101030
.
-
JYeti #51795 A Kínaiakra hány atomot kellene dobni ?
MG mint Modern Gentleman -
JYeti #51794 Kiváncsi vagyok hány csillagot teljesített az oldaltörés teszten
-
JYeti #51793 Jaja, nem tudom mi értelme van az egésznek, meg mondjuk honnan van rá idejük... Biztos sokat dolgoznak. 
-
Ez úgy is üvegkoporsó Honda:/ -
JYeti #51791 Tyű, szarul ki lett lapítva ...
-
qrvára mindegy nem? sebességet nem a tábla alapján választja meg az értelmes ember! december végén itt olyan ködök voltak hogy a városban nem volt 50 méter a látótávolság papíron mégis mehetsz 50-nel nyugodtan....... -
És mennyire saccolod?
Csakmert a csávó annál gyorsabban kellett menjen:) -
Ez így vicces, de amikor az ember megy vissza autójához, és látja hogy itt ott behorpadt meg megkarcolodott, ilyen magasan képzett sofőrök miatt, az már azért bosszanto :) És sok ilyet látni.. -
Azért ez kemény :D Ez kb olyan, mint amikor a kockát akarja bedoni a 3szög alakú lyukba, és nem érti, hogy miért nem megy bele :D -
Borg #51786 Minap épp az egyik szomszédom játszotta ezt. Kis plázacica (amúgy nem rossz:P) a zsír új puttójával. A jogsit meg valszeg a piacon vette.
4 percen át figyeltem este kutyázás közben, hogy mit szenved. Még merőlegesen is állt a két autó között. Pont mint ez a videón, úgy szenvedett. Mondjuk neki volt másfél autónyi helye... -
A lényeg az, hogy ilyen manőverekre nem kerül sor normáls tempónál, hacsak nem műszaki roncs az autó, de az meg migint nem lehet ,hiszen ez egy Honda :D -
DJ BP #51784 jajj istenem :DD, térérzék és főleg logika 0, ugyanazt ismételgeti :D -
Borg #51783 A parkolás művészete :D -
Borg #51782 Igen, utólag az ember mindig okos. -
DJ BP #51781 Ennek ellenére sem fogok belehajtani 100-al, főleg ha vizes az út.
Hát erről beszélünk, lassabban kellett volna mennie nyílván, vagy teljsen magátólegy 29 éves ember csak úgy megcsúszik, ha rendesen közlekedik?
Még az a szerencse, hogy nem kisautó jött szembe gyerekekkel... -
DJ BP #51780 akkor is azt mondom, körülményekhez képest nyílván gyorsan ment, amit nem lehet, mert ez az eredménye... -
Borg #51779 Honnan tudnám, hogy 90-el ment e? Azt se tudom a kanyar milyen éles, amit szerinted ennyivel akart bevenni. Valszeg az S kanyar bejáratánál belecsúszott az árokba, ahonnan még kihúzta, de emiatt átcsúszott a szemközti sávba keresztben. Az meg elég egyértelmű a roncsból, hogy a kamion neméppen lassan kapta oldalba.
Én a civicemmel beveszem a 60-as autópálya lehajtót 100-al, amin a touranom már 60-nál borulni akar mint a vödör víz. Ennek ellenére sem fogok belehajtani 100-al, főleg ha vizes az út. -
DJ BP #51778 akkor úgy kérdem szted 90-nel ment?
épp ezaz, csinált minden flikk-flakkot az autó, amitől jelentősen lassult, és mégis ennyire rommá tört, és a kamion is lassított biztos -
Ez már majdnem politizálás azért:D
Az emberek mindig is megtalálják a körülményeket amik szerintük valamelyest felmentik őket a felelősség alól:) -
Borg #51776 Ki beszélt arról, hogy ki volt a hibás? És akkor ki kever?(megint) -
Borg #51775 Mucika, ha téged oldalba kap egy kamion amikor 90-el mész, akkor nem így néz ki a roncs.
Ez az autó éppen visszatért az útra keresztben állva, amikor nekimentek. Szal elég vicces, hogy a képpel próbálod megmagyarázni, hogy 90-el ment-e. A civic roncsából jó ha a kamion sebességét meg tudod saccolni. -
DJ BP #51774 most ezt ne keverd ide, ott csak a Hondás lehet hibás, ki más lenne? az út? a kamion? ki? -
DJ BP #51773
Aha, szted 90-nel ment?
Milyen sapka, túl gyorsan ment, úgyhogy azt a sapkát kidobhatod a p*csába már... Egy esős szakaszon, valószínűleg élesebb kanyarban nem kéne nyomulni -
Borg #51772 Pl ő is biztosan gyorshajtott, sőt, még Honda-viktimológia is. Ahm. De ha rá nem is, a skodásra biztos ráfogták.
Mai:
Felírom azt a sok tetű, buzi, fasz ingyenélő, kib@szott tüntetőt,
akik lezárták ma a fél sávot Siófok előtt a 65-ösön.
Hát persze hogy seggbeb@szta egy Skodás a céges kocsimat álló helyzetben.
És még viccelődtek, hogy ezt is Fletónak köszönhetem. A jó anyádnak köszönhetem, aki megszűlt téged te Buzi.
Most meg fáj a fejem mint állat, mert azért kapott rendesen a crash-ben :(
A fiatal skodás srácra nem is haragszok, mert vagy 10-szer elnézést kér, meg mindenki hibázhat.
De azt a sok naplopó barmot eggyesével kötném a két kocsi közé még a karambol előtt egy tizedmásodperccel, hogy ne tudjon elmenni. -
Tehát nem jeges úton megcsúszó és nem vízen megúszó autó. -
Borg #51770 A rendőrök minden olyan esetre eltúlzott sebességet mondanak, aminél fingjuk sincs mi történhetet. Pont mert ezt minden esetre rá lehet húzni. Hisz ha sapka van rajtad, miért nem vetted le, ha meg nincs rajtad miért nem vetted fel. És máris meg van magyarázva minden. -
Egyértelmű viktimológia.
Honda, sportkidörrenő... -
DJ BP #51768 A település határában lévő kettős kanyar kijáratánál az autó az eltúlzott sebesség miatt az esőtől vizes úton csúszkálni kezdett. A menetirány szerinti bal oldali árokba sodródott, ahonnan még ki tudott kapatni, de a gépkocsi keresztbe fordult az úttesten. -
DJ BP #51767 de azért ez a jelenet, hogy először árok fele fordult, aztán visszahozáskor áttért szembe, és ebbe bele is halt, arra utal, hogy nem ment lassan... és Civic VTI... Nem kötelező gyorsan menni... -
Borg #51766 Érdekes, hogy amikor mást kivasal egy kamion, akkor mekkora kárszakértő/filozófus lesz mindenkiből.
Aztán mikor te zúzod le a verdát, akkor hirtelen x-akta, meg nem is érted hogyan fordulhatott elő, hisz (bezzeg) te mindent jól csináltál... -
Nem erről van szó. Arról, hogy az a Hondás gyerek azért murdált meg, mert vagánykodott, és küldte, ami a csövön kifért. Inkább egy kamion állítsa meg ezeket, mint egy 2 gyermekes család Dacia Loganje. Engem valahogy soha sem döbbentenek meg ezek a hírek ,hogy kisodródott, stb. Normális tempónál, amit az időjárás is szabályoz ilyen nem fordulhat elő. Aki meg feszegeti a határokat, annak be kell vállalnia a rizikófaktorokat is. -
DJ BP #51764 mert így is van, nem? Lassabban megy lehet nem csúszik meg, de azt nem lehet tudni mindig, hogy mikor mennyire kell lassan menni, ezt aláírom, de tény, a körülmények nem engedték ezt a tempót, ennek eredménye a megcsúszás -
Borg #51763 Ezt meg ugye tetszőleges esetekre rá lehet fogni, hogy a körülményekhez képest nem megfelelő sebességgel ment. -
Borg #51762 Normális autó milyen tempónál is nem csúszik meg szerinted?
Pl jégen? -
Hidd el, hogy első utam egy autónepperhez vezetne :D Iszonyat ronda egy autó szerintem. -
DJ BP #51760 nyílegyenes szakaszon 160-nal se csúszol meg, ha nem rángatod a kormányt, de valószínű kanyarban, szar úton, csúszós volt, mondjuk attól még körülményekhez képest biztos nem ment elég lassan :) -
Hidd el, gyeszerűen számomra szörnyű eszméletlen csúnya, nekem nagyon nem tetszik. -
DJ BP #51758 élőben pedig egész jó a Zonda, belül is. Azért nem undorodnátok tőle gondolom :DDDD -
Jahh egyetértek a Zonda valami hihetelen ocsmány nem tudom mi:SSSS
Enzo se szép, nekem sem tetszik. F-50 volt az uccsó szép szupersport...
Nekem F-40 nagyon bejön. Ja és a toppos Ferrari ami még elérhető áron is van, nálam a 308 GTS. Ezt nagyon angyon szeretem. -
Gondolom nem 60-nal ment, és nem is 90nel... Normális autót ilyen tempóná nem csúszik meg egyenes szakaszon, bár egy Hondaáról van szó... :D