101030
.
  • GregSB
    Nem mindenkinek elég az A6 méret. Sok 2m 120 kilós "haver" nem fér be hátra, mert az 5kg-os aranyfux nekinyomódik az előtte lévő ülésnek, és nyomja a hasat :D
  • DJ BP
    de én feleslegesnek tartom. Akinek nem elég kényelmes egy Audi A6 méret, ott már bajok vannak :)
  • I.C.ram
    Akkor hajrá valaki írjon, nekem most nincs erre energiám. Mindjárt el is alszom.
  • Taranov
    Nem támadok le én senkit, csak ez a véleményem :)
  • Taranov
    De akkor ne Csocso írjon, hanem mi.
  • I.C.ram
    Najó, de 1 kategóriával fölötte is van ezeknek. Luxusért, és a tekintélytparancsoló méretért meg kell fizetni az árát.
  • DJ BP
    azért nem tud olyan agilis lenni mint egy Alfa 159, vagy 3-as BMW.
    Súlyuk van, és a fizikát nem lehet csak úgy erős fékekkel, elektronikával legyűrni.
    Tehát nem gorsulásra célzok, hanem vezethetőségre
  • JYeti
    Jaja, simán.
  • I.C.ram
    S600 azért minden, csak nem tohonya :)

Mondjuk tény, hogy nem túl energiahatékony autó :)
  • DJ BP
    ez nem s, ez john cooper works, előzőből is volt ilyen brutál.
    Az új Cooper szinte ugyanaz:
  • DJ BP
    ki mondta hogy nem így van? Mindig letámadod az embert :)
    Én büdös életben nem vennék bálnát, mert feleslegesnek tartom, túl nagyok nehezek, és tohonyák.
  • Taranov
    Hát hogy a fenébe ne lehetne Csocso? Sőt, legyen ő! :-)
  • Taranov
    Bevallom őszíntén, nem látom a különbséget.
  • JYeti
    Elég brutális lett az új Mini S.

Bár ez a forma szvsz már nemigazán illik a Minihez. Jah, amúgy ez is gyári TUNING.
  • Taranov
    Csak a stílus és a design az, ami a merci mellett szól, bár ez abszolút szubjektív dolog. Nekem személyszerint az előző S, és a ráncfelvarrás előtti E nagyon tetszik.
  • Taranov
    Előfordul ez szerintem ugyanígy egy 7-es BMW-vel vagy egy A8-assal is.
    _Elméletileg_ elképzelhető, hogy a Mercedesekkel többször, de erre nincs bizonyíték.
  • GregSB
    Bocs, S65 AMG, és itt az emlegetett teszt aminek a végén lerohad :D
  • cement
    mercedes=szar
    nem vennék soha.
    ha mar fenyuzes es maximális kényelem, akkor Lexus ^^
  • GregSB
    Jah, Fifth Gear évadzáró részében teszteltek S 63 AMG-t valami londoni multimilliomos sztárvendéggel. Meghívták hogy próbálja ki és mondja el a véleményét, cserébe megtanítják őt gumit füstölni. A forgatásnak úgy lett vége, hogy két gumifüstölős körözés után lerohadt a merci, és se előre, se hátra :DDDD

Jó oké, lehet mondani hogy gumit füstölni ilyen kocsival idióta dolog, meg nem erre találták ki, de ez SZVSZ akkor is szánalmas egy 60-70 millás kocsitól :)
  • DJ BP
    Lerohad a 40 millás S, szép látvány mondhatom :DD
  • GregSB
    *részvényekes = részvényesek.
  • GregSB
    Mercedes: nincs több minőségi probléma

"Dr. Thomas Weber fejlesztési igazgató esküszik rá, hogy az utóbbi évek hibáit sikerült tökéletesen kiküszöbölni."

El tudom képzelni, hogy ezt a mondatot remegő kezekkel szerkesztette, miközben a részvényekes fegyvert nyomnak a fejéhez :DD

"Az emlegetett új, az eddigieknél is sokkal alaposabb tervezési módszereket először az új C osztály fejlesztésekor alkalmazták."

Aham, tehát akkor az eddigi modellek ugyanúgy sz@rok lesznek, és majd a következő modellváltásnál javulnak meg? :P
  • Borg
    Ilyenre MO-n is utánad jön a rendőr, ha épp olyanja van. Aztán még meg is büntet valami mondvacsinált okkal. Ha nem is improper startingért :D
  • ZsirosKenyer
    improper starting :D

az aztán szabad ország!
  • Kit--Kat
    :) Egészségére váljon:)
  • CSOCSO
    peszarok.. elkotott egy majdnem annyi idos mercit mint en vagyok.......... kurvanagy tudas kellhet neki.
  • CSOCSO
    jeee kaptam egy ticketet.

improper starting.... ----> csikorgott (egy kicsit) a kerekem mikor elindultam... LOAL

a ket rendor fel orat beszelgetett mogottem.. eskuszom nevetgeltek, baromkodtak stb.. nem hittem el..

btw nem vicceltem a kicsittel... nahdehat mindegy.. pisztos fasszopo cikany volt oszt ram merges mert nem tud ilyet autot venni a gyerekenek...
  • Barney Tech
    rakás csunya.
  • Lteebee
    Fennállásának második legkomolyabb bírságát szabta ki a Gazdasági Versenyhivatal a biztosítók árkartellének ügyében. Az Allianznak 5,319 milliárd, a Generali-Providenciának 1,046 milliárd forintos bírságot kell fizetnie. A Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségét (Gémosz) 361 millió, három alkuszcéget 13,6-45 millió forintra bírságoltak. A versenytanács szerint a megbírságolt cégek és a szervezet 2003-2005-ben számos versenyt korlátozó megállapodást kötöttek.

Szvsz a gémoszba beletartoznak ők is.
    Nem biztos.
  • fifi
    úristen...
    eddig értelmes gyereknek tartottalak...
  • Falconer
    Lehet nalam van a gaz. Mindenesetre linkben is uaz.
  • whiskeyman
    nálam nem
    de itt van linkben akinek nem jelenik meg
  • Taranov
    Hát már ez is koppintás... de legalább nem Alfa.
  • Falconer
    Kisertetiesen hasonlit egy sarga bekara...
  • Taranov
    Ráadásul eladásnál nagyon nem mindegy, hogy márkaszerviz javította-e az autót, vagy nem, mert előbbi esetben elméletileg olyan állapotú, mint az új. A gyakorlatban már nyilván nem így van.
  • Taranov
    Értjük, de ahogy egy autótesztben a márkakereskedésben érvényes vételár a mérvadó, úgy a szervizelésnél a márkaszerviz díjai adják az összehasonlítás alapját. Az teljesen lényegtelen, hogy a maszekok szimpátiától/antipátiátiától, településtől stb. stb. függetlenül mennyiért vállalja be.
    Teljesen egyértelmu, hogy mi sem csináltattuk volna meg a Golfot 1,2 millióért, ha nincs casco, de pont ebben az esetben nem tételezném fel (A kötelező szervizek/titokzatos ledkivillanások esetében már igen), hogy átvertek. Egyszeruen ennyi az árszabás, és nem tudok róla, hogy a Porsche Pestet megbüntette volna a versenyhivatal.
  • whiskeyman
    Ez lehet a 2007-es Mondeo? nekem bejön...

• hykao
    Senki nem mondta, hogy hazudtok...úgy látom nem értitek, hogy miről pofázunk...
  • Falconer
    Meg egy pontositas. Most 15eves. Szal 92es audi 100, fotengelycsere a 2.5 TDIbe 1-1.5 milla kozott lett volna. Arrol nem is beszelve, hogy amit markaszervizben fotengely modellt beleraktak volna (reszletes megerdeklodtuk a dolgot), nem az volt ami bele valo. Szal mindennek a tetejeben meg jobban el is *sztak volna a kocsit.
    Persze, ha elviszed egy noname muhelybe az toredeke az arnak, de azert markaszervizt kell alapul venni arnak.
  • Taranov
    Nem kell olyan lazára venni a figurát, remélem, nem hiszed, hogy Falconer vagy én hazudok.