101030
.
-
Kell hogy legyen kocsija is.. -
ZsirosKenyer #51474 OFF: Rocco a motorokat szereti (16+) :) -
Utána kell járni, hogy Rocco milyen autóval jár ;DDDDD
Aztán lehet levonni következtetéseket.. -
DJ BP #51472 áááh, inkább ne legyünk ilyenek, mindig a rosszat feltételezzük, pfújj :DDDD -
ZsirosKenyer #51471 és vajon még mi kicsi neki? :) -
Borg #51470 Right. -
DJ BP #51469 és lakása van, vagy bazinagy háza? kíváncsi vagyok, fogadjunk lakása van :DD -
Szerintem is inkább kisteher, mint személyautó. Nekem se kéne ilyen. Ha már nagy autó, akkor max 110es Defi :) -
Soha nem járkálnék ilyen erőd jellegű verdával.. Túl megalomán. -
Borg #51466 Ilyen van feketében az egyik szomszédnak (egy E320 CDI-t cserélt le). Nem néz ki rosszul. A hondám meg mellette az ablakvonaláig se ér fel :) -
De szerintem egy 120 lovas motortól, ha kicsit jobban Alzheimer-es lábbal megy az ember, nem olyan sok az a 11 lityó, főleg, hogy csak 1.6os, és azért 1.6hoz nagy a kasztni. 1.8as meg 140 Le a 2.0 meg 170. Szóval mondom ezek nem városi bevásárlókocsik. -
A részletekre nem emlékszem, ezért nem írtam motortípust sem.
Arra viszont határozottan emlékszem, hogy márkaszervizben sem értették a fogyasztást és jósokáig próbálkoztak ezzel-azzal.
Ez nem az a kategória volt, hogy taposom a twingónak és 6,5 helyett 7,5-8-at eszik:)
Persze kiragadott eset ez is és egyáltalán nem általános. -
Hát nyilván, ha odalépek neki, akkor megeszik ennyit egy 120+ le-s motor. A legkisebb 1.6-os motor is 125 LE körül volt annó. Alfa az alapjáraton sportos autót, szóval ne várjon tőle az ember városi kisautó fogyasztást. -
Szomszédom 156-osa 11 litert evett 7-8 helyett. -
Nem a prolik, hanem a ritmo, a tipo, a regata, az uno... terjesztik, hogy az olasz=fos.
Sajnálatos ez az olasz ipar remekei számára.
Amikor megkérdezik, honnan van, amit árulok, nem a Ferrarira asszociálnak, hanem a ritmóra:( -
ZsirosKenyer #51460
A gyári még inkább értelmes:
-
ZsirosKenyer #51459 tuning kittel az MDX is így néz ki. Amúgy okos dolog porig ültetni egy SUV-t, a nagy felniért is gratula. -
Nagybátyám is ilyennel foglalkozik. Megrendelésre hoznak be Litvániából mindenféle spéci kocsit. -
Nem azt mondom, hogy nincs bajuk, de rohadtul nem annyi, mint amennyit szeretnek rájuk sózni. Emlékszem a 156osról ilyen legendák terjedtek, hogy menet közben kiesett az első kerék, és ezt nem viccnek szánta, aki mesélte, hanem tök komolyan mondta... Szeretik hobbiból fikázni az olaszautókat. -
DJ BP #51456 akkor az alfa szerelmesek nagy többsége ződséges mercis proli? :DD Sőt akkor a franciákkal sincs semmi hiba ennyi erővel, csak a rizsevő köcsögök húzzák le? :DDD -
DJ BP #51455 most azt akarod mondani, hogy ez nem is igaz? Amit szinte mindegyik alfabuzi elismer? -
DJ BP #51454 mostanában rengeteg Acura SUV-ot látok (nem ilyet), Pesten egy nap akár 2-3-at is, de szegeden is láttam már. Valakik foglalkoznak a beszerzéssel, vagy csak ilyen sokan hozzák be maguknak? -
a ket auto kozott van egy kis arkulonbseg........ szal az hogy mirol almodozol es hogy mit tudsz megvenni.. az ket kulon dolog...
magyarok 3/4 ede orulne egy olyan szarnak..... -
Accord
-
Csak ne is hozzank ilyen szart ide ... Errefelé jobban érzik.
-
ZsirosKenyer #51450 Acura MDX 2007:
Hozhatnának ilyet Mo.-ra is, ráférne a vérfrissítés a touaregek és x5-ösök uralta kategóriára -.-
-
Ilyen van egy eladó Magyarországon is. Alfa Romeo Montréal amúgy. -
Hát érdekes. A családban van egy Lancia meg pár éve volt egy 156os is. Egyikkel se volt soha semmi gond. -
ZsirosKenyer #51447 Honda accord:
-
Olaszautódömping!!! :P
-
Olyan ez mint a nők.. Van amikor nem racionális a döntés ;DDD
-
Itt pedig a jövő:
-
Sokkal jobban levannak húzva az oalsz autók itthon, mint ami a valóság, ráadásul minőségben 1re jobban fejlődnek, csak ezt sem veszi észre az aki nem akrja... -
ZsirosKenyer #51442 nekem nagyon tetszenek az alfák, de amennyire megbízhatatlanok ötször is átgondolnám hogy vegyek-e..
"540 nap alatt 49 csereautó"
"9 hónap - 800.000,-Ft szervizköltség..."
és ezek nem egyedi esetek. Nem is annyira a motor, hanem a többi alkatrész megy hamar tönke. Pl. a futóművét magyar utakon majdnem 20000 km-enként fel kell újítani. Kár érte. -
Ez kellőképpen meglepett O_o -
-
Borg #51439 A statisztikákba is a zöldséges mercis magyarok integrálták?
Ezek nagyobb hatalommal bírnak mint gondoltam, asszem oda kéne figyelni rájuk :D -
Motorral csúnyán melléfogtál, mert az olasz motorok köztudottan baromi strapabírók és nagyon erősek. Meg ott vannak ugye a világ legjobb fékrendszerei, amik szintén olasz, Bremboról beszélek ugyebár. Hidd el tudnak az olaszok, csak magyarországon elterjesztették a zöldséges mercis prolik, hogy az olasz=szar minőség, aztán azóta ez van integrálva a magyar ember agyába. -
De legalább tudnak motort,futóművet,váltót csinálni ami nem hullik szét... -
kicsit lemaradva bár de: