101030
.
-
Nekem a 207-es tetszik, az egyik legszebb kisautó SZVSZ. -
Az alsó concept az [#worship
Csak az a baj, hogy egy szép concept pezsót se láttam még sorozatgyártásban :( -
itt frencshéterizmus van -.-
-
Jahh ez az 1etlen stílusos kocsijuk is Bertone vagy mi. -
ZsirosKenyer #52785 nekem a lámpái sem tetszenek. Ebben az autóban csak az a szép hogy hosszú és coupe... -
Szvsz így sokkal jobban nézne ki (2 perces paintes VT
)
-
Nagyon ratyik az új pezsók. Mindegyiknek nagy telibenyomott harcsaszája van. -
Hátulról még csak-csak de elölről elég tré... -
Nekem ez pl teccik:
Asztán ezis szép (leszámítva a retardált és korábban már említett vigyort.)
Szóval annyit akarok hozzáfűzni a témához, hogy a franicák érzik a design-t, csak ritkán hoznak össze igazán jó cuccot.. Lehet nem kéne annyi csigát zabálniuk..
-
DJ BP #52780 mondjuk a fő gondom az vele, hogy mr bő 6-7 éves, mégis egy 185 lovas dízelért 14 misiket kérnek... azért az húzós, konkurenciát figyelve -
-
-
Felsőkategóriás autónál még nem láttam olyan szép hátsót, mint, ami a Thesisnek van. A belseje meg messze veri a merciket, bmwket. Ültem is egy ilyenben, és nagyon elegáns, ugyanakkor mégis visszafogott. Tipikus 60 feletti multik vezetőjének való autó :) -
DJ BP #52776 én nem látom, na mindegy :)
Összes olasz gép tetszik, még a Pagani is, de ezt a Thesist nem tudom hovatenni, hogy mitől olyan gyönyörű -
Áhhh.... Nagyon szép ez barátom! És nagyon eredeti! A 159es jóval kisebb kategória. -
DJ BP #52774 mondjuk a Thesis nem tudom mitől szép, oldalról tiszta Lincoln, viszonylag apró lámpák rátéve...
most őszintén, egy Alfa 159 agyonveri dizájnban
-
ZsirosKenyer #52773 véjt a minit!!
"a francia design nyomába sem érhet semmilyen japán"?
Most ne a 10-15 éves japán autókat hasonlítsd össze a 2007-es citroenekkel (mely japcsik már egyébként akkor is jobban néztek ki mint bármely francia fos), hanem inkább vedd alapul az új civicet vagy az euro accordot. Nekem sokkal jobban tetszenek mint pl. a buta röhögő arcú pözsók. A francia autók szerintem hihetetlenül férfiatlanok, inkább b*ziknak ajánlanám az összeset. Egy autó nem attól dizájnos hogy túl van csicsázva minden apró eleme, hanem hogy milyen az összhatás.
Az olasz design az már respekt, bár néha már túlzásba viszik ők is.. -
loál -
Az mi? -
:DDDDDDDDDDDDDD -
Hogy utána kalapáccsal szétverhesd :P -
CSOCSO most éppen 1 Suprat rakok össze, csak hogy tudd:) -
DS lámpák durvák nagyon :D -
Ezt most találtam:
-
*híresen jók -
Nem akarok flamelni, ezt előre kijelentem, szóval a következőkben csak a magánvéleményemet írom.
Egy olyan francia autónak, ami tükrözi a francia designt (azért ne feledkezzünk meg róla, hogy Olaszország mellett a franciák híresek jók designban), nyomába sem érhet semmilyen japán. Sem Honda, sem Mazda, sem Lexus, Toyota meg főleg nem.
Nekem sem tetszik a C6, főleg azért, mert ebben a kategóriában a Lancia Thesis visz mindent nálam, de azért azt elismerem, hogy ez egy viszonylag eredeti formaterv, ami a mai világban ritka. -
:DD A lütyő főtörzs volt benne a nyomozó ugye?:D -
Ez a Fantomasból van, nem? Egyik beszteszt hidegháborús film :P -
Loller :D
-
Melyikből? Most kerestem rá, és már az első oldalon 3 különböző formájú/lámpájú DS volt a Gugli imidzs szörcsön.
Keress egy képet arról amelyikre gondoltál, és küld át privátban a linkjét, este csinálok belőle bannert... -
Tényleg, valaki nem csinál DS-t?:) -
DJ BP #52758 nem is jobb, de 5x érdekesebben néz ki egy Hondanal...
És nem megvenni kell, hanem nézegetni bannerként, azt se muszáj, mert legörgetsz... -
DJ BP #52757 Mondj egyet :D, C4 Picasso? :DDD -
jaj de ronda tipikus mostani francia fos Dizájn ritka ocsmány....:D
Autót rakjatok be banernak ne szart.....
HONDA 4Ever:D
-
ZsirosKenyer #52755 ennél vannak szebb citroenek is, ezt vegyük már ki.. nagyon csúf -
de uram isten, hogy néz ez ki? borzaszto -
DJ BP #52752 ez már jobb egy fokkal :)
-
Ezt nem hangoztatnám a helyedben, nem stílusos :) -
Borg #52750 Szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy a C6 képminősége szar. -
Nekem is tetszik... utcán látom mindíg végignézem, és elégedetten hümmögök rajta. De magamnak szerintem nem vennék soha :)