101030
.
  • G_ArchAngel #51835
    elsődleges szempont, hogy dízel legyen és még 2-3 hónap garancia legyen az autón, meg persze nagyobb legyen, mint a Megane...

ja és a használt ár 4,5 milla körül megálljon:)
  • DJ BP
    hát akkor sztem nézd végig mindet, mert ez szubjektív, hogy melyik milyen.
    Mondjuk az lényeges, hogy mi számít inkább, a méret vagy a minőség, a presztízs, mert ha a méret, akkor Audi, Volvot kilőheted. :) A kettő közt sztem a Passat és az Accord van.
    Audi A6 azért nem tartozik ide. :DD
  • G_ArchAngel #51833
    nem, igazából Nekem a Laguna, Passat, Audi A4/A6, Volvo, Mazda, Honda, Toyota vonalból bármi megfelelne...

Tisztában a Laguna és a Mazda6 képességeivel vagyok...
  • DJ BP
    talán az már akörül van, nem tudom pontosan, nézz meg egyet :)

ja és mindenképp ilyen presztízsben gondolkodsz? :) Mert a Passat kombi pl. biztos nagyobb :), és Audinál olcsóbb, talán Volvonál is :) Vagy Accord pl.
  • G_ArchAngel #51831
    ettől féltem...
    igaz csak 2008 nyarán vagy 80000km-nél szeretném lecserélni, de jobb időben elkezdeni gondolkodni azon, hogy melyik 2008-ban kétéves, max 40e km-es dízelt válasszam...

A4 kombi mekkora lehet Megane-hoz képest?
  • DJ BP
    szvsz, semmi, hátsó lábtér tuti nem nagyobb.
    A Megane-od nagyobb nála... Ez nem is igavonásra van, inkább divatos, mint praktikus
  • G_ArchAngel #51829
    Kérdés:

Volvo V40 és V50 között mekkkora a beltér különbsége?
    Tegnap nem bírtam a hosszú lábaim miatt kényelmesen ülni a 40-esban...
  • Kit--Kat
    Rohadt jó, nekem tetszik így elsőre:)
  • hykao
    Lehet, hogy codec (WMV) probléma vagy nem t'om. Nálam teljesen jó a kép - felirat rásütve.
  • I.C.ram
    na végre elindult. Nekem olyan az egész, mintha hőkamerával vették volna fel. Tiszta zöld meg kék meg narancs az egész kép.
  • SötétBarom
    Érdekesnek tűnik ;D
  • hykao
    Érdekes. Nekem nyomatja egyből a filmet, és közben pufferel, nem akad meg. Egyébként le is lehet tölteni, ha lejjebb görgetsz.
  • I.C.ram
    Akkor kezdtem el szedni, mikor írtam, és még mindig csak 32% a puffer.
  • hykao
    Nálam elég gyors. (majd 30 mega a filmrészlet)
  • I.C.ram
    iszonyat tetvesen puffereli. Miért pont erre a szarra raktad fel? :(

Amúgy itt senkit nem érdekel az off... szóval mehet nyugodtan :D
  • hykao
    Még egy kis OFF, de ezzel részemről vége... :)
    Itt egy kis ízelítő: KATT (a filmen jobb katt -> ZOOM -> Full Screen erősen ajánlott...)
  • Kit--Kat
    Nekem is nagyon bejön az egész autó, pedig nem vagyok bömös fanatikus.
  • hykao
    OFF
    Szerintem nem rossz, bár sokaknak egy kicsit vontatottnak tűnhet...majd eldöntöd, ha megnézted. :)
    Nyomatok egy sample-t mindjárt valahová... :)
    ON
  • I.C.ram
    Hallottam már róla, jó film?
  • hykao
    94-től gyártották ezt a 7-es szériát. :)

apropó: épp dolgozom a Бумер (Bömös) c. orosz film magyar feliratán... :) Ha kész, a filmmel együtt letölthető lesz... (itthon nincs forgalomban)
  • SötétBarom
    LoL ;DDD
  • I.C.ram
    Ebben az egész BMW-ben az a durva, hogy olyan, mintha egy 95-ös autó lenne :) Nem valami kifinomult a belseje, se a külseje, de mégis zsírúl néz ki :)
  • Stann
    Tartom az ezrest! :-D
  • Borg
    Ráadásul fotosop.. :D

Rendszám: KGB-278
    Gyártmány: TOYOTA
    Típus: YARIS 1.4 D4-D
    Szín: KÉK
  • autoszimulator
    Jó-jó, de az a nyilakkal elvezetlek az ajtoig dolog már kicsit sok :)
  • I.C.ram
    na bumm... ilyen funkció már a Renault 5-ösünk riasztójában is volt. MEgnyomtam egy gombiot, és elkezdett pittyegni, ha újra megnyomtam, elhallgatott, és ez volt jó 14 éve kb.
  • fifi
    a gyereket így ismeretlenül is sajnálom, mert ezt senki nem érdemli, de:
    Ha nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedsz, akkor
    ez a KRESZ 25. § (1) bekezdésébe ütközik, ami ugye törvény erejű és mindenkire vonatkozik... Gondolom a jeges úton nem 25-el ment, hogy csak úgy átment a másik oldalra...És még mielőtt valami hihetetlen okfejtésbe kezdenél, nem tegnap, és nem is tegnapelőtt lett jogsim, tehát kíméld meg magad a nagy bizonyítástól...
  • autoszimulator
    Autókereső feledékeny sofőröknek

A legötbb autós ismeri a sokkoló érzést, amikor bevásrlás, színházi este vagy egyszerűen egy hivatal felkeresése után elindulna hazafelé, s nem emlékszik, hol parkolt le a kocsijával. A sokk oldására mind több gépkocsimárka tervezői gondoltak már. A rangos autógyárak drágább típusaihoz tartozékként újabban kocsikereső is járhat. A szerkezet akkora, mint egy távirányítású ajtónyitó. Akár 120 méteres távolságból is képes megszólaltatni a riasztót, s újabb kattintásra - amikor már a feledékeny tulajdonos felismerte, honnan szól az ismert jelzés - el is hallgattatja. A fejlettebb változat lényegesen diszkrétebb. Mobiltelefon méretű, s kijelzőén három nyíl egyike mutatja az irányt, egy gomb benyomásával. A kocsi felé indulva a nyilakkal tovább navigálja a tulajdonost a szerkezet, egészen a jármű ajtajáig. Sőt, kijelzi a parkolás kezdetének idejét és még az ottani hőmérsékletet is.

Te jó ég... :S
  • DJ BP
    tökmindegy, ez olyan, hogy hajtúkanyart is aki 90-nel akar bevenni az hülye, és utána halott... ennyi, túl gyorsan ment, relatívan vagy abszolút az mindegy. De erősen hajlok arra, hogy abszolút ment gyorsan
  • I.C.ram
    Egy Honda soha nem is lesz az :D
  • CSOCSO
    a hondas szerintem csak alakitani akart az autojan.. azok a ronda idomok nem voltak elegge alfasak!
  • CSOCSO
    ja.. hat persze hogy a tesztarossa tetszik.. hiszen az is alfakoppintas!!!!! muhahahahaha.. jolvan na.. tudom hogy nem vicces mar:D
  • Kit--Kat
    Miért?! Egy 11éves tervezésü autó, neked nem régi?:D
  • Borg
    A régi CRX-eknek meg Civiceknek mi köze egy 96-01 közötti évjáratú Civichez?
    Menj vissza inkább meccset nézni...
  • Kit--Kat
    Így hívják a régi Hondákat, ha tetszik, ha nem, olyan vékony lemezekből csinálták, a CRX-eket meg Civickeket, hogy nem is csodálom.
  • Borg
    Mert van kép valahol a kanyarról, amiben kicsúszott?
  • Borg
    A focis topikokban azért remélem értelmeseket is szoktál hozzászólni.
  • DJ BP
    + olyan ostobák, hogy az valami hihetetlen, Párizs is tele van ilyenekkel, tököm tele volt már a bámészkodós, idétlenkedő népséggel.

Na jó, ne legyünk rasszisták, de az ember színe fehér :DDDD
  • I.C.ram
    Annyira nem tisztelik a hagyományokat, hogy ehhez képest Stalin tradiciórombolása kismiska volt a karácsony eltörlésével együtt...
  • I.C.ram
    Nincs még egy olyan nép, amit jobban gyűlölnék a kínaiál. Mindent elbasznak, amit lehet. Felvásárolnak mindent, aztán elbasszák, és tovább állnak. Kitiltanám az összes kínait európából, húzzanak vissza rizst termeszteni. Egy ezresem van rá, hogy 3. vh is ezek miatt a sárgák miatt fog kitörni.