101030
.
-
Engem még mindig valami hihetetlen undor fog el, mikor meglátom a Zondát. Annál rondább szupersportot jelenleg nem tudnék most mondani. De nem szegényekezhet az Enzo sem az is valami hihetetlen ronda egy dög. Mondjuk nekem az F40 sem jön be nagyon. Ami baromira tetszik Farrari az a 288 GTO és a Testarossa. -
szerencsétlen:( -
DJ BP #51753 nekem is, ezek, főleg 90-es évek végén isten igazából tetszettek, a maiak igazából tetszenek is, meg nem is,egyértelműen nem tudom eldönteni -
Nekem ezek a régi BMW-k jobban tetszenek mint a maiak... -
DJ BP #51751 épp KGB a rendszám, illik hozzá :DD -
Borg #51750 "A belső tér tervezőjének már az oviban is vonalzó lehetett a jele."
BMW 750iA
Na EZ kéne. Majd ha már nem jelent élményt az autó, csak utazóeszközt. Úgy 40 év múlva. Talán. -
JYeti #51749 Uccsó hozzászólás a témában :
3 dolgot állítottam(a Lexusnál többet vettek belőle Japánban 2006 első félévében, kiemelkedő a vezetési élménye és nagyon jó motorokat gyárt), amibe te azonnal belekötöttél ilyen nyílvánvaló flémmel, hogy ezt csak azér írom mer a BMW a kedvencem...
Az a probléma, hogy ezek objektív dolgok, az Accord hátuljával szemben, ami sztem ronda :D Most kérek elnézést, ha ezzel belegázoltam a lelkedbe, de lehet ezért teljesen felesleges flémelni egy német vs japán témáról.. Nevetséges. Ki is itt a márkabuzi ?
Részemről ON. -
Borg #51748 December 11-én halt meg benne egy srác.
Megcsúszott, de az árok előtt még vissza tudta hozni az autót. Pechére. Mert ott meg jött szemből egy kamion. -
Hahha Jeremy is megmondja a frankót, Az F-40 a sportkocsik Istene!!! -
éljeeeeen:) -
Fake, a BMW nem tud motort csinálni :DDD -
Fake, a BMW nem tud motort csinálni :DDD -
Najó, mára az utolsó.. 
Régi autók vs. Új autók -
én is csak hallomásból. ugye elvileg a McLaren egy valamiféle tuningcég, és gondolom ehhez a kocsihoz a bmw-től "rendeltek" erőforrást.
-
mennyire vergődik az a bálna:)
emberünk azért mayarázás mellet egész emberesen tolta:) -
Baromira unatkozom ma éjjel sry..
Muhahaha ;DDD -
Lehet én vagyok csak buta, de sehogy nem látom át hogy fog engem ez a reklám tudat alatt arra inspirálni, hogy Volvot vegyek Saab helyett?! -
Mclaren F1 teszt. / szintén Top Gear
Nem is tudtam hogy ebben bmw motor van o_O -
A klipp végén (kb utolsó negyed) van egy kis tipikus bálnavergődés
Top Gear M5 teszt. -
ZsirosKenyer #51736 lol
Nézd már meg! Szidtam én valahol a BMW-t? Igenis jó autókat csinálnak, melyek bizonyára vezetési élményben is kiemelkedők. Vannak dolgok amiben ők, vannak amiben mások a jobbak. Ezt minden értelmes ember belátja veled ellentétben, aki mindenek fölé emeli és isteníti a márkát.
Idézzelek? "Ez az Accord ez de ronda hátulról.."; "japánosan semmitmondó" ; "üszkös japán kocsi"
Ezek után meg te akadsz ki, ha pár dologban nem értenek egyet veled. Képzeld másnak meg a bmw-k nem tetszenek, és a vezetési élmény is teljesen szubjektív dolog. Valaki jobban szereti a gyors pörgős könnyed stílust mint a bálnavergődéseket.
-
azért a kopány auspuff befigyel :D -
ZsirosKenyer #51734 the story -
JYeti #51733 Yeah, viszont csak tájékoztató jelleggel foglaltam állást a témában, nem egészen értem hogy lehet olyan dolgokba belekötni, hogy a BMW jó vezetési élményt nyújt, vagy hogy kiemelkedő motorokat gyárt 
Igazság szerint távolról sem érdekel, hogy pl Zsíroskenyér mit gondol a témáról, csak nem szeretem az olyan korlátolt egyéneket, akik ha írok egy megállapítást, rögtön belekötnek hogy "ne falazzak itt a BMWnek". -
megkímélt VTI eladó :( -
A sznob kurváknak, akik többnek, jobbnak tartják magukat, számít. -
DJ BP #51730 ja, engem nem izgat mivel mit csinálnak irritáló p*ncik, attól még azt venném ha tetszene :)) -
Kössz! -
Bécs -
Fókuszban volt, hogy megint van valahol autókiállítás. Megint az az arab gazdag faszi szervezte.
A kiállítás hol van? Hol lehet róla olvasni?
Asszem vasárnapig tart, mást nem tudok róla.
Tud valaki erről? -
B*zzmeg. Ez a lényege.. Kb mint a kisgyerek aki bedob két százast a gépbe, kivesz két cocacolat hogy rá tudjon állni, és úgy már meg tudja nyomni a pepsi gombot..
A saab meg a volvo imidzsben meg mindenben nagyon közel áll egymáshoz.. De most hogy láttad neten, hogy az ilyen ritka irritáló kis puncik a saabot szeretik, te nem volvot vennél? -
DJ BP #51725 de miről beszélsz? A gazdag p*csáról? Mert az Saab volt, nem Volvo :DD -
Mer van többis? O_o -
DJ BP #51723 melyik Volvo? -
Először engem is mélyen kifordított magamból ez a cucc, de aztán olvasgattam erre arra (főleg youtube-on), és körvönalazódott az az információ, hogy ez a volvo egy gerillamarketing fogása.. ügyes.. -
DJ BP #51721 hát b+, és még beszélgetne vele... Első köben pofon, másnap meg jómunkásemberek közé zárnám egy Barkasba, és irány keresztbe USA-n...
Nem tudom mennyi agya hiányozhat egy ilyennek, különben is minek épp Saab egy csajnak? :DD -
Úristen...
Az a baj hogy az ilyet fel sem lehet pofozni az USAban, mert egyből menne egy feminista laphoz, vagy ügyvédhez. -
-
Dizájn-e?
-
OMG! VW! NOOOoooo :CCCccc -
Ez még annál is rosszabb, mikor velem állandóan a VW miatt veszekednek. Mert szerintem egy nagyon jó és eredményes márka, mások szerint meg s*art sem ér. Viszont a sikerességét senki nem kérdőjelezheti meg az eladások tekintetében sem például. (Ezen soraimmal lehet egy újabb vitát inditok el :D)