101030
.
-
Nem mindenkinek elég az A6 méret. Sok 2m 120 kilós "haver" nem fér be hátra, mert az 5kg-os aranyfux nekinyomódik az előtte lévő ülésnek, és nyomja a hasat :D -
DJ BP #52443 de én feleslegesnek tartom. Akinek nem elég kényelmes egy Audi A6 méret, ott már bajok vannak :) -
Akkor hajrá valaki írjon, nekem most nincs erre energiám. Mindjárt el is alszom. -
Nem támadok le én senkit, csak ez a véleményem :) -
De akkor ne Csocso írjon, hanem mi. -
Najó, de 1 kategóriával fölötte is van ezeknek. Luxusért, és a tekintélytparancsoló méretért meg kell fizetni az árát. -
DJ BP #52437 azért nem tud olyan agilis lenni mint egy Alfa 159, vagy 3-as BMW.
Súlyuk van, és a fizikát nem lehet csak úgy erős fékekkel, elektronikával legyűrni.
Tehát nem gorsulásra célzok, hanem vezethetőségre -
JYeti #52436 Jaja, simán. -
S600 azért minden, csak nem tohonya :)
Mondjuk tény, hogy nem túl energiahatékony autó :) -
DJ BP #52435 ez nem s, ez john cooper works, előzőből is volt ilyen brutál.
Az új Cooper szinte ugyanaz:
-
DJ BP #52433 ki mondta hogy nem így van? Mindig letámadod az embert :)
Én büdös életben nem vennék bálnát, mert feleslegesnek tartom, túl nagyok nehezek, és tohonyák. -
Hát hogy a fenébe ne lehetne Csocso? Sőt, legyen ő! :-) -
Bevallom őszíntén, nem látom a különbséget. -
JYeti #52428 Elég brutális lett az új Mini S.
Bár ez a forma szvsz már nemigazán illik a Minihez. Jah, amúgy ez is gyári TUNING. -
Csak a stílus és a design az, ami a merci mellett szól, bár ez abszolút szubjektív dolog. Nekem személyszerint az előző S, és a ráncfelvarrás előtti E nagyon tetszik. -
Előfordul ez szerintem ugyanígy egy 7-es BMW-vel vagy egy A8-assal is.
_Elméletileg_ elképzelhető, hogy a Mercedesekkel többször, de erre nincs bizonyíték. -
Bocs, S65 AMG, és itt az emlegetett teszt aminek a végén lerohad :D -
mercedes=szar
nem vennék soha.
ha mar fenyuzes es maximális kényelem, akkor Lexus ^^ -
Jah, Fifth Gear évadzáró részében teszteltek S 63 AMG-t valami londoni multimilliomos sztárvendéggel. Meghívták hogy próbálja ki és mondja el a véleményét, cserébe megtanítják őt gumit füstölni. A forgatásnak úgy lett vége, hogy két gumifüstölős körözés után lerohadt a merci, és se előre, se hátra :DDDD
Jó oké, lehet mondani hogy gumit füstölni ilyen kocsival idióta dolog, meg nem erre találták ki, de ez SZVSZ akkor is szánalmas egy 60-70 millás kocsitól :) -
DJ BP #52422 Lerohad a 40 millás S, szép látvány mondhatom :DD -
*részvényekes = részvényesek. -
Mercedes: nincs több minőségi probléma
"Dr. Thomas Weber fejlesztési igazgató esküszik rá, hogy az utóbbi évek hibáit sikerült tökéletesen kiküszöbölni."
El tudom képzelni, hogy ezt a mondatot remegő kezekkel szerkesztette, miközben a részvényekes fegyvert nyomnak a fejéhez :DD
"Az emlegetett új, az eddigieknél is sokkal alaposabb tervezési módszereket először az új C osztály fejlesztésekor alkalmazták."
Aham, tehát akkor az eddigi modellek ugyanúgy sz@rok lesznek, és majd a következő modellváltásnál javulnak meg? :P -
Borg #52419 Ilyenre MO-n is utánad jön a rendőr, ha épp olyanja van. Aztán még meg is büntet valami mondvacsinált okkal. Ha nem is improper startingért :D -
ZsirosKenyer #52418 improper starting :D
az aztán szabad ország! -
:) Egészségére váljon:) -
peszarok.. elkotott egy majdnem annyi idos mercit mint en vagyok.......... kurvanagy tudas kellhet neki. -
jeee kaptam egy ticketet.
improper starting.... ----> csikorgott (egy kicsit) a kerekem mikor elindultam... LOAL
a ket rendor fel orat beszelgetett mogottem.. eskuszom nevetgeltek, baromkodtak stb.. nem hittem el..
btw nem vicceltem a kicsittel... nahdehat mindegy.. pisztos fasszopo cikany volt oszt ram merges mert nem tud ilyet autot venni a gyerekenek... -
rakás csunya. -
Fennállásának második legkomolyabb bírságát szabta ki a Gazdasági Versenyhivatal a biztosítók árkartellének ügyében. Az Allianznak 5,319 milliárd, a Generali-Providenciának 1,046 milliárd forintos bírságot kell fizetnie. A Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségét (Gémosz) 361 millió, három alkuszcéget 13,6-45 millió forintra bírságoltak. A versenytanács szerint a megbírságolt cégek és a szervezet 2003-2005-ben számos versenyt korlátozó megállapodást kötöttek.
Szvsz a gémoszba beletartoznak ők is.
Nem biztos. -
úristen...
eddig értelmes gyereknek tartottalak... -
Lehet nalam van a gaz. Mindenesetre linkben is uaz. -
nálam nem
de itt van linkben akinek nem jelenik meg -
Hát már ez is koppintás... de legalább nem Alfa. -
Kisertetiesen hasonlit egy sarga bekara... -
Ráadásul eladásnál nagyon nem mindegy, hogy márkaszerviz javította-e az autót, vagy nem, mert előbbi esetben elméletileg olyan állapotú, mint az új. A gyakorlatban már nyilván nem így van. -
Értjük, de ahogy egy autótesztben a márkakereskedésben érvényes vételár a mérvadó, úgy a szervizelésnél a márkaszerviz díjai adják az összehasonlítás alapját. Az teljesen lényegtelen, hogy a maszekok szimpátiától/antipátiátiától, településtől stb. stb. függetlenül mennyiért vállalja be.
Teljesen egyértelmu, hogy mi sem csináltattuk volna meg a Golfot 1,2 millióért, ha nincs casco, de pont ebben az esetben nem tételezném fel (A kötelező szervizek/titokzatos ledkivillanások esetében már igen), hogy átvertek. Egyszeruen ennyi az árszabás, és nem tudok róla, hogy a Porsche Pestet megbüntette volna a versenyhivatal. -
Ez lehet a 2007-es Mondeo? nekem bejön...
-
Senki nem mondta, hogy hazudtok...úgy látom nem értitek, hogy miről pofázunk... -
Meg egy pontositas. Most 15eves. Szal 92es audi 100, fotengelycsere a 2.5 TDIbe 1-1.5 milla kozott lett volna. Arrol nem is beszelve, hogy amit markaszervizben fotengely modellt beleraktak volna (reszletes megerdeklodtuk a dolgot), nem az volt ami bele valo. Szal mindennek a tetejeben meg jobban el is *sztak volna a kocsit.
Persze, ha elviszed egy noname muhelybe az toredeke az arnak, de azert markaszervizt kell alapul venni arnak. -
Nem kell olyan lazára venni a figurát, remélem, nem hiszed, hogy Falconer vagy én hazudok.