101030
.
  • GregSB
    Ma láttam egy Corollát lerohadva az út szélén!!! :D

Sárga angyal próbálta éppen beindítani, elég csúnyán köhögött az önindító. Amíg elhaladtam mellette/elhagytam az utcát (volt kb 1 perc) nem sikerült neki beindíatani.

Kicsit vicces volt ezt látni a "Egy Corolla nem indul?" reklámok után :P
  • Kit--Kat
    Sztem se gáz, hogy öklendezni keljen...
  • CSOCSO
    soha nem lehet megunni.. szerintem se vicces de egyszeruen nemtok mar mit mondani en se.. mar megszoktam hogy senkinek se tetszik az ami a masiknak igen.. szongjang ocsmany btw, en minden nap latok ilyen solara-t.. semmi baja nincsen azonkivul hogy nem vennek.......
  • I.C.ram
    erre most nem tudok vicceset reagálni, de nem unod még? :D
  • CSOCSO
    gyonyoru.. alfakoppintmany
  • DJ BP
    jaj ne elég lesz, mindjárt fibrillálok :DD
  • Borg
    Camry Solara
  • DJ BP
    camry coupé? szörnyű
  • Borg
    Ez milyen képződmény már :D

Ha nem látnám a toyota jelet rajta, már mondanám hogy a sangyong legújabb gyöngyszeme...
  • CSOCSO
    nemtom mijaza rodius meg espace de mindegy...
  • DJ BP
    mert nagy és olcsóbbak azért, pl. Rodius, nagyobb az Espace-nál is, és 2-3 millával olcsóbb, de kinek kell akkora gép itt? :) Egy jól felszerlt S-Max annyi, inkább az kéne, bár ki tudja kinek mi ugye
  • DJ BP
    mert nagy és olcsóbbak azért, pl. Rodius, nagyobb az Espace-nál is, és 2-3 millával olcsóbb, de kinek kell akkora gép itt? :) Egy jól felszerlt S-Max annyi, inkább az kéne, bár ki tudja kinek mi ugye
  • CSOCSO
    en neme rtek a sahngjongo' de valszeg arra tovabb van garancia, tobb merfoldig, vagy kitudja.. neha azert is valasztanak hulye autok mellett az emberek mert lehet hogy idiotabb kocsi de felszereltseg szempontjabol ugyanugy fasza mint a markas autok es a garancia ketszer tovabb tart
  • Kit--Kat
    mert butákok a magyarok:)
  • JYeti
    Jaja, elképzelem a házaspárt, ahogy bemennek, na mire költsük a 6 éve spórolt pénzünket ? Ühm, Honda, Mitubishi, Volvo stb.. Á, inkább vegyünk shangjongot egész életünkre!!
  • DJ BP
    Sokakat nem izgat annyira a külső forma :). Mert amúgy belül viszonylag kultúráltak, bár nem egy európa azért :DD
  • I.C.ram
    Szerinted normális ember veszi azt a szart? Eleve nem vennék semmi pénzért, kis tigrisektől származó autót, se kínait. Ocsmány mindegyik.
  • DJ BP
    nem prolik, mert nem olcsóbb, mind 6 misi felett van :DD
  • I.C.ram
    Igénytelenebb szar proli autó :P Az kell a proliknak :P
  • DJ BP
    SsanYong eladása (235 db), LOL, ebből többet adnak el? :DD
  • DJ BP
    ,,Sikeresek viszont az olasz márkák, természetesen élükön a Fiattal. A torinóiak az elmúlt évek negatív eredményei után most felfelé indultak, és már 5658 autót adtak el egy év alatt (+ 3,9 %). Kisebb darabszám mellett, de jól fut a Lancia és az Alfa Romeo szekere is (148 és 204 autó), 7 %-ot javított a Ferrari is (ez pontosan egy darabos növekedést jelent), 70 %-ot bukott viszont a Maserati, így tavaly csak 6 modelljüket sikerült eladni."

Basszus, csak 200 Alfát adnak el? Jé, azt hittem ezer db körül vannak. Pedig 156-os idején sokat láttam belőlük ehhez képest
  • DJ BP
    Több Ferrari, kevesebb Suzuki: 2006-os újautó eladások
  • DJ BP
    az hibridakkuba töltés, sima akkuba töltést több gyár alkalmazza.

De hibrid ugye a Civic is már
  • JYeti
    Lexuson kívül minek van még ilyen ?
  • Borg
    Ami ugye nem egyedi dolog.
  • JYeti

• JYeti
    Sőt

+ fékezéskos akkumlátorba termel energiát, azért nem rossz
  • JYeti
    Bár nekem ez a 3ajtós kivitel már képen is kezd tetszeni :P
  • JYeti
    Élőben elég tűrhető megjelenése van, néha még szépnek is látom :P
    Tény, hogy képen borzalmas.
  • SötétBarom
    Ez valami borzalmas szinten undorító.. Emlékeztet a 3as compactra.. BMW úgy tűnik ciklikusan néhány évente készít valami gyomorforgatóan igyéntelen cuccot..

Nagyon szar.
  • desigo
    5 misiért két éves Accord Type-S
  • DJ BP
    de inkább 5 misiért 1,8 civic és jut is marad is :)
  • Borg
    Ráadásul az alfa sokkal szebb is.
    Sőt, ez a bmw kifejezetten csúnya, főleg a lámpái nem tetszenek.
  • DJ BP
    az árával van gond. Pl. Alfa 147-nél inkább egy 800e-rel kéne drágábbnak lennie max.,
  • JYeti
    Nem lenne rossz ez az új 3ajtós 1es, csak ezen a képen pl úgy néz ki, mintha terhes lenne...

Ezen már jobb

• SötétBarom
    minimalista desgin =/= fapad
  • DJ BP
    egyébként az nem röhej, hogy a regadó egy Civic hibridnél, meg akár az LS600h-nál is ugyanannyi, 190e Ft? :DD Így mondjuk 21-22 millióba fog ,,csak" kerülni, 435LE-s csúcsmodell. Összteljesítmény alapján nem ártana lépcsőket képezni, mert a környezetvédelemhez szvsz köze nincs a Lexus hibrideknek
  • DJ BP
    ha a középkonzol alsó fele nem ilyen volna, semmi különös nem lenne.

u. i.: az a kisablak megint olyan kicsi, hogy csak akadályozza a kilátást
  • Borg
    Á, nem is lesz fapados az új alap Corolla (Auris) :D

Szépen belőtték a Golf mellé.
  • CSOCSO
    nah.. aszontak az egyik forumon hogy folyik/ereszt (leaking).. hogy mi nemtom... azota arra gondoltam hogy valszeg a leomlonel ereszt a levego.. valszeg valami tomites vagy valami..
    vegulis ereje nem ment el az autonak.. nem raz, nem hagy ki semmi..szal remelem csak annyi