101030
.
-
Ott a helyünk !!!
-
ZsirosKenyer #52708 nem éppen egyedi, de nem rossz -
szerintem az ausztralok eleg pofas kocsikat gyartanak
ez mar nem az elso ausztraliai izomauto ami szvsz tok zsirul nez ki. -
upsz -
hát nem is a világos:)
-
ZsirosKenyer #52704 nem rossz! mit gondolsz Sötét? -
jut eszembe!!!!!! !tegnap mellettem allt az uj CL merci!!!!!!!
jol nezett ki!!!! btw.. most akkor ki kinek az ellenfele??? sl merci kinek az ellenfele a bmw nel?? es a cl?
e=5os bomi
s= 7es bomi
sl vagy a cl a 6 os bomi ellenfele? -
azért nem árthat csínnyán bánni velük mert ha meghorpasztod biztos behajtják:DD -
"a gépjárművek éppségéért garanciát nem kell vállalni."

-
wow ide lehet elnézek spanokkal -
lehet menni csapatni 15 ropiért:) -
megérdemlik:) -
jah aztán a szerpentinkanyarokon 90-nel meg jol kidől az egész :DDD -
nekem 8 -
pontosabban a Vectra -
nalunk meg most mutatkozott be a pontiac aura vagy mi.. ami az astra nalatok:D csal jol elcserebereltek itt az amcsik/europaiak -
Nem kell csak egy vékony hitelkártya
-
majd a piknikeskosarat az asszony az ölébe fogja.... -
attol fuggetlenul h elmenyauto meg nem azt jelenti h ne lehessen vele elmenni kirandulni... -
Ugyan ezt el lehet mondani minden sportkocsiról.. Ez egy élményautó.. Ennek ellenére ebben az árkategóriában nem árt azért némi csomagtér és társai.. MX-5, vagy S2000 oda vissza alázza..
Mindezektől függetlenül nekem teccik.. -
tipikus amcsi szemfényvesztés... nulla csomagtartó, magyaran arra valo hogy villants vele egyet egy napos vasarnap delutan a varosban, de semerre sem tudsz menni :\ pedig kinézetre egész tetszetős -

-
ZsirosKenyer #52687 elég idegesítő hogy rögtön az astra jutott róla eszembe. Kitalálhattak volna hozzá vmi teljesen új designt
-
Ez olyan, mint egy mini corvette... -
Épp egy órája láttam egy háromajtós feketét Budaőrs felé.Volt rajta Type-S felirat de gyanús volt,hogy túl lassan megy:) -
Borg #52684 Új CTR teszt @ vezess.hu -
DJ BP #52683 Opel GT
,,A GT szintén nem igazi Opel-termék. A General Motors már árulja évek óta Pontiac Solstice és Saturn Sky néven, Amerikában. Most kapott egy szép - minden testvérénel szebb - kasztnit, és áthajózik az Atlanti-ócánon, egyenesen az ön legközelebbi Opel-kereskedőjéhez. Azaz a GT amerikai autó. És az amerikai autók - vigyázat, sértő, hazug sztereotípia következik - szarok. A hírrovatunkban egymást lökdösik kifelé a Ford és a GM rekordveszteségeit tudató sajtóközlemények, a Mercedes is ezerszer megbánta, hogy megvette a Chryslert. Ünnep lesz az év, amikor valamelyik autóipari mamut vesztesége először lesz kisebb, mint a hazai államháztartási deficit."
:DD -
csak egy csopper -
Hát nemtom, azért kint van már az iDrive 5 éve, és a BMW eladási nőttek ebben az időszakban, még azoké a modelleké is amikbe nem opcionális extra... És mégis az újságírókon kívül senki nem sír miatta, nincs közfelháborodás a vásárlók körében, hogy olyan szar lenne.
Egyébként is a puding próbája az evés, elmélkedhetünk itt éveken át hogy milyen _lehetne_ kezelni egy ilyen autót, de amíg nem próbáltuk ki és nem tapasztalatból írjuk a dolgokat addig nem túl autentikus a vita :D
Szal holnap mindenki szerezzen be egy iDriveos BMW-t, vagy Command-os Mercit pár hétre, és a végén kibeszéljük a tapsztalatokat :P
(picit drága puding lenne ez) -
naja.. es ahhoz hogy a rohat radiot attvalstd... ki kell jonni az idriveval a gps bol.. belemenni a radioba.. stb stb stb.. lehet hogy tenyleg szar igy... es kozben vezetned kene.. -
DJ BP #52679 a figyelmet biztos elvonja...
próbáld ki PDA-t nyomogatni menet közben, nem túl jó
hiába újítanak, a gomb a legjobb, amire alig kell figyelni, Saab rulez :D -
szvsz arra gondoltak hogy "hasznalhatatlan" vezetes kozben.
lehet hogy anyosulesrol, P modban tok egyszeru..
lehet az a baja hogy nagyon elvonja a figyelmet a vezetesrol es iranyithatatlan igy -
Kerestem, de nem találtam :P
Ettől függetlenül én nem adnék csak egy újság véleményére, ha olyan gondok gyötörnének, hogy melyiket válasszam a három közül :)
Egyébként mi a francért sírnak még mindíg az újságírók az iDrive miatt? Ebben a cikkben emellett még a merci Command-ját is lefikázták. Tényleg ennyire fosok lennének ezek a rendszerek? Én kb 1 éve játszottam az iDriveal 10 percet az anyósülésből, és nem tűnt egy agyrémnek. Kicsit furcsa volt elsőre, de szerintem simán meg lehet szokni. Tény hogy ez a 10 perc nem volt valami sok + nem is kellett vezetnem közben, szal nem tapasztaltam ki 100%-osan, de nekem így is túlzásnak tűnik, amikor Winklerék oldalakon át fikázzák a BMW-s cikkeikben a Totalcaron. -
nah keresss -
Most ebben mi a nagy esemény? Keressek neked olyan cikket, amiben más a sorrend? :D -
Car & Driver magazinban osszetettek az M5 ost, S6 ost es amg e mercit
megelepetesemre a bmw lett a legutcso.. utanna audi es a legjobb a merci lett.
meg nem olvastam el a cikket, csak be akartam szamolni nektek az esemenyrol. hatha addig flame lesz belole vagy vmi:D -
3-as 5 gen:) -
huuu ez a piros Civic igy jol nez ki. btw pont mondtani akartam hogy dejo ez a type-r nem olyan csunya mint a tobbi. de kozben rajottem hogy aze nem csunya mer ez Si -
he? nem is borg!:F -
Borg #52670 se