101030
.
-
A másik, hogy nem hiszem, hogy életveszélyben voltak, de ez csak magán vélemény. Lehet ez is oylan túlkapás szerű, hogy ha nem is sietnek meg nincsen semmi különös ok, akkor is így mennek.... -
DJ BP #52868 oké :)
először én is mérges voltam, de eszembe jutott hol vannak -
Megértettem :) Csak ilyet még nem láttam, s azt hittem ez nem komoly, de az.... -
DJ BP #52866 én is a saját életem félteném, mint mások autóját...
értsd már meg, hazai mentősöket nem lövik, ellenben ott a katonákat -
DJ BP #52865 elég jó, és az ára tükrözi is sajnos :) -
De időt sem adtak sok esetben, hogy lehúzódjanak, sőt nem is lett volna hova lehúzódni az autósoknak. Ez olyan, mintha nálunk a mentősök csinálnák ezt a pesti csúcsban. Különben igaz, amit írtál, én azt hittem, hogy ez olyan videó, ahol szórakozásból csinálják, de még ha ők a rendfentartok, akkor is kicsit fura ez így... -
Csak dudáltak, nem volt megkülönböztető jelzésük. :D -
DJ BP #52862 azért mennek így, mivel dobálhat gránátokat rájuk bárki, meg egyéb merénylet veszélyek, ott nem viccelnek -
Miért, a 3asnak milyen a minősége?
Én még az új Ford Fiesta-ra is kíváncsi leszek. -
Borg #52860 Ezt úgy képzelik, hogy megkülönböztető jelzéssel, főleg katonai statárium idején minden joguk megvan ahhoz, hogy elhárítsák az akadályokat az útjukból.
Nem tankkal mentek át az őket akadályozó autókon... hanem max félrelökdöstek pár járókelő autót, akik nem voltak hajlandóak időben lehúzódni.
Ott ők a rendfenntartók, és ha helyszínre sietnek, akkor ugyanúgy joguk van áthágni a közlekedési szabályokat, mint bármelyik országban a rendőrségnek. Sőt, még inkább. -
Ezt hogyy képzelik? Szinte minden előttük haladó kocsinak nekimentek. Meg csak úgy fel a járdára és a szembejövő sávba....Királynak hiszik magukat?! Kis p*cs*k.... -
Jaja, ezis kezd hülyén vigyorogni..
-
ZsirosKenyer #52857 ekkora tuskókat
utána meg csodálkoznak ha rakétatalálat éri őket..
-
Louis Cyphre #52856 http://www.vezess.hu/hirek/igy_autoz..._amerikai/9393 -
Borg #52855 Szerintem túl franciás, túl pözsós... -
Nekem az előző sokkal jobban tetszett, 1000x karakteresebb volt. Ez elég mellényúlásnak tűnik. Bár a japán autókat úgy is veszik mint a cukrot. -
Louis Cyphre #52853 -
Ez egész pofás... -
DJ BP #52851 mondjuk nem tudom ,,Grande" lesz-e -
DJ BP #52850 Mazda 2
eddig a Punto mellett ez tetszik legjobban, részletekre kíváncsi leszek, minősége olyan lesz-e mint a 3-asnak a kategóriában, na meg az ár hol lesz így :)
-
DJ BP #52849 Mármint ezért a pénzért kicsi nekem :DD -
DJ BP #52848 amit tud az hagyján, de akkor is pici autó nekem, ez a főbb gond :)
Meg annyiért inkább Civic Type R, vagy Focus ST :) -
Pont ma nézegettem egy Mini Cooper S-t
Aranyos kis méregzsák az csak horror áron adják:( -
Borg #52846 Meg még a mini helyett is.
Főleg ha az abarth tényleg az 1.4T 140LE-s motort kapja meg.
Állati élvezetes kis autó lehet belőle, és még a fiat 500 dizájnját sem nagyon torzították el :) -
DJ BP #52845 pfujj, tényleg :) -
Svsz elég szarul néz ki ez a "kis Viper".:)
-
DJ BP #52843 kíváncs leszek az árra :), Smart helyett inkább ez -
Hamár kisautó (nagyon kicsi):
-
Jó mondjuk a Lancia meg mini mkicsit feljebb helyezkednek minta Jazz, azok prémium kiskocsik. -
DJ BP #52840 vezess.hu teszt :) -
Nem egy kategória.
Jazzbe férnek emberek, vagy dolgok, a többibe meg nem. -
ZsirosKenyer #52838 ejj, azok a fránya csikósok 
-
ZsirosKenyer #52837 ráadásul sok szaklap szerint veri a kategória-társait (lsd totalcar) arról nem is beszélve hogy mennyivel megbízhatóbb mint mondjuk egy c3.. -
DJ BP #52836 Mini, Lancia Y
azok divat miniautók, nem praktikusak...
klíma nélküli 1,4-es Mini nem konkurenciája a felszerelt Jazznek... Lancia is mini kategória, nem alsókategória...
,,de mégiscsak egy kisautó."
Mert a Lancia nem? :DD -
Hát jó, igen, de én akkor elgondolkoznék előtte 3 típuson: Mini, Lancia Y, VW Polo Bluemotion. Előbbi kettő szerintem nagyon jól néz ki, utóbbi pedig keveset fogyaszt.
Elképzelhető, hogyha az extrákat és az automata váltót is beleszámítod, már nem számít drágának a Jazz, de mégiscsak egy kisautó. -
DJ BP #52834 engem meg a forma nem hoz lázba annyira, mint az olasz fanokat... különbözünk -
DJ BP #52833 mondjuk egy 1,4-es fokozatmentes automata, jól felszerelt, nagyon praktikus kisautóért miért ne kérhetnének 4 milliót? 3-at nem kérhetnek...
-
"Lásd. Honda Jazz 4 milláért pl."
A Honda Jazz még mindíg kategóriája legpraktikusabb autója. Azért ez kicsit égő a többi gyártóra nézve, 5 éve nem képesek egy olyan autót csinálni, ami felvenné vele a versenyt térkihasználatban... -
DJ BP #52831 csak én eleve nem vennék ilyet :), terepre 90%-uk sose jár, lomhább, többet fogyaszt, sokba kerül. Egyedül a biztonságérzet szól mellette, meg strapabíróbb, de nagyobbat is üt úthibán :). Ennyit nem érne nekem -
DJ BP #52830 nekem is, de van akinek kicsi, az vesz kínait :DDD