101030
.
  • I.C.ram
    gondolom céges...
  • RelakS
    Azt gondolom ők sem tudják, miért nem a hátsó kerékből van 2 :D
  • DJ BP
    szoktam vezetni néha egy másfél éves 93e km-es autót :DD
  • I.C.ram
    4x ezer km volt benne 1 évesen, ami szintén ultrasok.

arról nem is beszélve, hogy törve volt, és még a fényezés sem passzol.
  • JYeti
    Mmmm..

• DJ BP
    bocs hogy ide, de ezt meg kell nézni :)

Teszt

Hát azért 1,7 misi, gondolom azoknak való, akik robogót szeretnének, csak kicsit félnek tőle... tehetős nőknek pl. :)
  • DJ BP
    Balkán-tours Teszt: Dacia Logan MCV

autóról alig beszél, csak az derül ki hogy nagy
  • DJ BP
    állat lett, végre belül is jól néz ki :)
  • Borg

EVO X video

Az eleje volvos, a hátulja alfás, a műszerfal kapcsán meg le se tagadhatják a VW-vel való közösködést. De még mindezek ellenére is állatul néz ki.
  • HaP
    Nem ertem mit izelnek ezekkel a 2+2 vel aki ilyet vesz nem szalit embereket max taskajat beteszi hatra Pl. en az autommal a km java reszet egyedul teszem meg es ismerek par embert akinek nagy autoja van es az ut javat egyedul teszi. aki be akar tenni valakit hatra az nem ilyet vesz;)
  • HaP
    Egyet ertek az a gombolyu elbaszott volt de az utolso ketto tok jol nezett ki ez meg ocsmany nem erre az autora valo:(
  • CSOCSO
    nemtom honnan remlik nektek annyi.. btw 40 ezer km is sok ha ugy nezzuk.... dehat istenem... aki minden nap vezeteni es nem a sarokra jar dolgozni.......
  • fifi
    nemtom, de nekem is olyan rémlik, hogy valami nagyon sok a futott km benne...
  • CSOCSO
    milyen 130 ezer????????????????????????????? ezt honnan szedted?? nagyon rosszat almodhattal... 2 eves autoban 130 ezer km? lol!!!!
    valami 40 ezer km el vettem... 130..180.. LOL... a 40 is eleg huzos volt en se fogok kevesebbet beletenni ket ev alatt
  • SötétBarom
    Még mindig jobb, mintha nem venne észre semmit, és addig járkálna vele amíg az egyik dugattyú megcsiklandozza a motorháztetőt ;D
  • I.C.ram
    Nem szídjuk csak elképzelem, ahogy beviszi a szőke nő a szervízbe a dízel ford transitot azzal a hibával, hogy kerreg a motorja :D
  • SötétBarom
    Most mit szidjátok szegényt? Azt vesz amit akar.
  • soma22
    nem akarok beleszolni a vitába, de egy dvd lcd-vel/kel kb 200bol megvan...
  • I.C.ram
    Hány mérföld volt benne? Legalább valami 130ezer kmnyi, ami egy pár éves autónak szerintem kegyetlen sok.
  • CSOCSO
    milyen 180 ezer kilometerrol beszelsz te idiota????????????

kb 5 ezer dollarral volt kevesebb mint a zsir uj.. van benne dvd.. hozza lcd kijelzo es a tobbi.
  • JYeti
    Dél Kóreai közel van azt mondjátok ? :D
  • kemszi2
    bár elég kicsi itt kicsvel jobb a helyzet
  • kemszi2
    nekem vhogy az egész nem tetszik.
  • desigo
    Pedig már eléggé kezdett kultúrált lenni az első lámpája erre megint elrontják...
  • kemszi2
  • I.C.ram
    eleve nagy faszság volt azt a Sciont megvenni 5 milláért úgyhogy kb 180ezer km volt benne max 3 évesen...

tuti nem vettem volna meg. de CSOCSOnak kellett rá a sok sufnituning... az új autó ára alig lett volna több, igaz nincs rajta kékszínű kábelezés, meg szoknya, spoiler.
  • Borg
    Ami ugye sufnituning az autódon, és nem scion part. Tegyük hozzá.
  • Kit--Kat
    adag:D
  • I.C.ram
    magyarul egy fürdőskurvának néztek a szerelők, és jól kis röhögtek :D
  • Kit--Kat
    Jahh szal csak kivülről hallani. Ezt nem tudtam.
  • CSOCSO
    LOOOOOOOOOOL:D:D:D:D azert mert en meg kivulrol nemigazan hallgattam az autot.. mindig beultem oszt mentem... rajtam kivul meg senki nem vezeti szal nem alltam mellette ugy hogy elviszi vki... ezenkivul van egy videom amikor megvettuk... en nem hallottam rajta semmit.. ezenkivul most meg a scion forumon mindenki aszondja hogy ez lehet vagy az lehet.. a toyota meg azt mondta hogy kipufogo..
  • CSOCSO
    jaaaaaa ok
  • Kit--Kat
    Akko eddig miért nem hallottad?
    Tom mert nem alfakoppintás...
  • CSOCSO
    lol.. megjottem a szervizbol..sazontak hogy semmi baja az autonak.. ilyen hangot kelt a leomlo es a kipufogo.....
  • kemszi2
    én a kettő összeolvasztásával tudnám megalkotni a nekem megfelelőt...
  • Kit--Kat
    legeslegjobb!!!
  • DJ BP
    basszus, ez hogy került ide? mert megvan másutt is :DD
  • DJ BP
    A VW, de csak mert újabb, új A4-é biztos üti majd :), meg az A4 majdnem 2x annyi, úgy 180%-a :DD
  • GregSB
    Nem rossz, persze, de ha az a 4x drágább autó nekem nem tetszik, akkor már rossz :D
  • desigo
    Audi a nyerő:)