101030
.
-
Nekem a Tesla tetszik még, de azzal meg az a baj, hogy egy nagy átverés. Gyakorlatilag jobban szennyezik vele a környezetet, mint egy benzines motorral :D -
Henkelűűűűű. Henkel nem kell. -
ja mondjuk elég fura az tény, de iszonyat gyorsan veszi a kanyarokat.. :D és nem drága... -
ariel atom erdekes egy auto... nem nagyon illik a tobbi auto koze.. szinte nem is auto:D
amugy ami meg tetszik es arieles:
remelem latszik a kep -
ascari-t kicsit magyarosan írtam. meg Arielt elgépeltem. bocs -
ez nem tetszik annyira, mint amiket leírtam. láttam már a p4/5 ről egy videót, és a hangját lehet szeretni.. szóval nem rossz ez, csak az az üvegburok furcsa nekem.. hátulja viszont tetszik nagyon. -
ezt úgy mondod mintha lese köpnéd a saleent....
szvsz a Pagani Zonda különleges, azt nem mondom h gyönyörű, de nekem tetszik. Az Enzo nekem nem jön be, a Maserati MC12-nek a háta egy kicsit fura, Ford GT isten és folytathatnám, de teljesen felesleges volna, mivel ez az én véleményem, kinek mi jön be. -
felsoroltam 10 szuperautót. és más nincs is? Aston db9, vanquish, bugatti eb110, veyron, ferrari sok, tvr tuscan, sagaris, edonis(na ez ronda), azkari k1, aeriel atom, maserati mc12, ford gt, porsche 911, mclaren f1, spyker, bentley continetal gt, dodge viper, corvette c6, jaguar xk..... -
amen.. nekem is tetszik az osszes szupersport auto.
meglatom akarmelyiket es tudom hogy nekem sosem lesz.. uberul megy, uber hangja van es allatul nez ki mind. enzo csunya???? lol... szvsz otszor jobban es sportosabban nez ki barmelyik eddigi ferrarinal. -
Persze okkal, mivel ez 1 60as években világverő versenyautó mai replikája by Pininfarina. -
elölről meg oldalról jó, de hátulról... az a rács, meg azok a kémények... áá elcseszték -
Hát ha van szép szupersportkocsi akko szerintem az az:
-
na mondjál még. ford gt. talán... aztán még? -
igen. ez mind gyönyörű. és közel nem az összes.. szvsz -
most kb felsoroltad az összeset. választékos ízlésre vall :D -
599 gtb-t végülis sorolhatjuk a nagyo közé. Végülis az Enzo V12 -ese diktálja az ütemet
-
ja meg az SLR -
Meg mondjuk én szerintem ez a szupersporautó teljesen más kategória. Nem az nem a használhatóságát vagy az árát kell nézni, hanem azt, hogy meglátom az utcán és kicsordul a könnyem örömömben. Nálam ilyen a Carrera GT, az Enzo, a Pagani Zonda, Murciélago, Koenigsegg(bár ilyet még utcán nem láttam), a kissebb autók ( F430, 599gtb, gallardo, V8 vantage). legfőképp ezek... és a hangjuk, az amit nem lehet megfizetni. -
Ezek ilyen csinált képek.. amit én linkeltem az az utcán készült , azért nekme jobban tetszik. és szerintem jobabn tükrözi, milyen gyönyörű.. persze ez nem fikázás. -
Látom te is vágod ezt az autós témát.... -
Sztem Enzonal is 10x rondább. -
saleennel az a gaz h eleg odivatu a designja... nézzétek meg pl ezt a hátsó lámpabúrát...
anno a simsonom indexén volt ilyesmi lámpaburkolat, könyörgöm... -
DJ BP #51893 én meg azt mondom, hogy ezeknek már semmi értelme, 5-600 lóig van egy kis értelme, de afölött már csak könnyebb egy picivel meghalni, + a sznobok sportja, kié az erősebb :) -
Inkább ez vagy a Saleen S7. -
DJ BP #51891 ne mondjátok, hogy nem jó :)
-
Koenigsegg jobb :P
-
DJ BP #51889 enzonál nem rondább, koenigsegg-nél meg könnyedebb :D -
Kegyetlen ronda, és torz autó :( -
Borg #51887 Előnyösebb? A 2-3-on olyan mint egy játékautó. -
Néhány előnyősebb kép róla:
-
Eléggé extrém design, és mint minden ilyen eléggé megosztja az embereket (mint itt is látható a topicban :)
Én azoknak az oldalán vagyok, akiknek nagyon tetszik. -
JYeti #51884 Pl az, ami a fedés alatt lapul
-
Borg #51883 És ezen mi a
?
-
JYeti #51882 BMW Z9 
-
JYeti #51881 Lol ?
10 e Ftért van meghirdetve és 699 e Ftért akarja eladni ? -
JYeti #51880 Ezeket a kínaiakat tényleg be kellene atomozni... Kiváncsi vagyok a szar "csúcsminőségű" hibridjeikre, hány km után fognak szétesni..
Kínai hibridek
"Az autó a Mercedes E-osztály kategóriájában versenyez majd, viszont 15000 és 25000 dollár közötti árával (kb. 2,8-4,5 millió Ft) lényegesen olcsóbb lesz annál. A lelkes vállalkozó szerint a siker titka az amerikai ízlésnek is megfelelő dizájn és kivitel, és ígérete szerint ezek a kocsik már jóval civilizáltabbak lesznek, mint a korábbi Chery modellek."
Egyetlen kérdés : és az E osztálynál jobb is lesz ? (pl minőség)
-
Figy erre alapból szépséget nem is lehetne mondani, max extravagáns-ságot. -
Pagani Zonda -
JYeti #51877 Eszméletlen ronda... Miez Koenigsegg ? -
Az SLR-t mar nem gyartsak ha jol tudom