101030
.
-
Szerintem is lol. Porsche Hungaria. Komolyan annyiba kerult volna. (na jo, lehet volt az mar harom eve is :)
Egesz elejet le kellett hozza bontani. Fater megcsinalta sajat maga anyag koltsegen a haver muhelyeben. -
"Egy 15 eves audi 100ba ket eve egy torott fotengelycsere kerult 1-1.5 millio forint kozti osszegbe"
lol...
nekem meg amikor IFA-t fogtam a FIAT-al a homlokfal 1.5 milliárdba... -
Zárjuk a témát. Az általad említett dolgot tizedannyiért - sőt mi több - huszadannyiért meg lehet oldani...persze nem a Porsche Pestnél kiszámlázva... -
Passatos. -
Orra emlekeztet egy kicsit :) -
-
Egy 15 eves audi 100ba ket eve egy torott fotengelycsere kerult 1-1.5 millio forint kozti osszegbe. Semmi mas. Harom millat nem tarton nagyon tulzonak ebben az esetben. -
:OOO hát jah... nem sok köze van az audihoz, ha sokaig nezed talan az uj tt-re a sziluettek emlekeztetnek de amugy nem hinnem h masolas -
Borg #52394 
-
Csak szerintem audis? -
DJ BP #52392 fujj, ez randa... még csak 6 éves a mostani dizájnjuk... pedig a forma a legkisebb probléma, nem azért esnek az eladások... Hát a Laguna II megjelenésekor modernnek számított, ha másképp faceliftezik, most is az lenne.
Na meg a Lagunák ára ott van ahol egy Avensis, Passat árától alig marad el, Accordnál, Mazda6-nál drágább, nem tudom mit akarnak ilyen árral -
Az a C oszlop miért ilyen rohadt trendy? Minden kis és közép kategóriásnak ilyen a C oszlopa. -
Frissíti autói orrát a Renault
A mostani formát mire az emberek megszokták, addigra itt egy új, ami sokkal rosszabb...... :( -
Készítem a kötelemet.. =( -
Borg #52386 Kínai autót? -
DJ BP #52385 Egy E63AMG full gyári, listaára is van, nem értelek most én sem
annyi autó szerepelt már itt, amik tuningcégek gépei -
Borg #52381 ez is lol cikk :D -
Én meg hiszem. -
Részben illik ideis ;D
-
Borg #52378 Utoljára mondom el: Ez nem tuningos topik, ha gyári tuning, ha nem. Fogd fel, vagy adjak gondolkodási időt? Épp elég, ha a tuning autós topikban vannak tuning autók.
Sőt voltaképpen a gyári tuningos autókkal sincs gond, ha például valami újról beszúrsz képeket. De az, hogy mindenféle amg-t meg wiener schnitzelt újra és újra beszúrogatsz, akármikoriak, arra semmi szükség - itt.
Kit--kat: te meg menj vissza meccset nézni, az értelmes beszólások még mindig nem mennek. -
De azért 1 Abarth még belefér, nem?!
Vagy ha már itt tartunk mi van az Acurákkal, amik voltaképpen Honda felhúzások. -
Borg #52373 Biztonsági kamera felvétele egy autólopásról
50 másodpercükbe telt a merci elkötése... -
Borg #52372 Kértelek már egyszer, hogy a tuning autós képeket a tuningos topikba szúrd be. Még egyszer nem szólok. -
Láttam már rondábbat is. -
Hát ez nagyon csúf. -
70%-on. -
JYeti #52368 Mercedes E63 AMG
-
HA már itt tartunk, hogy áll a ruszenkó film?:) -
Az biztos,hogy aki ezt megveszi nem fog elmenni a Porsche pesthez egy listával,hogy mi kell a javításhoz.
Fillérekért lopat egyet és abból rakja össze... -
en a tetorol ugattam...
es hidd el tudom mirol beszelek. ertek hozza.
de mind1 hagyjuk -
Öcséd az útszéli cigány kurva maximum...te madár...nem tudom hány éves lehetsz, de nem értem miért pofázol olyan dologba bele, amihez szemlátomást kuka vagy. Öcsém elmondom neked, hogy nem csak műszaki van azon az audin azóta, hanem eredetiség vizsgán is simán átment, ránézésre te biztos nem mondanád, meg, hogy milyen javítási munkálatok lettek elvégezve rajta, és az egyik gyerekkori haverom vette meg tőlem baráti áron, úgy, hogy pontosan tudta az autó előéletét. Én nem ladákkal kupeckodó csóka vagyok, ne elgyél félreértésekben, de azért mert egy barom seggbe kúrta a kocsimat, még nem fogom kidobni a kukába, csak azért, mert szerinted nem lehet kilakatolni... -
jovan akkor kokanyoljatok barataim, soksikert :D -
sztem ő is tapasztalatból beszél, ha tudod értelmezni akommenteket, meg én is...
sebaj, nem tudhattad... -
Jajmár, mint a 14 évesek. -
pfff :D:D:D:D ladaval ahogy icram mondja azzal megcsinalhatod... asszed arra kapsz muszakit meg az utana biztonsagos lesz ha levagod a tetot es kokanyolsz ra masikat? :D:DDDDDD neked kar okoskodnod ocsem en tudom mirol beszelek, mint irtam, tapasztalatbol... -
Senki nem is beszélt itt helyesírási hibáról. Soha sem szoktam azzal jönni.
Amúgy erről az egészről EZ jutott eszembe :D -
Természetesen direkt írtam g-vel, mielőtt még helyesírási oktatásba mennél át... :)
Leírok ide neked egy konkrét példát két autómról...az egyik pont egy audi volt (nem ezeréves), és minő véletlen pont vágva lett - igaz nem a tető, csak épp az egész segge a C oszlop tetejénél és a hátsó ajtó aljának végénél...és kapott egy sérülésmentes segget, mert könnyebb volt így megcsinálni, mintha seggberúgott hátulját kellett volna húzigálni, egyengetni fenéklemezestül...és a lakatos egy hét alatt megcsinálta, nem is horror összegért (belsejét szét kellett kapni, kárpitok, ülések stb. - hátsó futómű, tengely, fékrendszer stb. kompletten le - hátsó szélvédő ki, ajtók mögötti kis ablakok mindkét oldalon ki stb. stb.)
...míg az oldalba törött mercimet egy fél évig kellett könyörögni neki, hogy megcsinálja, annyira macerás volt a meggyűrődött fenéklemez miatt... -
nem ugatlak le, csak nem kell papolni olyanról, amiről fingod sincsen... -
Jó... én kérek elnézést nyilván megint nektek van igazatok. Még szerencse, hogy csak ti vagytok ilyen okosak, és nem nyúlták meg le az ötleteteket, hogy hogy lehet szarból homokvárat építeni.
Najó énitt be is fejeztem, mert az ezermester urak, úgyis leugatnak. Én csak egy egyszerű álmodozó szagember vagyok... érted szagember, HA-HA-HA.
Out.. -
megint olyanban okoskodsz, amiről van valami elképzelésed, érintőleges ismereted, de a büdös életben nem láttál még ilyen témát közeltől, mert ha láttál volna, nem hitetlenkednél, meg agyalnál.
Autópiacokon ennél a TT-nél sokkal de sokkal jobban összetaknyolt állapotból visszahozott autókat árulnak full jól megcsinálva, és a júzerek 80%-ának soha nem is jut tudomására a kocsi előélete...
tulajdonképpen ez így van rendjén...