aminek itthon az ára kb 3 millió az zúzza direkt össze. Jó nagy tapló ez a Jeremy a lópofájával együtt.
Amúgy meg az összes robbanás pirotechnika volt. Semelyik autó nem robban fel attól, mert nekimennek kamionnal, és ott látni is lehet, hogy az ajtaja robban fel, nem pedig a tankja.
A tankkal lövés is trükk volt. Egy tank lövedék úgy átmegy egy Yugo-n, hogy a szomszéd faluban köt ki, arra nem is beszélve, hogy nem volt semmi becsapódás nyom a kocsin, tehát vaktöltény + pirotechnika. Az agyaggalamb lövészetnél is minden pirotechnika volt.
Nagyon sajnáltam ezeket az autókat. A ladától kezdve a porschen át a cv2-ig mindegyiket. Nem ezt érdemlik ezek. Ezekből már nem gyártanak többet. Miért nem inkább valami szar tucat yarist bontanak szét, ha már muszáj nekik más munkáját szétgyilkolni?
Lópofájú angol yeoman. -
MrTressy #51102 2 részes itt a második rész -
"Csak annyit szeretnék kérni tisztelettel, hogy mielőtt irnak ne igyanak annyit"
"Elég volt a szivásbol srácok, tegyétek már le azt a nyomorult LSD-t"
mindenki megából indul ki:)))
-
DJ BP #51100 Gyűlöletlevelek 2006.
Nem értem néhány ember hogy fel tudja húzni magát egy sz*ros autóteszten :DD, nyugtató hiányosak :) -
remélem ez megmarad a számíógépgrafika szintjen :D
nagyon szar -
Nálam is ott kattant fakejelző, bár ki tudja... -
Az animálva volt.. Szerinted Jeremy simán leszed egy repülő autót egy RPG-vel? -
Nagyon jók:)
A Porschét kicsit sajnáltam azért.
Viszont az aknavetőt az én is szívesen kipróbálnám:) -

-
Borg #51094 Clarkson destruction mix :D -
Nem is fiatra gondoltam, amikor megláttam.
Nissanra, vagy Renaultra tippeltem volna. -
ez sztem marha jól néz ki... -
huje!!!!! csak mondtam valamit............. tehat nem.. egyaltalan nem gondoltam komolyan -
Ez durva..
-
Borg #51089 A Blade mint az M3 ellenfele? Ezt ugye nem komolyan irtad :D -
Toyota Yaris (Vitz)
szvsz nagyon betyar... ( honda fiteket is jol megcsinaljak de ez jobban tetszik)
hatulrol -
hat... korulbelul.. de toyota most nagyon rahajtott erre a csaladias dologra.. nem is akartak csinalni m3 ellenfelet vagy mittom en.... tegyuk hozza hogy ha jo arert adjak..... 280 pacival.. nah az durva lesz.. azert annyira nem nez ki szarul... szerintem az uj pici yaris is toka llatul nez ki.. foleg hogy most lattam egy body kiteset a kiallitason..duuurva volt -
a kepeket lathato az auris meg a blade.... a blade sportosabb... -
DJ BP #51085 ez az Auris, nem? oldalról az első ajtó+eleje tiszta Yaris :)) -
szerintem nagyon bénán néz ki :( Olyan tipikus családi autó :( -
tetszik, csak ezekkel a 15ösökkel nevetséges, ala kene baszni vmi jo nagy felnit es allat lenne. hatso lampa kulonoskepp bejon -
Toyota Blade
(v6=280paci)
a piros bladeot elfogadnam.. csak kar hogy ilyen buzi a spoilere hogy elore is kell tenni rendszamot..:(
katt -
gut.. megenn osszetortek egy enzot.. ezuttal egy sargat.. ja es ha vkinek van majdnem 160ezer dodoja az vehet egy torott maybachot:D (62) -
Mindjárt ráesik :)
-
Szerintem simán sarcolják csak meg ezeket a cégeket. Ezeket a cégeket gyakorlatilag következmény nélkül meglehet sarcolni. Ham eg elmegy, jön új, mert piac az van, lesz. Jó pénz az államnak, főleg a mostani időkben, ha egyáltalán eljut odáig a pénz. -
Írtam erre egy hosszabb választ, de végül töröltem, mert politizálás lenne csak az egészből. A lényeg hogy én nem keresem mindenben a rosszat, de ugyanakkor nem hunyok szemet az ilyen dolgok felett sem... -
Engem inkább az érdekel, hogy milyen érdekviszonyoknak kell változni ahhoz, hogy valaki végre megmozdítson valamit.