101030
.
  • SötétBarom
    Kell hogy legyen kocsija is..
  • ZsirosKenyer
    OFF: Rocco a motorokat szereti (16+) :)
  • SötétBarom
    Utána kell járni, hogy Rocco milyen autóval jár ;DDDDD
    Aztán lehet levonni következtetéseket..
  • DJ BP
    áááh, inkább ne legyünk ilyenek, mindig a rosszat feltételezzük, pfújj :DDDD
  • ZsirosKenyer
    és vajon még mi kicsi neki? :)
  • Borg
    Right.
  • DJ BP
    és lakása van, vagy bazinagy háza? kíváncsi vagyok, fogadjunk lakása van :DD
  • I.C.ram
    Szerintem is inkább kisteher, mint személyautó. Nekem se kéne ilyen. Ha már nagy autó, akkor max 110es Defi :)
  • SötétBarom
    Soha nem járkálnék ilyen erőd jellegű verdával.. Túl megalomán.
  • Borg
    Ilyen van feketében az egyik szomszédnak (egy E320 CDI-t cserélt le). Nem néz ki rosszul. A hondám meg mellette az ablakvonaláig se ér fel :)
  • I.C.ram
    De szerintem egy 120 lovas motortól, ha kicsit jobban Alzheimer-es lábbal megy az ember, nem olyan sok az a 11 lityó, főleg, hogy csak 1.6os, és azért 1.6hoz nagy a kasztni. 1.8as meg 140 Le a 2.0 meg 170. Szóval mondom ezek nem városi bevásárlókocsik.
  • Lteebee
    A részletekre nem emlékszem, ezért nem írtam motortípust sem.
    Arra viszont határozottan emlékszem, hogy márkaszervizben sem értették a fogyasztást és jósokáig próbálkoztak ezzel-azzal.

Ez nem az a kategória volt, hogy taposom a twingónak és 6,5 helyett 7,5-8-at eszik:)

Persze kiragadott eset ez is és egyáltalán nem általános.
  • I.C.ram
    Hát nyilván, ha odalépek neki, akkor megeszik ennyit egy 120+ le-s motor. A legkisebb 1.6-os motor is 125 LE körül volt annó. Alfa az alapjáraton sportos autót, szóval ne várjon tőle az ember városi kisautó fogyasztást.
  • Lteebee
    Szomszédom 156-osa 11 litert evett 7-8 helyett.
  • Lteebee
    Nem a prolik, hanem a ritmo, a tipo, a regata, az uno... terjesztik, hogy az olasz=fos.

Sajnálatos ez az olasz ipar remekei számára.
    Amikor megkérdezik, honnan van, amit árulok, nem a Ferrarira asszociálnak, hanem a ritmóra:(
  • ZsirosKenyer

A gyári még inkább értelmes:

• ZsirosKenyer
    tuning kittel az MDX is így néz ki. Amúgy okos dolog porig ültetni egy SUV-t, a nagy felniért is gratula.
  • I.C.ram
    Nagybátyám is ilyennel foglalkozik. Megrendelésre hoznak be Litvániából mindenféle spéci kocsit.
  • I.C.ram
    Nem azt mondom, hogy nincs bajuk, de rohadtul nem annyi, mint amennyit szeretnek rájuk sózni. Emlékszem a 156osról ilyen legendák terjedtek, hogy menet közben kiesett az első kerék, és ezt nem viccnek szánta, aki mesélte, hanem tök komolyan mondta... Szeretik hobbiból fikázni az olaszautókat.
  • DJ BP
    akkor az alfa szerelmesek nagy többsége ződséges mercis proli? :DD Sőt akkor a franciákkal sincs semmi hiba ennyi erővel, csak a rizsevő köcsögök húzzák le? :DDD
  • DJ BP
    most azt akarod mondani, hogy ez nem is igaz? Amit szinte mindegyik alfabuzi elismer?
  • DJ BP
    mostanában rengeteg Acura SUV-ot látok (nem ilyet), Pesten egy nap akár 2-3-at is, de szegeden is láttam már. Valakik foglalkoznak a beszerzéssel, vagy csak ilyen sokan hozzák be maguknak?
  • CSOCSO
    a ket auto kozott van egy kis arkulonbseg........ szal az hogy mirol almodozol es hogy mit tudsz megvenni.. az ket kulon dolog...
    magyarok 3/4 ede orulne egy olyan szarnak.....
  • SötétBarom
    Accord
  • SötétBarom
    Csak ne is hozzank ilyen szart ide ... Errefelé jobban érzik.

• ZsirosKenyer
    Acura MDX 2007:

Hozhatnának ilyet Mo.-ra is, ráférne a vérfrissítés a touaregek és x5-ösök uralta kategóriára -.-

• I.C.ram
    Ilyen van egy eladó Magyarországon is. Alfa Romeo Montréal amúgy.
  • I.C.ram
    Hát érdekes. A családban van egy Lancia meg pár éve volt egy 156os is. Egyikkel se volt soha semmi gond.
  • ZsirosKenyer
    Honda accord:

• SötétBarom
    Olaszautódömping!!! :P

• SötétBarom
    Olyan ez mint a nők.. Van amikor nem racionális a döntés ;DDD

• Kit--Kat
    Itt pedig a jövő:

• Kit--Kat
    Sokkal jobban levannak húzva az oalsz autók itthon, mint ami a valóság, ráadásul minőségben 1re jobban fejlődnek, csak ezt sem veszi észre az aki nem akrja...
  • ZsirosKenyer
    nekem nagyon tetszenek az alfák, de amennyire megbízhatatlanok ötször is átgondolnám hogy vegyek-e..

"540 nap alatt 49 csereautó"
    "9 hónap - 800.000,-Ft szervizköltség..."

és ezek nem egyedi esetek. Nem is annyira a motor, hanem a többi alkatrész megy hamar tönke. Pl. a futóművét magyar utakon majdnem 20000 km-enként fel kell újítani. Kár érte.
  • SötétBarom
    Ez kellőképpen meglepett O_o
  • SötétBarom

• Borg
    A statisztikákba is a zöldséges mercis magyarok integrálták?
    Ezek nagyobb hatalommal bírnak mint gondoltam, asszem oda kéne figyelni rájuk :D
  • I.C.ram
    Motorral csúnyán melléfogtál, mert az olasz motorok köztudottan baromi strapabírók és nagyon erősek. Meg ott vannak ugye a világ legjobb fékrendszerei, amik szintén olasz, Bremboról beszélek ugyebár. Hidd el tudnak az olaszok, csak magyarországon elterjesztették a zöldséges mercis prolik, hogy az olasz=szar minőség, aztán azóta ez van integrálva a magyar ember agyába.
  • desigo
    De legalább tudnak motort,futóművet,váltót csinálni ami nem hullik szét...
  • kemszi2
    kicsit lemaradva bár de: