101030
.
  • SötétBarom
    Ott a helyünk !!!
  • ZsirosKenyer
    nem éppen egyedi, de nem rossz
  • CSOCSO
    szerintem az ausztralok eleg pofas kocsikat gyartanak
    ez mar nem az elso ausztraliai izomauto ami szvsz tok zsirul nez ki.
  • CSOCSO
    upsz
  • desigo
    hát nem is a világos:)

• ZsirosKenyer
    nem rossz! mit gondolsz Sötét?
  • CSOCSO
    jut eszembe!!!!!! !tegnap mellettem allt az uj CL merci!!!!!!!

jol nezett ki!!!! btw.. most akkor ki kinek az ellenfele??? sl merci kinek az ellenfele a bmw nel?? es a cl?

e=5os bomi
    s= 7es bomi
    sl vagy a cl a 6 os bomi ellenfele?
  • cement
    azért nem árthat csínnyán bánni velük mert ha meghorpasztod biztos behajtják:DD
  • desigo
    "a gépjárművek éppségéért garanciát nem kell vállalni."

• cement
    wow ide lehet elnézek spanokkal
  • desigo
    lehet menni csapatni 15 ropiért:)
  • Kit--Kat
    megérdemlik:)
  • cement
    jah aztán a szerpentinkanyarokon 90-nel meg jol kidől az egész :DDD
  • CSOCSO
    nekem 8
  • Kit--Kat
    pontosabban a Vectra
  • CSOCSO
    nalunk meg most mutatkozott be a pontiac aura vagy mi.. ami az astra nalatok:D csal jol elcserebereltek itt az amcsik/europaiak
  • desigo
    Nem kell csak egy vékony hitelkártya
  • Kit--Kat
    majd a piknikeskosarat az asszony az ölébe fogja....
  • cement
    attol fuggetlenul h elmenyauto meg nem azt jelenti h ne lehessen vele elmenni kirandulni...
  • SötétBarom
    Ugyan ezt el lehet mondani minden sportkocsiról.. Ez egy élményautó.. Ennek ellenére ebben az árkategóriában nem árt azért némi csomagtér és társai.. MX-5, vagy S2000 oda vissza alázza..

Mindezektől függetlenül nekem teccik..
  • cement
    tipikus amcsi szemfényvesztés... nulla csomagtartó, magyaran arra valo hogy villants vele egyet egy napos vasarnap delutan a varosban, de semerre sem tudsz menni :\ pedig kinézetre egész tetszetős
  • GregSB
  • ZsirosKenyer
    elég idegesítő hogy rögtön az astra jutott róla eszembe. Kitalálhattak volna hozzá vmi teljesen új designt
  • SötétBarom
    Ez olyan, mint egy mini corvette...
  • desigo
    Épp egy órája láttam egy háromajtós feketét Budaőrs felé.Volt rajta Type-S felirat de gyanús volt,hogy túl lassan megy:)
  • Borg
    Új CTR teszt @ vezess.hu
  • DJ BP
    Opel GT

,,A GT szintén nem igazi Opel-termék. A General Motors már árulja évek óta Pontiac Solstice és Saturn Sky néven, Amerikában. Most kapott egy szép - minden testvérénel szebb - kasztnit, és áthajózik az Atlanti-ócánon, egyenesen az ön legközelebbi Opel-kereskedőjéhez. Azaz a GT amerikai autó. És az amerikai autók - vigyázat, sértő, hazug sztereotípia következik - szarok. A hírrovatunkban egymást lökdösik kifelé a Ford és a GM rekordveszteségeit tudató sajtóközlemények, a Mercedes is ezerszer megbánta, hogy megvette a Chryslert. Ünnep lesz az év, amikor valamelyik autóipari mamut vesztesége először lesz kisebb, mint a hazai államháztartási deficit."

:DD
  • CSOCSO
    csak egy csopper
  • GregSB
    Hát nemtom, azért kint van már az iDrive 5 éve, és a BMW eladási nőttek ebben az időszakban, még azoké a modelleké is amikbe nem opcionális extra... És mégis az újságírókon kívül senki nem sír miatta, nincs közfelháborodás a vásárlók körében, hogy olyan szar lenne.

Egyébként is a puding próbája az evés, elmélkedhetünk itt éveken át hogy milyen _lehetne_ kezelni egy ilyen autót, de amíg nem próbáltuk ki és nem tapasztalatból írjuk a dolgokat addig nem túl autentikus a vita :D

Szal holnap mindenki szerezzen be egy iDriveos BMW-t, vagy Command-os Mercit pár hétre, és a végén kibeszéljük a tapsztalatokat :P

(picit drága puding lenne ez)
  • CSOCSO
    naja.. es ahhoz hogy a rohat radiot attvalstd... ki kell jonni az idriveval a gps bol.. belemenni a radioba.. stb stb stb.. lehet hogy tenyleg szar igy... es kozben vezetned kene..
  • DJ BP
    a figyelmet biztos elvonja...
    próbáld ki PDA-t nyomogatni menet közben, nem túl jó

hiába újítanak, a gomb a legjobb, amire alig kell figyelni, Saab rulez :D
  • CSOCSO
    szvsz arra gondoltak hogy "hasznalhatatlan" vezetes kozben.
    lehet hogy anyosulesrol, P modban tok egyszeru..
    lehet az a baja hogy nagyon elvonja a figyelmet a vezetesrol es iranyithatatlan igy
  • GregSB
    Kerestem, de nem találtam :P

Ettől függetlenül én nem adnék csak egy újság véleményére, ha olyan gondok gyötörnének, hogy melyiket válasszam a három közül :)

Egyébként mi a francért sírnak még mindíg az újságírók az iDrive miatt? Ebben a cikkben emellett még a merci Command-ját is lefikázták. Tényleg ennyire fosok lennének ezek a rendszerek? Én kb 1 éve játszottam az iDriveal 10 percet az anyósülésből, és nem tűnt egy agyrémnek. Kicsit furcsa volt elsőre, de szerintem simán meg lehet szokni. Tény hogy ez a 10 perc nem volt valami sok + nem is kellett vezetnem közben, szal nem tapasztaltam ki 100%-osan, de nekem így is túlzásnak tűnik, amikor Winklerék oldalakon át fikázzák a BMW-s cikkeikben a Totalcaron.
  • CSOCSO
    nah keresss
  • GregSB
    Most ebben mi a nagy esemény? Keressek neked olyan cikket, amiben más a sorrend? :D
  • CSOCSO
    Car & Driver magazinban osszetettek az M5 ost, S6 ost es amg e mercit
    megelepetesemre a bmw lett a legutcso.. utanna audi es a legjobb a merci lett.
    meg nem olvastam el a cikket, csak be akartam szamolni nektek az esemenyrol. hatha addig flame lesz belole vagy vmi:D
  • desigo
    3-as 5 gen:)
  • CSOCSO
    huuu ez a piros Civic igy jol nez ki. btw pont mondtani akartam hogy dejo ez a type-r nem olyan csunya mint a tobbi. de kozben rajottem hogy aze nem csunya mer ez Si
  • CSOCSO
    he? nem is borg!:F
  • Borg
    se