101030
.
-
Hm
Egyeseknek álomautó másoknak meg csak egy játékszer a többi autó mellé.
Egyébként tényleg szép verda.
Kérdem én mennyiből is áll egy ilyet legyártani és mennyi a haszon rajta...
vicc kategória -
Szerintem is.
Lehet nem is tipikusan magyar, hanem inkább kelet európai ez a skatulya. Akinek 40 millás kocsija van az csak egy kopasz bűnöző köcsög lehet, vagy egy mindenkit átb@szó szemét üzletember :D -
DJ BP #51194 sztem meg inkább az a tipikus, hogy akinek ilyen kocsija van, arra tapadnak a nők :DD Nem igazán szoktak magányosak lenni :DD, jajj szegény 40 milliós sportautósokat beskatulyázzák, szerencsétlenek, ez így elég abszurd, nem? :DDD -
DJ BP #51193 Húú bazz, na ez tetszik -
Pont akartam linkelni, ezzel az idézellel:
"Ellenben a világ minden kincséért sem randiznék senkivel, aki negyvenmilliós kocsival jár. Feltételezném, hogy seggfej."
Na ez tipikus magyar hozáállás sajnos :( -
Borg #51191 Alfa Romeo 8C Competizione Spider -
Iken-iken. :) A kérdést valóban feltehettem volna értelmesebben, de a probléma már megoldódott (megoldódni látszik). Amúgy távolsági fényszoró, mi a környéken így használjuk, mert a baglyot is meglátod vele a fa tetején. -
mi a tököm az a bagolyleső? -
Nem tudja valaki véletlenül, hogy G astrára való bagolylesőt honnan lehet online szerezni? -
nyilván. Európában alig volt autómata. Azok az autómaták, amikre hátul rá van írva a VW1300 alát, hogy automatic krómbetükkel. Ilyet nem nagyon látni itthon. -
de azért gondolom a legelterjedtebb a manuális 4 gangos volt nem? -
bár volt itt mindenféle variáció, pl amcsi vált. volt "félautomata" is, ami én máig nemtom mit takar... -
köszi szépen -
az automata 3
a manuális 4 -
vw bogár hány sebességes? -
DJ BP #51181 megnéztem kinnt annyiba kerül, mint egy 150 lovas dízel Astra CC, 30.000€. Nálunk az 7,1 millió, ha az adó más lenne, akkor is max. 7,4 ez alapján... 264 lovas roadsterért, az nem sok szvsz, még az MX-5-nél is jobb lehet, ha legalább 2/3-ad annyira jól vezethető -
DJ BP #51180 a formával szvsz semmi baj sincs, átlagos feltűnést kölcsönöz egy roadsternek :). Az árra kíváncsi leszek, max. 8M-ért szabdna adniuk, de inkább 7M -
JYeti #51179 Piros GT lámpáit skubizzátok :P
Annyira nem nézne ez ki rosszul
-
JYeti #51178 Azért elég brutális :P -
motorháztető nem a legjobb, amugy rlz. -
JYeti #51176 Királyság felsőfoka ? 

-
JYeti #51175 Csóróság felsőfoka ? (Peugeot407 CC) 

-
654LE powaaa
-
najo..csak a radio.. a gombok nomeg az egesz kormany ugyan az -
szep..
mondjuk en a saturn ban ultem. de tiszta lol hogy belulrol ugyan az mint a pontiac solstice -
JYeti #51171 -
mielott elkezdene anyazni a sok idiota:
ez nem paraszt tuning.. ez az a dolog amit egy maybach alapbol felajanl neked: nah fiam... a manidert milyen szinu belsot szeretnel.. milyen kulsot? velurbor? oke!! szeretnel bele egy turbot is? jo!!!...
ferrarinal meg: ize.. van piros.. van fekete... ja es barna is!! (belsorol beszelek) -
Apropó merci:
R 320 CDI teszt -
hogyan csinaljunk ferraribol Ferrarit... NOVITEC modra
sosem fogom megerteni azokat a madarakat akik nyavognak hogy "huu hogy el lett ronditva meg hanyni tudnek tole" meg sokfele faszsag...... -
JYeti #51167 Ja, a korábbi E széria elég fos volt műszakilag... Most kapott viszont egy faceliftet, és elméletileg 2000 alkatrészt cseréltek ki benne törekedve a megbízhatóság javítására, kiváncsi vagyok mennyire vált be. -
Pont akartam mondani, hogy 10 éve az E merci sokkal megbízhatóbb volt :) -
azzal semmi baj nincs.. az akkori mercedesek kibirtak mindent -
Wikipedia
Itt aztán van minden.. Az alján bogarászhatod azt a böszme nagy köteg linket is.. -
revolit #51163 Sziasztok!
Segítenétek légyszi, órákat kerestem de nem találtam értelmes helyet ahol ÁLTALÁNOSSÁGBAN írnának az autó motorról ill minden kapcsolodó dolgokról (kormánymű, kuplung, váltó stb) ha tud vki vmi jó oldalt vagy könyvet légyszi informáljon!:) Előre is köszi! e-mail címem [email protected] ha valaki esetleg így akarna válaszolni:P
-
Lehet ;DDD -
Ja kb 10 éves konstrukciók. -
Viszot meglepően sok mercedes cuccos van benne.. ;) -
a mostani ssangyongok ugy neznek ki mint a bun, nagyon rondák, sőt inkabb gusztustalannak mondanam -
JYeti #51158 Szvsz élőben egész tűrhető a hátulja, de nem értem, miért nem dobtak össze egy igazán pofás segget neki ? (mint pl a 3as coupén)
-
cl coupe evolution