101030
.
-
Szerintem meg ügyes volt,pláne ha az itthoni közlekedők nagyrészéhez mérem. Ha olyan balfasz lett volna,az első 10 perces videó forgatása végére nem maradt volna semmi az M5-ből :D
én még mindig azt nem értem,hogy ezt hogy lehetett kint büntetlenül megúszni...
mi az a herélt hajtáslánc?
és miért jó fikázni egy olyan hozzászoló vezetési tudását,akinek van versenypályás tapasztalata(hozzászólók 98%-ról nem mondható el ),van egy jó karban lévő AE86ja,és nem ijed meg ha elúszik alatta az autó? :O -
Mirő' beszélsz? XDDD -
Ügyesebbnek kell lenni egy gyengébb autóval, pöcsöm;)
Ebből látszik, hogy 0 tapasztalattal a hátad mögött osztod az észt.
-
Susarc #96236 -
Susarc #96235 legalább kiszedted volna az oldaladról az ilyen videót miután kioktattad a fél topikot vezetlstechnikából....,de sebaj jót röhöghetünk most rajtad:P -
Susarc #96234 LOLOLOL
vizes aszfalton 100 lóerős géppel nagyon "ÜGYES" vagy:D:D
-
"elromlottak a rugók is meg a csillapitók." :DDDD -
"padlógázzal jártam vele mindig, de jeges savas uton azértt még tudtam vele egyhelyben kapartatni kicsit a poén kedvéért "
"Éreztem, hogy ez nem hogy 280 de tuti 300 feletti lóerő.."
"elvittem másnap cimbihez hogy vágjonl e a rugókból, mivel mennem kelett azt mondta leflexeli álló kocsin."
ja ok
-
miki30246 #96231 de ne hogy azt higgyétek hogy ritka ez a meggondolatlan vezetési stílus.
van aki hazánkban is 300 felett megy a sztrádán, és büszkén mesél róla -
miki30246 #96230 meggondolatlan volt, de még fiatal volt, és többszáz lóerős autó volt a segge alatt, aki kicsit is szereti az autókat az előbb utóbb úgyis megnyomja neki.
a szerencse mögött azért tudás is volt, gondolom versenypálya hiányában a forgalomban kamatoztatta tudását.
ártatlanul halt meg, a sors így hozta, de lehetett volna úgy is hogy ő öl meg másokat ugyanígy az ámokfutásával.
hátha észhez téríti ez az eset az illegális versenyzőket. -
Azért túlzásokba ne essünk.
Simán szerencséje volt,hogy nem csapta oda párszor,plusz simán ki is vághatták a kisebb koccanásokat.
Egy barom volt aki ész nélkül forgalomban csapatott látványosan.
nemtöbb -
melyik világé ? -
miki30246 #96227 a világ egyik legjobb sofőrje volt.
-
Az -
Egy sorozatgyártott sportosított bmw. Mi legendás benne, hogy majdnem gyilkoltak vele, vagy hogy meghaltak benne? -
Nem félkarú rabló ez.. :D Tudott vezetni és kész! Az OOM-500, meg egy legenda! -
Magyarul nem volt ügyes, csak "kiadta neki"...
-
Herélt hajtás? -
Vigyázz mit kérsz XD -
ROTFL :D -
Azért 320 ló, egy herélt hajtáslánccal nem lehet finomkodva bánni vele. Néha vizes úton. Azért volt jelen drift is bőségesen. És nála nem az autó irányította őt, hanem fordítva. Érezte az autót, és annak ellenére hogy egy 5 méteres autóról van szó, nem egy kis szar machboxról. Tudta mit csinál, igaz az tény, hogy közveszélyesen! Eleve az összes grúz egy állat, így a forgalom is készen állt rá :D -
Nem vezetett szépen, rángatta a kocsit folyamatosan, drift nem nagyon volt a videóiban, maximum powerslide, másrészről az szerintem nem "ügyesség", hogyha a szembejövő nem kapja el a kormányt akkor telibeveri... -
Susarc #96217 te biztos ügyes srác lehetsz....várjuk szeretettel a cáfoló videódat amiben űbereled a srác teljesítményet.... -
hát a kopaszodás nem tett jót neki :D -
"Szerintem nem volt ügyes"
Figyelemmel szoktam kísérni a videóidat, egész jól csinálod. A rizsrakéta is szép lett!
De ez a kijelentés, hogy nem volt ügyes, ez a legnagyobb faszság amit hallottam! :D A haverja az nem volt ügyes, de Giorgi tudott!! Kenterbe baszott volna sok kemény "pilótát" -
Coral Springs #96214 Melyik a tiéd ? -
iroda előtti csendélet most épp..
-
nIsTv4n #96212 És nem pörög túl a motor 3 ad-ikba? -
-
Amúgy 25 volt -
miki30246 #96209 azért ez durva kijelentés.
neked/nekünk mint kívülállóknak nehéz megállapítani mi a jó mi a nem jó, de az biztos, hogy a srác profi volt, és a legjobb gép volt alatta ami támogatta a driftben.
azért egy 350 lóerő géppel más a közlekedés, elég megpöccinteni a gázt, és már keresztbe is áll...
A dofőr ezt nem érzékeli a luxus BMW be csak a többieknek tűnik fel, hogy hűű valami elszáguldott mellettem. -
Szerintem nem volt ügyes, de ezt már kifejtettem a videóinál is :D -
Igy van ez ,jogos . De szidni meg örülni azért faszság :P -
szerintem mindenki elismerte h ügyes faszi volt. de akkor miért nem épített egy driftgépet és indult versenyeken? ha ott vagánykodik megtapsolják érte, és ha a pályán leli halálát, mindenki sajnálta volna. de így... -
így pont azt tapasztalta meg, hogy milyen amikor más hibájából hal meg... sokakat megölhetett volna ő is a felelőtlen közlekedésével.. -
Szerintem nagy parasztság itt ennyire örülni neki h meghalt...egy tehetségesen tényleg jó söfőr volt,mégha kicsit veszélyesen is.Főleg igy hogy nem is vezetett..mert ha még ő vezetne akkor igen. -
Azért ez még átoknak is beillik. Egy legendás kocsiban, ami ráadásul a sajátod, az anyósülésen meghalni...
-
Persze.
Így legalább, ha egy pillanatra is, bevillant neki milyen az, amikor mások veszélybe sodornak ártatlakónokat. -
Coral Springs #96201 Az leesett nektek hogy nem ő vezetett ? De ettől függetlenül utolérte volna a sorsa előbb utóbb, vagy nem. -
szerencsére azelőtt kivonta magát a forgalomból h másokat megölt. bár az jobb megoldás lett volna ha a rendőrök kapcsolják le, kobozzák el az összes autóját és veszik el a jogsiját 20 évre. a sors ironiája h valamelyik spanja mellett patkolt el - az biztos h mostmár az összes cimborája tízszer meggondolja, mielőtt sávot vált.