101030
.
  • DJ BP
    kombi kicsit érdekesebb :) Sztem tényleg sportkombinak hat, mégis 540 literes, állítólag 23,5 centivel hosszabb, az tekintélyes :)

Egy 307, Focus kominál jobban néz ki, az Astrával egy szint kb. sztem, de Astrát nem vennék soha, meg drágább is, meg az Opel 1,6 benzines hozzá se szagol ehhez, vezettem már, olyan tohonya 1,6-ost nem láttam mostanában :) Mondjuk most érkezik nekik is egy 115 lovas, facelift céljából. Meg van a Megane kombi, hát... :)
  • Taranov
    Az a gond, hogy élőben még csak 1-2 Cee'd-et láttam, de már unom őket :)
  • Kit--Kat
    ezt már megbeszéltük:)
  • DJ BP
    Ceed kombi (tömegautósra vettem a figurát :D)
  • DJ BP
    ezzel a csapott háttal, csak a híres franci merevség és a panoráma szélvédő, hát :))
  • desigo
    tényleg jól néz ki!
  • DJ BP
    fogadjunk csak én vagyok olyan perverz, hogy tetszik a külseje :DDD
  • DJ BP
    ja, csárdásra táncra perdül a juhász :D
  • Csabesz6
    éjjen a magyar nyelv!
  • I.C.ram
    music-ra elkezdett dance-elni a homeless.
  • desigo
    Én ha suli mellett megyek el akkor szoktak a gyerekek táncolni:)
  • DJ BP
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    Alfa 169 Spy satsz

(alfakoppintas...szerintem)
  • CSOCSO
    loool
    piroslampanal voltam, halal zsir ido, sut a nap mintha nyar lenne ( lol) duborog a zene a kocsimbol erre egy homeless odaall mellem es elkezd tancolni :D, nagyon kesz volt a csavo:D
  • Harly18
    Persze, hallottam róla. És írni is akartam, hogy a márkaarculat miatt hasonlít...
  • DJ BP
    max. a kerékív domborítás, meg a szedán oldalablaka hátul, meg a fenekében felismerni 4 ajtós Focust. De ennyi kell, vagy a Golf, Polo között semmi hasonló nincs? Meg a Passat, Touran, Jetta orr? Meg az Audik, Seatok (ezek már durván), Renault-k, Peugeotok, Mercedesek, BMW-k, Lexusok, Mazdák? Hallottál már márkaarculatról?
  • Harly18
    Azért ezt te sem gondolod komolyan. Sok olyan formai megoldás van, ami eléggé Focusos...
  • DJ BP
    azért... én abban ülök, és hát sajnos köze nincs hozzá a beltérnek :). Kívülről nem csúnyább, de akkoris más

a kombi kéne :)
  • csabush
    szvsz túl sok köze nincs a mostani Focushoz...
  • Harly18
    Ez csak egy felfújt Focus, S-Max-os lámpákkal és kerekekkel. Szép-szép, de nem túl eredeti. Biztos jó autó lesz, de......
  • GregSB
    Hehe, Ford mondeo szmájli:

^(Ford)^
  • GregSB
    Beljseje nagyon ott van! Külső is szép előről meg oldalról, de ez a hátsó lámpa... Már az S-Maxon sem tetszett, de ezen a szedánon tiszta ^_^ :D
  • autoszimulator
    uhh az a beltér
  • DJ BP
    Mondeo:
    A 4 ajtós segge fura, 5 ajtós kémftók jobban néztek ki

• DJ BP
    tegyük bele Focusba a műszerfalát, és kész, jobban is elférsz :DDD
  • GregSB
    Így feketében hihetetlenül tetszik a C30. De 5 és fél millát elkérni érte... :/
  • I.C.ram
    Hát nyilván. De ők is csak szerencsétlen katonák. Az elhülyító amerikai rendszer legnagyobb áldozatai talán. Sajnálom őket, mikor 2x éves fiatalok, olyan szellemi szinten vannak, mint, mint a legnagyobb vidéki tapló cigány, és erről nem ők tehetnek, hanem az anyaország.
  • Lteebee
    Nem is az a kérdés, hogy abban a háborús helyzetben indokolt-e a viselkedésük.
    Ami miatt nem tolerálom ezt az az, ami miatt ott vannak.
  • Taranov
    Nagyon jól néz ki. Tripiuno?
  • I.C.ram
    ennek semmi köze ehhez.

Azért mennek így, mert gyakorlatilag minden utcasarkon kilőhetik őket egy RPG-vel. Ha megállnak, vagy lassítanak, akkor kb 2*-esére nő a kockázat, mert álló járművet még a hülye is eltalál egy ablakból. Ha hallgatjátok a videót lehet hallani, hogy dudál folyamatosan, és csomóan le is húzódnak. Mondjuk tényleg egyszerűbb lenne felszerelni egy szirénát, mert a hummer pinafüst citroen kacsa dudáját senki nem hallja 3 méternél nagyobb sugarú körben.
  • GregSB
    Ja SL! Bocs ezt benéztem :D
  • CSOCSO
    kicsit hulyeseg foleg ha a 2007 est nezzuk mivel az uj 2007 es mercinek a slalom sebessege is jobb...stb...
  • Falconer
    SL, nem S
  • GregSB
    Arról nem is beszélve, hogy S merci nem egy élményautó, kb mintha egy hajót vezetnél. SZVSZ M6-os bömbit 100x nagyobb élvezet lehet vezetni.
  • CSOCSO
    2007 es sl65 amg merci nagyon duuurva!!
    uber draga.. majdnem ketszer annyiba kerul mint egy m6 viszont 4 alatt van szazon? legalabbis ezt irtak a tesztben.. ami erdekes hiszen az jobb mint az slr ideje... nomeg 1000 rpm nel tobb nyomatekot tesz le a foldre mint az m6 maximuma... merci maximalis nymateka meg kb ketszer akkora mint a bmw-je:D DUUURVA... a kerdes a kovetkezo: kinek kell ennyi ero? minek?
    annyi maniert bmw be is szerelheto anyamkinja turbo amivel kb olyan erot tesz majd le mint a merci.

nah mindegy

dekurva draga. ha reszletre veszed kb 250 ezerre jon ki a merci vege a kamattal meg mindennel
  • DJ BP
    legyek emberbaráti, amúgyis koszos arabok :DDDDDDDD
  • Falconer
    Hat szerintem elobb kezdik el loket loni, ha atgazolnak mindenkin :) Qrva anyad , meghuztad az oldalat kocsoge?!
  • Harly18
    Végülis igen...
  • DJ BP
    ha úgy vesszük, végig veszélyes, bármelyik sarkon lehet öngyilkos merénylő pl...