101030
.
-
Én nem tudom elhinni hogy van ember, akinek ez ne tetszene:
-
JYeti #51874 Az SLR az nem sikeres ? -
Nálam ez a sorrend okés. -
Nekem ezek közül csak a BMW jön be, de abból is jobban tetszik a facelift előtti.
Merciből és Audiból egyaránt az előző széria a bejövős, ezek már nem igazán. -
ZsirosKenyer #51871 Annak az autónak szerintem nem sok köze van japánhoz azon kívűl hogy Toyota brand.
vagy igen? -
Mercedes SLS -
naja.. a motor az strapabirobb mint egy agyontuningolt japcsi dog... csak a tobbi dologgal van a baj az amcsiknal.... de ott nagyon...
amugy ma elkezdett ciceregni a motor... HURRRA A 3 EVES JAPAN AUTOOOO!!!! szerdan viszem a dilerhez -
heheh -
JYeti #51867 
-
azt a fekete Polot megkaphatod,esetleg :D -
érdekesek a megoszló véleméyek.
igaz, hogy ekkora motorból ki lehet hozni sokkal több erőt is, de azon is érdemes elgondolkodni hogy az említett japán márkák motorjaival szemben pl az amcsi bigblokkok, stb mennyivel strapabíróbbak.
az pedig, hogy mennyire kezelhetetlenek,azt szerintem jól mutatja az hogy pl a le mans-i versenyen hányszor használta több csapat ezeket a kocsikat.
emellett pedig nekem is nagyon tetszett a régi és újabb design is. -
javíts ki ha tévedek,de az emberen is sok múlik... -
egyetértek -
stig kezeben se tunt valami kezelhetetlennek az auto -
loool.. nah igen... ennyit a szaros viperrol.. 3.9 alatt szazon ( joooo nagy turbo kene abba a civicbe)
es az uj 2008 as mar 8.4 es movical jon..600 loero!!
(corvettel vannal nagy loero harcban) -
Na b*zdmeg.. Úgy tűnik top gear fanatikus lettem.. Ez van..
Top Gear - Dodge Viper SRT-10 review
(kifejezetten mókás amikor elkezd égni a kipufogó
-
merci,sztan nemtom hogy audi kene elobb vagy bmw... de valszeg bmw -
v10 es amugy.. igaz jo nagy.. 8liter... de ehhez kepest nem megy gyengebben mint mondjuk a bmw V10ese.. de mivel fapadosabb mint mondjuk egy M6...... fele annyiba is kerul szinte!!!! -
igy van...
-
JYeti #51856 Csak az egyiket... 

-
Szvsz a régi viper designban odavissza porba aláz egy rakás verdát.. Felőlem akár lehetne benn egy háromezres dízelmotor is..
Másrészt kétlem, hogy a Viper egy kalap szar lenne.. Nem a technika csúcsa, de könyörgöm ne hasonlítsuk egy turbo civichez.. -
Borg #51854 Még a gyorsulása is kétes, azokkal a váltókkal amiket az amcsik hozzátoldanak a bigblockokhoz.
A netes videooldalak is tele vannak videokkal, ahol sima turbos civicek verik el a vipereket, holott kevesebb LE van bennük. Meg mondjuk kisebb tömeg is. -
tipikusan gyorsulos auto a viperral kanyarban elszallsz :D
dehat az amcsi gépek erre jok... mondjuk télleg nem az a muveszet h v12-t csinalunk ami eszik 30litert... a muveszet pl a lancerevo, 2literbol 285bhp, ha megneznenk a viperhez merve a ccm-bhp aranyt hat vicces lenne :) -
ezt nem vitatom, ettol fuggetlenul egy szornyeteg. -
De kizárólag csak japán 
Amúgy a Dodge RAm motorját fúrták fel hozzá. -
Borg #51850 De ez semmi extra.
Sok hengert, meg nagy köbcentit nem művészet építeni, főleg ahány LE-t ez kihoz a köbcentijeiből.
Mindamellett meg szinte kezelhetetlen az ereje, megfelelő elektronika, futómű meg súlyelosztás, stb híján, pályán bármilyen fele olyan erős japán elveri. -
hat nemtom mit mondjak erre.. technikailag tuti hogy atlagosan amcsi szar, ettol fuggetlenul durvan megy... egyik legizmosabb amcsi kocsi volt -
G_ArchAngel #51848 kinek nem?:)
bár a kutyákat nem tudom beletenni...:) -
Borg #51847 Szerintem úgy értette, hogy minőségileg és technikailag minden szempontból átlagos amerikai autó. Semmi extra nincs benne. A kinézete attól még egyedi. -
az alsonal is volt mar ujabb ami hasonlit a felsore.. mindenesetre nem most sem ertek egyet ICrammal ( nem meglepo, mi?) szvsz a viper teljesen egyedi, egyit auto sem hasonlit ra, nem olyan mint a 60-70-80 as amcsi autok ahol minden auto ugyanugy nezett ki csak mas lampak oszt jolvan.
es meg eleg erosnek is kinez.. mindenki megnezi es amugy megy mint atom. -
Kéne. -
nekem egyik sem tetszett. Látszik rajta, hogy tök egyszerű amerikai autó a 90-es évekből. -
Szerencsétlen Vipert egyre inkább csúfítják el.. =(
Kontrasztképp a régi:
-
ZsirosKenyer #51842 ty so much -
HBD -
ZsirosKenyer #51840 mekkora szóvicc :D -
mert megtehetik... -
DJ BP #51838 Ez brutál, de minek :) -
-
Nekem őszíntén szólva az új 7-es sokkal jobban tetszik, ez tényleg inkább behajtásra jó. (Erre a célra is csak azért nem az igazi, mert használtan viszonylag olcsón is hozzá lehet jutni)