101030
.
-
Valaki tudja esetleg, hogy egy 30+ éves autóra milyen itthoni forgalomba helyezés költségek vannak? Osztrák forgalmija van a kocsinak. -
Nekem sem nagyon tetszik, eléggé japán a design, de természetesen ez szubjektív. -
A Civic szerintem nagyon kilóg a sorból, szépnek kicsit sem mondható, max eredeti, vagy extravagáns. -
"nézd meg milyen felhozatal van a kategóriájában, 1 vicc."
Ez azért így nem igaz. SZerintem a Civic, Megane és a C4 is szép. (Az már más kérdés hogy útóbbi nem túl megbízható :) Annyival mindenesetre nem csúnyábbak a Bravonál, mint amilyen árkülönbség várható köztük...
-
Új Civic? BMW bangle-dizája? Ugyanúgy vannak ma is akik merész dizájnokkal jönnek elő...
-
inkább a GT! -
Nektek a Brera vagy az Alfa GT tetszik jobban? -
Pont ettől egyedi. -
szerintem szep. es ha vki maserati manias es kell neki egy fasza csaladi auto... akkor ez egy jo valasztas.
a hutoracs szvsz meg a sima autojukon is ennyire lecsuszik. -
Hát de jogosan, nézd meg milyen felhozatal van a kategóriájában, 1 vicc. -
DJ BP #52939 ismerem a ,,stílusos" olaszautók árképzését... már sejteni lehet, hogy a Bravo drágább gép lesz -
na igen...ez a gond a mai autobiznisszel...nem nagyon kockáztatnak már a formatervben semmit...(lásd régi focus, mekkora szám volt...a mostani nem volt nagy durranás szvsz)stb stb...mindenki mindent el akar adni.:\ -
Hogy több autót adjanak el. -
Nekem csak a hutoracs furcsa, hogy annyira lemegy es kiall. En azon igazitanek egy kicsit, aztan nem lenne semmi baj az egesszel. -
Dehogy nem...
Ez akkor lene szép ha nem maserati lene... Egyáltalán nem illik a stílusához nem tudom mért kell ilyen autót csinálni...
-
Ez se csúnya:
-
Hát mert azok stílusosak:P
Várd meg a Bravo IIes kombi verzióját, kb 2 év múlva debütál;)
-
DJ BP #52932 tojom le, nekem tetszik és kész...
Alfa SW-re nincs pénzem bocs, mert tudom csak az olasz stílusos nálad, ezt már észrevettem :)
Meg nem trendizni akarok, használni -
Sajnos több a stilustalan autó, mint a stilusos.... -
Le... :P -
Nem rossz a Kia, csak (kapcsolódva a VW topic témájához :-)) nem stílusos. -
DJ BP #52928 én meg VW-t, ezt letárgyaltuk :DDD -
Én nem fikáztam :) Amúgy nem néz ki rosszul ez a kocsi, az meg más dolog, hogy Kia-t soha nem vennék....:) -
DJ BP #52926 hát, sok értelmét tényleg nem látom, pont a 30%-os fogyasztástöbblet miatt -
DJ BP #52925 tudom, és? :), de jól néz ki, nekem ennyi elég (amúgy A mercin láttam először ezt a megoldást)
Azért is szemezek vele, mert 2 év múlva ekkora kombira lesz szükségem (családi vállalkozás :) -
A biztosítást az üzembentartó fizeti szvsz, szal a kárt is ő okozza. -
Okés, már értem....Köszi! -
Borg #52922 Benézték a bioetanolosok? Nyakunkon a benzinháború -
Borg #52921 CTR old vs new -
k feri #52920 Ha kivan vonva a forgalomból akkor nem tudsz vele kárt okozni ha áll valahol.
-
Borg #52919 Hát ha ő vállalja.. -
Elméletben ez a kocsi addig nem kerülne forgalomba, amíg át nem lenne iratva....Elvileg a tulajnak kellene ismét forgalomba helyezni az ideiglenesen kivont autót, nem? -
Borg #52917 Irtok egy szerződést, hogy kölcsönadta neked az autót, és kész.
Amikor ez lejár, akkor meg adásvétel, átiratás stb. De az eladónak elég rizikós, szal ha nem ismered jól, nem valószínű hogy belemegy. Pl ha összetöröd az autóját, vagy kárt okoz az ő biztosítására stb... -
És ezt kinek kell elintéznie az okmányirodában? Az eladónak vagy a vevőnek? Vagy mindketten kellenek hozzá? -
Borg #52915 Üzembentartóira kell átvenni az autót addig, ha az eladó is belemegy ebbe. -
Autóvásárlással kapcsolatos, hogy van-e valami lehetőség arra, hogy az átírási költséget ne kelljen kifizetni 10 napon belül. Szerintem ezt nem lehet legálisan, de úgy lehet-e, hogy ebből senkinek se legyen később gondja, természetesen nem akarnánk elsunnyogni ezt a pénzt, csak kicsit később névre iratni. Persze ez a kérdés régóta foglalkoztat, de még nem tudtam rá választ keresni, bár ezt csak elméletileg kérdezem... -
Hát tedd fel szerintem itt a kérdést, és legfeljebb privátban folytatjátok azzal, aki tudja a választ. -
Van itt olyan illető, aki otthonosan mozog az autó adás-vétel jogi berkeiben? És esetleg tudna egy két dologban segíteni? Privátban persze, hogy ne offoljunk... :) -
A Ceed Kombi hasonlít erre nagyon, még mi előtt valaki azt hinné, hogy a Peugeotra írtam, hogy elég Peugeot-os :) -
Elég Peugeot-os ennek a hátsó része, vagyis tökre az ugrik be....