101030
.
  • Kit--Kat
    50ben még mert valaki kiscégként nyitni autógyártásban nagy háttér nélkül?!
  • I.C.ram
    Nem. Amúgy 1950 körül alapították, és teljesen független volt a GMtől. Csak később vásárolta fel.
  • Kit--Kat
    Jaja ezt vágom, első időkben azt hittem valami japcsi export:)
    De olyan régi mégsem lehet ez a cég, mert az 50es években még sehol sem volt. Nem lehet, hogy a GM alapította?
  • I.C.ram
    Ezek voltak a legkisebb v8-as úgymond muscle carok :)
  • I.C.ram
    Vagy az AMC Gremlin. Ezek ritka csúf kis lények voltak :D

• DJ BP
    ez nem az igazi muscle, de nekem az öreg amcsi gépek közül a corvette stingray a kedvencem, tetszik nagyon

• I.C.ram
  • I.C.ram
  • I.C.ram
    Ja nem még a 80-as évek végén jött ki pár modellje, de aztán vége. Amúgy a leghíresebb AMC, az idétlen formája miatt az AMC Pacer :)
  • I.C.ram
    Company=Corporation
  • I.C.ram
    AMC: American Motor Company. GM vette meg, de aztán megszünt a 70-es évek végén asszem.

• Kit--Kat
    Vagy is AMC, elírtam.
  • Kit--Kat
    Tényleg, szégyengyalázat de ezt a ACM-et nem vágom. Ez most ki alá tartozott és miért szünt meg?
  • I.C.ram
    AMC AMX is nagyon zsír még :)
  • Kit--Kat
    Azok se rosszak, meg a Plymouth Belvedere GTX sem rossz, az is bejövős.
    A 67-es GTO-t én is csípem, de a Charger meg a Mustang nálam az örök favorit.
  • SötétBarom
    Interstate '76 óta nagy kedvenc Plymouth Barracuda..

• I.C.ram
    Oh anyám... én ezeket a filmeket törvény által szabályoznám.
  • I.C.ram
    A 64-es GTO sokkal szebb szerintem. De a kedvencem az a 69-es Chevelle SS. Vagy ami még nagyon jó a Pontiac GTO Judge. Én ezeketért vagyok oda :)
  • DJ BP
    ez k*rva jó, vezess.hu-n több kép van + cikk, hátulról sztem rohadt jól néz ki
  • CSOCSO
    EHHH... jon a Fast and Furious luxus edition!!!

• GregSB
    Virtuális autósiskola

Érdekes... szívesen állatkodnék vele egyet :D Össze kell haverkodni oktatóval, és meg kell kérni hogy töltse be az Enzot neked :P
  • Kit--Kat
    Én imádom!!!! Még a 68as Mustang Fastbacket szeretem nagyon. Ha majd megtehetem ezek tuti bent lesznek a garázsomban:) Charger gyönyörű és a motrhangaj is 1 kicsit eltér a stock izomautóktól. A 60as évek legmenőbb sportkocsija volt amiban.
  • I.C.ram
    Amúgy Dodge Chargert szeretem a legkevésbé a muscle kocsik közül :) Túl nagy nekem. Olyan mint egy tepsi.
  • I.C.ram
    és hol maradt a dixie duda? :D
  • Kit--Kat
    Lee tábornok Wheeee!!!
  • JYeti
    Nyílván a színezés fényezés volt a nagyon durva, a kocsi alakját talán még én is megrajzolom paintben.
  • I.C.ram
    mi nyilván?
  • JYeti
    Nyílván :D
  • I.C.ram
    Maga a szinezés, rányékolás a jó, az autó rajz maga nem nagy etvasz szerintem. A zene viszont nagy kedvencem :)
  • Borg
    Csak épp tuti nem egérrel csinálta, hanem tablettel. Úgy meg bármelyik grafikus betolja ezt paintbe. Persze ettől még jó.
  • JYeti
    Szted mennyire van kocka feje ?
  • soma22
    baszki painttel nagyon kemény...eszméletlen durva
  • GregSB
    Ezt már láttam, betegesen jól tolja a srác...
  • JYeti
    Kötelező darab
  • JYeti
    Szvsz elég ronda :D

Mi a bajod az X5, ML, Cayenne, Tuareg négyessel ? Túl szarok ?
  • JYeti
  • Taranov
    Nekem is azt mondta egy "szakértő" a 147-es megvásárlása előtt, hogy gyönyöru, csak nem egy esetben történt már olyan, hogy menet közben leszakadt az alvázva egy ilyen autónak. Nem ellenkeztem, nincs értelme :D
  • CSOCSO
    ihiihihi muhahaha!!! holnap kiderul hogy mizujs az uj Toyota FT-HS el...
  • Taranov
    Őszíntén szólva szerintem az Italdesign tudja, hogy hol kell megállni, és mi az a pont, ami után már túldesignolásnak érződnek az újítások.
    Nekem személyszerint tetszik ez a belső, úgy néz ki, mint egy autó, bár azt hozzá kell tenni, hogy nem kelti 5 milliós autó benyomását, nem is az.
    Világos bordó metál fényezéssel (narancssárga :) és ugyanilyen belsővel harmóniában is van egymással a külső és a belső.
  • Count Adyn
    Váltóra:DD