101030
.
  • Taranov
    De az új Freelander nekem baromira tetszik. Bár nem szeretem a SUV-szerű autókat, de legfeljebb a Range Rovert vagy a Freelandert tudnám elképzelni ilyen kategóriában.
  • DJ BP
    egy Freelandert kapsz az áráért, és jóval kisebb...
  • Taranov
    El-el, de azt hittem, rosszul fogsz tippelni :-)
  • Kit--Kat
    Habozás nélkül Ssangyongot:PPP
    Eltaláltam?:D
  • SötétBarom
    Nemtom ez pl miért számít rondábbnak, mint bármelyik SUV..

• Taranov
    Szerintem sem rossz, de példának okáért egy Land Roverrel összehasonlítva...
    Melyiket vennéd? Én nem gondolkodnék rajta :-)
  • DJ BP
    hol van az európai ember fájdalomküszöbe.

:DDD A Rexton még egész tűrhető, de az is a legdrágább :D, de a többi :)
  • Borg
    Pedig még az sem egyértelműen ronda, csak nekünk - egyszerű európai kockaautókhoz szokott embereknek - szokatlanul merész a dizájn.

Másrészt a kínai autók többsége pont azért nem jött még európába, mivel egyből jogvitákba keverednének más gyártókkal, a lopott dizájnok miatt. A sshangyong az egyetlen, aki valami egyedit tudott alkotni, bár valszeg rajta keresztül is csak a merci kísérletezik, hogy hol van az európai ember fájdalomküszöbe.
  • DJ BP
    csak én elgondolkodva Ssangyongon kívül nem tudok egyértelműen rondának nevezni egy autót se :))
  • DJ BP
    mellesleg a ronda nagyon szubjektív dolog, de ezen jópárszor volt itt vita.
    Attól még nem ízléstelen az, aki Toyotát vesz Fiat helyett
  • Taranov
    Lehet egy szép autót is használati tárgyként kezelni.
    Az Astra Classic formatervével egyébként meg vagyok elégedve, szerintem pont úgy néz ki, mint amennyibe kerül, mint amilyen darabszámban eladták stb.
    Nem feltűnő, letisztult.
  • DJ BP
    Másrészt nagyon sok ember nem úgy tekint az autóra, mint pl. egy ruhára, ami az egyéniségét, ízlését tükrözi. (Szóval egy "ronda" autót is megvesznek)

Mivel sokaknál használati tárgy... Hát szerencsétlen nem jódolgában vesz Astra Classicot...
  • Borg
    Mivel abból indult az egész téma...
  • Taranov
    Szokták mondani ezen az elven, hogy nincs rossz ízlésű ember. Azért a design szakértők ezt nem így gondolják :-)

Másrészt nagyon sok ember nem úgy tekint az autóra, mint pl. egy ruhára, ami az egyéniségét, ízlését tükrözi. (Szóval egy "ronda" autót is megvesznek)
  • Taranov
    A bannerben lévő piros honda kék-fekete háttéren pont ilyen, nem?
  • DJ BP
    egészségükre, kinnti népautóért ennyi pénzt :DD
  • DJ BP
    nem az a lényeg hogy nagy, hanem hogy hülye formája van..

szted, :)
    nekem meg a ticsung Hondák nem tetszenek, mégse jelentem ki, hogy rondák, mert van akinek tetszik, különbözünk. Nincs egyértelműen ronda autó
  • Borg
    Ettől még meg fogják venni, mert ilyet különben nem kapsz európában. Szal akinek ilyen kell, az majd megveszi.
  • DJ BP
    Itt sok jó dolgot nem forgalmaznak, én az acurákat is hiányolom nagyon..

Az Accord az egy Acura tkp. :D, ennek örüljél inkább, hogy nem az ő Accordjukat hordják ide
  • DJ BP
    jézus, 5 ajtósban full-extrával 1 misivel olcsóbb újonnan...
  • Taranov
    Megdöbbentő, hogy az emberek mennyit kiadnak újonnan egy átlagos autóért. Lásd. Honda Jazz 4 milláért pl.)
  • Taranov
    Jajjaj, de óvatos az európaihoz képest.
  • I.C.ram
    6.2éert egy használt 140 lovas családi autót... ja hogyne.
  • Kit--Kat
    Én nem:) AZért az se semmi, hogy Ferrarit és Maseratit is forgalmzanak, sőt van külön Corvette szalon, ha már itt tartunk. Ezek kicsit komolyabb szintet képviselnek, mint 1 Acura, tehát szerintem fölösleges a panaszkodás.
  • ZsirosKenyer
    Itt sok jó dolgot nem forgalmaznak, én az acurákat is hiányolom nagyon..

kétes eredetű, amcsiban gallyra tört, több autóból összehegesztett 8gen civic coupe-k néha fellelhetők a hasznaltauto.hu -n, persze néha ki lehet fogni pár szép darabot, de ritka mint a megbízható francia ()
  • GregSB
    EUban miért nem forgalmazzák? Nekem ez a Civic tetszik a legjobban.
  • ZsirosKenyer
    nem az a lényeg hogy nagy, hanem hogy hülye formája van.. Vagy téged abszolút nem emlékeztet semmire az autó orra? akkor gond van a kreativitásoddal
  • Taranov
    A Ceed pont úgy néz ki, ahogy ki kell néznie.
    Egy ilyen alapvetően olcsónak szánt autót butaság lenne túldesignolni.
  • Kit--Kat
    meg jól is néz ki, ami a Toyotáról nem mondható el
  • DJ BP
    nem tudom miért lenne annyira ronda a Peugeot... nagy a szája, de attól miért lesz ronda, azt nem értem
  • DJ BP
    nálunk nem
  • DJ BP
    hát igen, inkább Ceed kéne, ár-érték aránya sokkal jobb
  • Kit--Kat
    Pagani nem olasz... Csak 1 argentín olaszba alapított 1 gyárat, de bőven nem olasz. Látszik is az autón.
  • Kit--Kat
    Whááá na ezt nem tudtam:)
  • Kit--Kat
    Miért, szentségtörés lett volna, ha valamit elrontasz?!:D

Más: Ez az új Toyota corolla, valami hihetetlenül ostoba autó lett. Eszméletlenül semmilyen. Bőven a koreaiak mögött kullog ezzel az autóval a Toyota.
  • Taranov
    Az a Bentley Azure Coupe is Pininfarina design, ami miatt 8-10 éve megtetszettek az angol autók :-)
  • CSOCSO
    gut en nem mertem nekiallni:D
  • Taranov
    Kevésbé különleges, divatos szóval élve exkluzív a 159-es.
    Nekem ez nagyon bejön.
  • Borg
    usdm coupe si
  • GregSB
    A bannerban lévő piros Civic az melyik Civic? EUban forgalmazzák? Én nem találom a Honda honlapján...