101030
.
-
Figy ne fárassz, mondom leszarom azt a kocsit, és az 5 millió sem jutott szerephez a gondolatomban. A lényeg, hogy megértsd te is, mint autókról csak álmodozó szagember, az általad berakott autó sérülései a képek alapján bőven beleférnek a javítható kategóriába, úgy, hogy nem lesz összecigányolt a végén, nem kell rákölteni a gatyádat is, és évekig bíbelődni vele. (és ez most független attól, hogy mennyiért adja a madár, én csak a javíthatóságról pofáztam)
Alkatrész pedig van bontóban, még tető is, persze nem itthon...gondolj csak bele, kint is törnek az autók, és nem mindegyiknek a teteje...és ott előbb beadják bontóba, mint itthon...
Persze ahhoz, hogy felfogd, az kéne, hogy egyáltalán túl legyél már pár saját autón, pár lakatoláson miegymás...addig csak olyan a vita, mintha bemennék az első utamba kerülő oviba és arról próbálnék beszélgetni az ovisokkal, hogy milyen kefélni... -
Hát azért kiváncsi lennék rá, hogy egy ilyen bonyolúlt ívet, hogy kalaálsz te ki. Arról nem is beszélve, hogy ezekben a modernttetőkben már szokott lenni merevítés is, amit szintén nem lehet könnyű kikalapálni. -
Ha nem tud róla, hogy mire adja ki a pénzét, akkor miért ne? -
nem teszünk fel rá újat, hanem a régit mekkeljük össze...
hidd el vannak erre megfelelő személyek... -
Jézusom.... ugye ezt te se gondoltad komolyan, hogy leflexeljük a tetőt, aztán felheggesztünk rá egy újat (apropó, honnan a francból szerzel te TT tetőt, mikor még kasztni se találsz a bontóban... Eze egy vadonatúj típus. Azon se csodálkoznék, ha egy szaros lámpabúrát is külön rendelni kéne.)
Utána meg ráhegeszted... ja hogyne... ez nem 1500ös Lada.
Szerinted van olyan fasz a világon, a cigányokon kívű, aki kiadna több mint az új autó 60%át legalább egy összecigányozott szarért? -
igen, csak dolgoznak/ill.számláznak/ kb. 30-35ezres óradíjat...
rögtön lesz a piti 1kilós melóból egymilliós...
/persze a számokat csak a nagyságrendek kedvéért írtam, lehet nem pontosak/
hozzám utoljára egy Liana került be, osztok-szorzok kb. 300.000E a faszinak azt mondták a kérszakértők, meg se csináltassa, mert több a meló mint amit a kocsi ér /2.1M/>>>gazdasági totálkár...
mondanom sem kell elvitette valahova sufniban; megcsinálták, azóta is vígan furikázik vele...
-
Elárulom neked, hogy a dolog nagyban függ attól, hogy az adott cég (jelen esetben a Porsche-Pest) milyen rezsi óradíjakkal van szerződésben az adott biztosítóval...és általában az ilyen fő-fő-hivatalos márkalófaszok csillagászati óradíjakkal vannak... -
Nem hiszem, hogy a Porsche Pestet megbaszta a versenyhivatal. Egyszeruen ennyibe került, komoly karambol volt, szerencsére sérülés nem történt. (Az említett TT-ben sem hiszem) -
pont ezt akartam írni... -
Azt a biztosítót és néhány autókereskedőt/szervizt meg is baszta idén pármilliárdra a versenyhivatal a kartellesen magasra vágott szervizdíjak miatt. -
2 hours and 49 minutes until the next season of Top Gear starts
-
Kár okoskodnod. Ha értenél egy kicsit a "lakatoláshoz", tudnád, hogy miről beszélek. Egy tetőt sokkal kisebb munka levágni, és felhegeszteni egy újat a helyére, mint pl. rendesen kilakatolni egy jól oldalba kúrt vagy seggbe baszott kocsit, mely esetekben pl. a fenéklemez és még sok más kényes dolog is sérült... -
Nézd az, hogy nektek casco ktg.-re mennyiért javítottak, mit, az nem lényeges...ugyanaz a javítás kiszámlázásra kerülhet akár 10x annyiért, mint amennyiből megoldható lenne amúgy... -
"a tető asszed csak ugy cseréhető?"
megoldható...
ennél sokkal, de sokkal keményebben megtört kocsikat szegelnek össze, és rakják ki büszkén a kereskedésbe... -
ez neked nem vészes? háh ez totálkár ecsém. a tető asszed csak ugy cseréhető? a tető nem egy elem, az az autó váza, ha az oszlopok ilyen módon deformálódnak, akkor már nem lehet megcsinálni rendesen... én tudom, törtem már autót totálkárosra, sajnos... pedig az sem nézett ki annak... de ilyenkor az egész kaszni sérül, az illesztések, a felfogatások, minden. -
Nem biztos, hogy annyira túllőtt a jav. ktg.-en, mert anno a mi Golfunkat kisebb karambol után javították 1,2 millióért a casco költségére, szóval én akár el is tudom képzelni, hogy egy jóval drágább autó nagyobb javításáért márkaszervizben elkérnek 3 milliót. -
Nézd, a 3 millás tippel jócskán túllőttél a jav. ktg.-ken, de mondjuk én eleve nem vennék TT-t, se újonnan, se használtan, se törötten... :) -
ja és a 200 lovas változat olyan 10 millió körül mozog újonnan... 250 lovas pedig 14 körül. -
+ ki van törve a bal-eslő kerék, és kitudja, hogy mi van még a motortérben. Azért ilyenkor sanszos, hogy a motor is sérült. Ennek a javítása szerintem legalább 3 milla. Magyarul kapsz 9 millióért egy használt TT-t, ami elötte törve volt, és tele van gányolással. -
ez nem totálkáros... -
Egyáltalán nem vészes ez a TT! Kell egy tető, egy balos ajtó, bal első sárvédő, első lökös, néhány üveg, lámpa stb. Lakatolni nem is kell rajta sokat, inkább vágni-hegeszteni, fényezni...
Vannak ennél sokkal rosszab törések is, amiből még autót lehet faragni. :)
Azt nem tudom az 5 milla sok-e érte, attól függ mennyiért mennek az ilyen , de nem sérült szekerek. -
Magyarországon ezt még simán kilakatolják.
Kicsit ferdén halad majd egyenesen és 120-125 között majd rezeg hangyafaszányit a kormány, de audi:D -
Lehet, hogy annyira nincs is ez összetörve. Ettől függetlenül az 5,5 milla kicsit soknak tunik. -
alkatrésznek? -
Én adok érte egy Kiflit Mi ez a TT ??:D -
Nem tudom ki az, aki 5,5 milláért totálkáros autót vesz. -
Élt 1800 km-t:(
katt
-
Egyáltalán az Alfa esetében beszélhetünk dizájnerről? -
elég szánik sajna:( -
Jajjajj :( -
IGEN:DDD:D:D:D:D:D -
loál:) -
Loooool. Az alsó képen az Alfa fődizájnere látható, ugye? :D:D:D:D:D:DASD -
"koppintas"
:D -
Én biztos vagyok benne, hogy teljesen külön van a két cég. -
ZsirosKenyer #52319 igen, de nem a koncepció miatt tojok be hanem attól hogy brutálisan lapos és széles. Egy zondától is betojnék mégis rusnya. -
DJ BP #52318 2500 milliárdot veszített a Ford
Most hogy van, a Ford Europe mennyire függ az anyacégtől? Külön vannak teljesen, vagy csőd esetén annyi mindenkinek? :) -
DJ BP #52317 élőben betojsz :)) -
Jah, eléggé fantáziátlan fantázia-kép :D -
ZsirosKenyer #52315 ez olyan mint egy összegyúrt R8 + Gallardo