101030
.
-
nagyobb kep kene es biztosabbak lehetnenk :) -
egy amg merci is majdnem ilyen szinten van leultetve.
ne feledd ez az uj sportos LS...
5 lityo v8=400 hp -
-
Borg #51592 Ha megfelelően ki van peremezve meg szélesítve a sárvédő... és ezen ki van. -
elso kep eleg ps szagu, gyari autot nem ultetnek ennyire, meg sztem a felnin is ugy latszik mintha pselték volna -
Accord Coupe Concept -
Lexus IS-F!!!!
-
ez mind szép de a szériakocsi ugy sem ilyen lesz, kapasbol rendszamtablatarto kell elore es a tobbi -
TV-ben azt mondták, hogy a beadott szabadalmak száma a tizede a pár évvel korábbinak. -
JYeti #51586 A novemberi HVGben olvastam, hogy itt Mo.n valami kft elektromos autó fejlesztésbe fogott EUs pénzekből részben. A kérdés csak az, hogy ez mind szép meg jó, de pl Németországban is fejlesztettek ki korábban ilyen überfasza elektromos kocsikat, dehát kinek ?
A Smart is készül majd elektromos kivitelben (szvsz alapból elektromos motorral kellett volna kihozni) -
Amúgy a magyar autógyártás jövőjét is az elektromos kisautókban látom :) Bár lenne valami nagy pénzes, aki befektetne ebbe, mert jelenleg tényleg tök üres a piac, és a BME-n is komoly elektromotoros fejlesztések vannak. -
Erről szólnak az elektromotorok, hogy folyamatosan a max teljesítményt nyújták :) Ezért vannak a nagy tehermozdonyokban is elektromotorok. szóval jónagy kamuszöveg :) -
Borg #51583 100% Torque, 100% of the Time
The Tesla Roadster delivers full availability of performance every moment you are in the car, even while at a stoplight. Its peak torque begins at zero rpm and stays powerful beyond 13,000 rpm. 250 miles / charge, 0-60 4s -
ja persze :P -
Borg #51581 Már mit, a takarítását?:D -
-
Ezt pl az Arotech csinálta:
-
Amúgy mókás cég. Tesóm elment egyszer az egyik gyárába, és tök durva Defenderek, meg G-Mercedesek voltak felpáncélozva, meg volt pár Toyota Landcruiser is szintén full amrorban :) Elvileg mindenféle zsoldos cégeknek csinálnak járműveket, tehát pl Irakba is vittek magáncégek őrző-védői számára pácélozott járműveket. Voltak ott nagyon bika Defendereket is átépített v8-as motorral, nagyon durván néztek ki :) -
Borg #51577 Amerikában minden cég ezzel reklámozza magát, valójában takarítani se engednék be őket a pentagonba :D -
Borg #51576 Ez azért igen böszme egy gép. Igy fehérben elég jól néz ki. Az g-force kijelzés mekkora már :)
Valszeg sima traktoros engedély már nem is elég hozzá, ehhez minimum mezőgazdasági nehézgépes vizsga kell :D -
Kormány-hadsereg egyre megy :)
Mindíg is tudtam hogy igaz amit a hálivúdi filmekben látok :D -
Q7 V12 TDI -
Itt dolgozik :) -
Mondj olyan !céges! autót, amiben nem unnád magad halálra egy idő után folyamatos ingázás után :) A cégest azért emeltem ki, mert nyilván nem raknak egy Enzot a segged alá :P -
Borg #51571 Ettől függetlenül én a Passatomban is mindig végigbóbiskoltam a heti 1000 kilométeremet :D Tempomat be, oszt már máshol is járt az agyam... veszélyes. -
A civicnek még talán, de az új Focusnak egy leheletnyivel sem izgalmasabb a belső dizájnja...
Az viszont sajnos igaz, hogy túl drága a többihez képest. -
"...legalább nem aludnék el vezetés közben :P"
Annyira unalmas sztereotípia ez
Én vezettem már haver 5ös Gófját több órán keresztül, huzamosan, nappal és éjjel, és egyszer sem gondoltam arra hogy "de unalmas a belseje". Éjszaka pl rohadt jól néz ki a műszerfal kék-piros világítása.
-
"Tesómnak ilyen a céges autója"
Escalade? Akkor vagy a kormánynak dolgozik, vagy strici és rózsaszín bundában feszít benne :PPPPP -
Borg #51567 Ez még viccnek is rossz... és ráadásul ez nem a tuning topic. -
John1987 #51566 Ez a 2 szépség Virtuális Tuning. Egy 4 ajtós Chevrolet Aveoból készültek:)
Az eredeti kép Itt
-
Borg #51565 Ezért írtam, hogy nekem sem a Golf kéne, max a motorja. -
JYeti #51564 Hát én ezért az árért a konkurensek közül inkább Focust vagy Civicet vennék, legalább nem aludnék el vezetés közben :P -
Borg #51563 Golf TSI teszt @ A5
Na ez meg kéne. Nagyon jónak tűnik ez a TSI motor, a fogyasztása meg egyenesen meglepő.
Valami Leonba vagy ilyesmibe kéne beletegyék, annak még majdnem formája is van (esetleg Octavia)... vajon az Audik kapnak belőle?
Az ára pedig vicc a golfnak is. 5.5 milláról indul, ami a kategóriában mondjuk nem kimondottal olcsó, de a 2.0 tdi 6.2. A rák venne bele dízelt, ilyen árkülönbség, meg fogyasztás mellett. -
Borg #51562 Én se birom a SUV-okat, de a kínainál szebb, a drágáknál meg olcsóbb (volvo, bmw, stb), felszereltségben minden benne van ami kell, szal szerintem jól eltalálták.
Másrészt épp most volt a hír, hogy a Honda zsinórban a 13. évben is rá tudott verni az előző éves eladásaira, és ebben 1. TSX, 2. Civic, 3. CR-V volt a 3 modell ami segített. A TSX meg a Civic ugye benne is van a top10 eladott márkákban ott, a CR-V meg a top20-ban ha mindenigaz. -
Nem. Mintha ha az Actyon-t a XC90-el..
Nem szép.. Viszont lehet, hogy remek autó =) Bár SUV ellenes vagyok nagyon mélyen és bigott módon.. -
Olyan mintha összegyúrtak volna egy X5-öst egy XC90-nel. -
Hát ez olyan ronda, mint egy SsangYong... -
Borg #51558 Új Honda CRV 2.0 @ Totalcar
"A Honda szerintünk szívesebben készítene ékszerfinomságú motorokkal hajtott sportautókat, de ha a vevőnek ilyen dromedár kell, áll elébe."
-
Ez teljesen hülye ... -
Borg #51556 :D